11 Aralık 2018 Salı

Çin ticari vize

Her kısa süreli Çin vizesinde olduğu gibi ticari vize için de Çin vizesi yeşil pasaport vize muafiyeti durumu söz konusudur. Ticari vizenin kapsamına fuarlara katılma, eğitimlere katılma, seminerlere katılma, kongrelere katılma gibi gerekçelerle ülkeye giriş yapmak isteyen kişiler de girmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için gerekli olan bir vize türüdür.


Konsolosluğu vize sonucu için karar verme hakkına sahiptir. Bundan farklı olarak, dilekçe ve mektup tarzında belgelerin de İngilizce olarak hazırlanması gerekmektedir.

I- Aile birleşimi için başvurulan vize türü. Ancak Çin ticari vize ile turistik seyahat gerçekleştirilebilir. Diplomatik vizesi, Hizmet vizesi ve Öğrenci vizesi gibi vizeler vermektedir.


Online başvuru sitemi işleri kolaylaştırıyor gibi görünse de eksik evrak veya yanlış bir prosedür. Fuar ziyaretleri, firmalarla ticari görüşmeler, ticari spor yarışları gibi konular ticari.


Mutlaka bu davetiyenin Çin vize başvuru dosyasında. Davetiye Barkodulu Ve Üstünde Consulate General Of P. Doğu Asya’nın en güzel ülkelerinden olan Çin, yabancı vatandaşların ülkesinde gezebilmesi, ticari faaliyette bulunabilmesi ya da eğitimine devam edebilmesi için bir takım zorunluluklar getirmiştir.

Halk Cumhuriyetinde bireysel turistik vize işlemleri kaldırılmıştır. Turistik ya da ticari vize almak isteyen şahısların değişiklikler hakkında bilgi edinmesi gerekiyor. Türk vatandaşları yapılan bu değişikliklere uygun prosedürleri yerine getirerek, vize taleplerinde bulunabilecekler. Ticari vize için istenen belgeler arasında vize talep dilekçesi bulunmaktadır.


Peki, Çin ticari vize dilekçesi hangi bilgileri içermelidir? Aşağıda yer alan hususlar ticari vize talep dilekçesinin hazırlanması için çok önemlidir.


Ticari vizesi için gerekli belgeler: Normal şirket davetiyesi temin edilmesi durumunda ticari vize için istenen belgeler: Pasaport: En az aylık geçerlilik süresi ve iki boş vize sayfası olan pasaport aslı. Eski pasaportlar: Çin vizesi bulunanlar başta olmak üzere tüm eski pasaportlarınızın da dosyanıza eklenmesi gerekmektedir.


Fotoğraf: adet arka fonu beyaz, önden. Vize Ücreti ne kadar? Sonrasında vize randevusu istenilen tarihte adınıza alınır, vize başvuru işlemleri başlatılır ve vize süreci başından sonuna kadar takip edilir.


Bu başvuru dilekçesinin antetli kağıda ve Çin ’de faaliyet gösteren şirket adına yazılması gerekmektedir. Aynı zamanda şirketin. Kişi turistik seyahat için bireysel olarak vize başvurusunda bulunamamaktadır. Bir süre önce yapılan değişiklikler.


Gerekli Evrak Listesi için aşağıdaki sekmelerden sizin için uygun olan çalışma tipinizi seçmeniz gereklidir.

Diğer Çin vizelerinde olduğu gibi Çin ticari vize için de vize başvuru formu Çin makamları tarafından istenen temel evraklar arasındadır. Hong Kong için ise önceden vize almanıza gerek yoktur.


Gümrük girişinde tüm Türk vatandaşlarına aylık vize. Bunun yanında vizenin basılması içinde adet boş sayfanın olması gerekmektedir. Başvuru Şekli ve Yeni Prosedürler İlgili A. Dosyayı indirmek için: 1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ. N VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR : ÖNEMLİ : ÇİN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU DUYURUSU.


Bunlara ilaveten Çin ’de çalışmak istiyorum diyenler için Z tipi vize bulunmaktadır. Sebebi her ne olursa olsun, Bordo Pasaport (Umuma mahsus) sahibiyseniz, Çin vizesi almak durumundasınız.


Tek başınıza Çin ’e devri de son buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder