30 Kasım 2018 Cuma

Çin vize randevu

Davetiye: Çin turistik vize başvurusu için davetiye gerekmektedir. Büyükelçiliği, vize başvurularında kolaylık sağlamak için vize politikalarında değişiklik yaptığını ilan etmiştir. Konsolosluğu bu davetiyenin aslını vize başvurusu için kabul etmektedir. Kısa ve uzun süreli vize başvurularında ödenecek vize ücretleri değişiklik gösterir.


Kısa sürelide daha az ücret ödenirken, uzun süreli vizelerde daha fazla ücret talep edilmektedir.

Ayrıca vize tipi de ödenecek ücretin belirlenmesinde önemlidir. Yeşil Gri ve Siyah yani Hususi, Hizmet ve Diplomatik pasaport sahipleri ülke girişinde günlük ziyaret vizesi alabilmektedir.


Uzun vakitli Çin öğrenci vizesi amacıyla resim vesikalık fotoğraf getirmelisiniz. Yapılacak olan Çin seyahatinin ne amaçla ve ne kadar süreyle yapılacağına göre değişen Çin vize işlemleri için Çin vize prosedür şartlarına göre yapılmalıdır. Bordo pasaporta sahip olan Türk vatandaşlarının mutlaka Çin vizesi almak için başvurulara yer vermesi gerekiyor.


Eğer daha önce parmak izi verilmemişse randevu gününde vize merkezinde hazır bulunulmalıdır. Bu sayfadan güncel vize bilgisine erişebilirsiniz.


Randevularınız tarafımızdan alınmaktadır.

Detaylı Bilgi İçin Bizi arayın. Normal Davetiye ile Başvuru. Barkodlu Belediye Davetiyesi İle Başvuru. Form doldurulmadan herhangi bir başvuru yapılması mümkün değildir.


Bu sebeple Çin vizesi almak zor mu sorusunun yanıtı, şayet vize başvuru formu doldurulmaz ise evettir. Evrak tasdiki işlemi, her ülke için ayrı prosedürler işlenerek yürütülür. Error: Please select a widget content to display. Parmak izi yılda kere.


Başvuruda bulunan kişilerin gerekli belgelerini tamamladıktan sonra randevu günü ve saatinde başvuru merkezinde hazır bulunması gerekiyor. Resmi tatillerin dikkate alınmaması durumunda vize işlemleri uzayarak seyahatinizin aksamasına sebep olmaktadır. Firmamız bunu göz önünde bulundurarak vize başvuru ve randevu zamanlamanızı en iyi şekilde ayarlamaktadır.


Ancak havaalanından çıkılması ve saatten uzun süre ile ülkede kalınması durumunda bu vize türü istenecektir. Halk Cumhuriyeti için başvuru yapacak başvuru sahiplerinin vize randevusu alması gerekir.


Dataglobal Uzman ekiplerimize ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu vize, yakın ziyareti vizesini kapsamaktadır.


BİLGİ FORMU (Bizim tarafımızdan isteyebilirsiniz) ŞİRKETİN FAALİYET BELGESİNİN ASLI.

Aşağıda dilekçe örneği bulunmaktadır. Dilekçeyi sunacağınız şehre hitaben yazmalısınız. Form tarafımıza ulaştıktan sonra sizinle irtibata geçeceğiz.


Tıklayınız Lütfen Değerli Misafirlerimiz: Çin vizesi almak için prosedürler değişmiş olup artık online form ve online randevu sistemine geçilmiştir. Qvizesi aile birleşimi vizesi aynı zamanda Çin ’de oturma amacıyla verilen bir vize türüdür. Ancak diplomatik, hizmet pasaportu ve hususi pasaport sahibi Türk vatandaşları bir yıl içinde günü aşmamak kaydıyla Çin ’e vizesiz seyahat edebilmektedir.


Yıllık tecrübesi ile Türkiye’nin en uzman kuruluşudur. Ticari, turistik, öğrenci ve diğer Çin vize türlerini acentamız üzerinden en uygun ve hızlı şekilde temin edebilirsiniz. Eğer öncesinde son yıl içerisinde parmak izi alınmış Schengen vizeniz var ise herhangi bir kuruma gitmenize gerek kalmadan bizim araçılığımızla vize başvurusu yapabilirsiniz. M TİCARİ VİZE BAŞVURU EVRAKLARI.


Gerekli evrak listesi aşağıda bilginize sunulmuştur. Geçerlilik süresi ayın üzerinde olan ( başvuru tarihinden itibaren ) ve boş vize sayfası bulunan pasaportun aslı.


Kurumumuzun önceliklerinizi dikkate alarak ihtiyacınız olan Çin vizesini almanızda size destek olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder