23 Kasım 2018 Cuma

Çin vize başvurusu

Davetiye: Çin turistik vize başvurusu için davetiye gerekmektedir. Konsolosluğu bu davetiyenin aslını vize başvurusu için kabul etmektedir. BİLGİ FORMU (Bizim tarafımızdan isteyebilirsiniz) ŞİRKETİN FAALİYET BELGESİNİN ASLI. Suffa Tour size En Hızlı Uygun Güvenilir Çin vizesi başvuru hizmetini sunar.


Türkiye’den temin etmeleri gereken belgeleri bulabilecekleri detaylı vize sayfasıdır.

Anca vize onayı sürecinde evrakların konsolosluk tarafından daha detaylı incelemeye tabii tutulması veya vize başvurusunda bulunan kişiden ek evrak talep edilmesi durumunda bu süre uzayabilmektedir. E- vize Alma İşlemleri. Yaşama geçirilmiş bulunan Elektronik vize (e- vize ) Çin seyahati için de geçerlidir.


Her vize başvurusu için gereken başvuru şartları ve vize başvuru evrakları farklılık gösterir. Bu yüzden yetkilendirilen acentalar üzerinden vize başvurusu yapılması gereklidir. Halk Cumhuriyeti Türk vatandaşlarının bireysel olarak çin vizesi başvurusu yapmasına müsade etmemektedir.


Vizesi - Kısa Süreli.

Pasaport ve vize türü öğrenildikten sonra da hangi amaçla seyahat edileceği netleştirilerek Çin vizesi başvurusu yapılmalıdır. Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi vatandaşlara vize uygulamaktadır. Qvizesi aile birleşimi vizesi aynı zamanda Çin ’de oturma amacıyla verilen bir vize türüdür. Bordo pasaporta sahip olan Türk vatandaşlarının mutlaka Çin vizesi almak için çeşitli başvurular yapması gerekmektedir.


Nitekim hizmet, hususi ya da diplomatik pasaport sahibi olan vatandaşlar özel günlük vize alma hakkına sahiptir. Bu pasaportlara sahip vatandaşlar daha uzun süreli seyahatler için yine vize başvurusu yapmak zorundadır.


Kapıda Çin vize başvurularına. Gerçekten bir Çin vizesi alıp gittiğinizde göreceksiniz ki çok ama çok farklı bir ülkeye seyahat ediyorsunuz. Kültürleri bambaşka, yemekleri bambaşka, size olan davranışları bambaşka bir ülke ile karşılaşacaksınız. Yapılacak olan Çin seyahatinin ne amaçla ve ne kadar süreyle yapılacağına göre değişen Çin vize işlemleri için Çin vize prosedür şartlarına göre yapılmalıdır.


Davet olmadan vize almak neredeyse imkansız haldedir. Yeşil Gri ve Siyah yani Hususi, Hizmet ve Diplomatik pasaport sahipleri ülke girişinde. Sadece işveren yabancıları istihdam etmek için akredite olduğunda verilir.


Z vizesi sadece, işvereninizle birlikte gün ile beş yıl arasında değişen Geçici İkamet İzni almanız gereken varış tarihinden itibaren gün geçerlidir. Parmak izi yılda kere.

Schengen Bölgesinde bulunan Ülkeye yapılacak seyahatlerde önceki kurallara göre seyahat tarihinin en erken Ay öncesine kadar vize başvuruları yapılabiliyorken, yeni kanun ile seyahat. Tibetçe, Moğolca ve Uygurca da tanınan diller arasındadır. Bu izinlerin kuralları ve işlem süreçleri ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir. Bu anlamda konuyla ilgili profesyonel şirket.


Yurt dışı ucuz uçak biletleri, vize başvurusu ve pasaport hizmetleri İstoç İstanbul. Almanya vizesi almak için yapılması gereken bir takım vize işlemleri bulunmaktadır.


Bu vize işlemlerinin yapılmasında vize başvurusu yapan kişi titizlik ile Almanya’ya gitmek için gerekli olan belgeleri ve pasaportu hazır bulundurarak işlemlerin gerçekleştirilmesi için günü geçmeyen vize işlemleri için Konsolosluk birimlerine başvurarak vize başvuru. Pasaport Tüm vize başvurularında gerekli olan pasaport, Çin vize başvurusu için de talep edilen belgeler arasında yer alıyor.


Pasaportun yıldan eksik olmamasına, sayfasının boş olmasına ve Çin seyahati sonrasında ay daha geçerliliğin olması gerekiyor. Başvuruda bulunan kişilerin gerekli belgelerini tamamladıktan sonra randevu günü ve saatinde başvuru merkezinde hazır bulunması gerekiyor. Turistik ya da ticari vize almak isteyen şahısların değişiklikler hakkında bilgi edinmesi gerekiyor.


Türk vatandaşları yapılan bu değişikliklere uygun prosedürleri yerine getirerek, vize taleplerinde bulunabilecekler. HİÇ VİZESİ OLMAYAN) pasaporta vize başvurusu yapacak olan kişilerin, eski pasaport orjinalini, pasaportun resimli kısmının fotokopisini ve eski Çin vizelerinin fotokopilerini sağlamaları gerekmektedir.


Eski pasaportu olmayan ya da eski pasaportunu kaybedenlerin yazılı beyanda bulunmaları gerekmektedir, bu sayede de doğabilecek bütün hukuksal. Tarafımızdan doldurulmaktadır.


Seyahatlerinde ) 5. Bir ülkeden vize alabilmek için öncelikle kendinize uygun vize formunu seçmeniz, Ülkenin konsolosluğunun istediği evrakları uygun şekillerde teslim etmeniz gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder