12 Kasım 2018 Pazartesi

Çin kanton fuarı

Kanton fuarı çok yönlü özelliklere ve uluslararası bir öneme haiz bir merkez üssü olmuştur. Bu fuara ülkemizden her yıl binlerce işadamı katılmaktadır.


Pazhou fuar kompleksinde düzenlenecektir. Dünyanın en önemli ticaret fuarı olan Canton fuarına bu yıl da altın tur farkı ile konforlu ve uygun fiyatlarla gidebilirsiniz.


Kanal’daki ilk Vlog’uma hoş geldiniz. Yüzbinlerce insanın yüzlerce farklı ülkeden.

Guangzhou kentinde devre halinde düzenlenmektedir. Due to the COVID-1 the following information may be out of date. CANTON FUARI belirler. TKseferi ile 23:İstanbul’a hareket.


Ligarba Turizm Seyahat Acentası. Feb This Pin was discovered by yurtdisi fuarlar. Jan This Pin was discovered by siberso nikwe. With the help of world famous designers and senior buyers, we select the best products combing market and design value, and present them at the Fair.


The charset is utf-for cinfuarlari.

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Sed posuere consectetur est at lobortis.


Her sene dünyanın önde gelen satıcı ve alıcıları bünyesinde misafir eder. Deri, Kürk, Ayakkabı, ayakkabı - çanta.


Kanton fuarı ( kanton fair) içinde düzenlenen,her yıl binlerce iş adamın katıldığı ürünlerin tanıtıldığı bir fuardır. Kanton Fuarı olarak bilinen Çin İthalat ve İhracat Fuarıdır. Dünyanın her kesiminden gelen iş adamları çin ithalat ihracat ürünlerini görmek için çinde fuar olarak düzenlenen kanton fuarını ziyaret etmektedir.


Türkiye’de kanton fuarı organizasyonlarını,uçak bileti alımı,otel ve konaklamalarını. Mayıs Sabah kahvaltı sonrası otelden ayrılma, fuar ziyareti veya arzu edenler için serbest zaman. Canton ( Kanton ) Çin ihtal fuarı, Çin ’in en ünlü ve en kapsamlı fuarıdır. Her yıl defa yapılmaktadır.


Canton – Kanton fuarı ismini bulunduğu bölgeden almıştır. Bölgedeki insanlar Cantonca konuşmaktadır. Birer hafta arayla bölünmüş tanıtım fuarları ile hafta kadar.


Kendi araştırmalarım ve tecrübelerim sonucu, Çin Canton. Ekim ayında yaplan fuar 1. Metre karelik bir alanda yapılmış olup, 59.

Kanton fuarına katılmak için şuradan katılacağımız programı seçtik, buradan katılımcı formumuzu doldurduk. Kanton fuarı (kanton fair) içinde düzenlenen,her yıl binlerce iş adamın katıldığı ürünlerin tanıtıldığı bir fuardır.


Genel Müdürü Hasan DURNA ile birlikte katıldık. Her sene olduğu gibi bu dönemde de dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçiler farklı sektörlerden yeni çıkan ürünleri görme fırsatı buldular. China Import and Export Fair Türkçe Adı: 124. Canton (Kanton) Çin İthalat ve İhracat Fuarı Adresi: No.


Fuara katılımın bu yıl rekor düzeye ulaşması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder