25 Nisan 2017 Salı

Ssk sicil no öğrenme

Ssk işyeri no sorgulama — işyeri numarasından işyeri adresi nasıl bulunur ? Bunun online olarak sorgulanabilmesi mümkün değildir. Bu bilgi genelde çalışanların ihtiyaç duyduğu bir bilgidir ancak online olarak ssk sicil numarası ile adres sorgulaması maalesef mümkün bulunmamaktadır. SSK sicil numarasını bilmeniz sizin için önemlidir.


Sosyal Güvenlik Bakanlığı. Bunun için size verdiğimiz E-SGM bağlantısına tıklayarak sisteme gitmelisiniz.

Burada sizden istenilen kimlik bilgilerinizi giriniz. Ardından ‘SORGULA’ butonuna basınız. Sisteme girdikten sonra sağ tarafta bazı seçenekler göreceksiniz. Siz en üstte bulunan ‘TESCİL KAYDI TESPİTİ.


YENİ DÜZENLEME İLE ARTIK ŞİFRESİZ OLARAK SSK SORGULAMASI YAPAMAZ, SSK HİZMET DÖKÜMÜ ALAMAZSINIZ. BURADAN SSK EMEKLİLİK YAŞI HESAPLAMA, SSK SİCİL NO SORGULAMA, SSK PRİM SORGULAMA GİBİ HİZMETLERE RAHATLIKLA ULAŞABİLİRSİNİZ. Sizlere yazımızda bu konunun bilgilerini vereceğiz.


SSK Sicil No Sorgulama ve Öğrenme Yöntemi nasıl olur?

SSK No sorgulaması için çalışanlar daha çok e-devlet sitesini kullanmayı tercih ediyorlar. Bu amaçla izlenmesi gereken basamaklar şunlardır: SSK No. SSK no öğrenme her zaman için önemli olan bi durumdur.


Fakat şirketinizin. Bireylerin sigortalı olması avantaj sağlamaktadır. Sigorta bilgilerinize de sicil numaranızla öğrenme şansınız bulunmaktadır. Bu sitenin bu tür hizmetlerinden yararlanabilmek için “e-devlet şifresi” almanız gerekmektedir.


PTT şubelerinden lira karşılığında şifrenizi alabilirsiniz. SSK üzerinden yapacağınız sorgulama Sicil No ’sunu öğrenmenize yardımcı oluyor. TC kimlik bilgileriniz ile şifresiz şekilde hızlıca sicil no öğrenerek işlem yapabilirsiniz.


Sicil no bildiğiniz üzere kurum ve kuruşların kişilere T. Numaranız ile birlikte SSK, SGK, Bağkur gibi alanlarda sicil no kullanarak. Kimlik numarası sayesinde işlemlerin kolaylaşması üzerine ssk sicil no sorgulama ve öğrenme çok fazla ihtiyaç duyulan bir işlem değil.


SGK Sicil No Ne Demek? Eskiden ödenmiş sigorta primini öğrenmek için ssk sicil numarası gerekmekteydi. Bu numara ile emekli maaşı sorgulama, emeklilik gün sayısını öğrenme yapabilir ve diğer birçok hesaplama ve sorgulama işleminizde kullanabilirsiniz.


Bu işlem birçok sorgulama işlemi gibi.

Bunun sebebi bu sistemin tamamen kapatılmasıdır. Bu sayede tamamen ücretsiz olarak dakikalar. Etiket e-devlet ssk sicil no öğrenme işlemi nasıl yapılır ssk sicil no sorgulama ad soyad ssk sicil no sorgulama isimden. Hoşunuza gidebilir.


Artık e-devlet üzerinden birçok işlem yapılabilmektedir. Linkte ssk sicil numarası öğrenme hakkında yorumlar ve merak ettikleriniz de bulunmaktadır.


Ssk sicil numaranızı aşağıdaki linkten kolayca öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder