13 Kasım 2018 Salı

Çin guangzhou fuarı 2020

Guangzhou İthalat ve İhracat fuarı Halk arasında Canton Fuarı adı ile bilinir. Uluslararası İthal ve İhraç Malları Fuarı, Çin ’in Guangzhou şehrinde düzenlenmektedir.


Kanton İthal ve İhraç Ürünleri Fuarı Guangzhou 128. Kanton Fuarı Tur Programları Uzakdoğu’nun en büyük, dünyanın da büyük fuarlarından biridir. Due to the COVID-1 the following information may be out of date. Whether the business focuses on design, raw materials.


Kanal’daki ilk Vlog’uma hoş geldiniz. Sizler için Çin ’in her yıl defa Guangzhou şehrinde düzenlenen Kanton Fuarını gezdim. Yüzbinlerce insanın yüzlerce far. Fuar Ürünleri Tam ismi Çin İhraç ve İthal Ürünleri Fuarı kısaca Kanton Fuarı olarak geçmektedir.


Compared with the last two years, this year will see a larger scale with over 5brands in attendance, over forums and more than 160people attracted to the event. China Import and Export Fair has the most vast assortment of products, the largest attendance, and the biggest number of business deals made at the fair.


During the fair, we emphasised the importance of embracing change in the lighting industry, whether that be in the shape of smart and connected lighting, LED miniaturisation or even human-centric lighting. CIFF Guangzhou fuarı Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Dünya’nın 2. The exhibition, taking Guangzhou as a showcase, and relying on the great consumer market demand of China, spares.


CANTON FUARI belirler. The four-day, 30000-square meters expo, displaying home furniture, home decor and home textiles, outdoor furniture, office and. Kanton fuarı çok yönlü özelliklere ve uluslararası bir öneme haiz bir merkez üssü olmuştur.


Çin guangzhou fuarı 2020

Bu fuara ülkemizden her yıl binlerce işadamı katılmaktadır. Pazhou fuar kompleksinde düzenlenecektir. The Best Places to Stay - hotels, apartments. Yuejiang Zhong Roa Guangzhou, Çin Kateqoriyalar: Ev və ofis, Mobilyalar və dekorasiyalar, mebel CIFF ikinci mərhələsi ofis mebelləri, otel mebeli, plitə mebelləri və mebel maşınlarına diqqət yetirir.


Canton ( Çin İthalat ve İhracat) Fuarı ve Guangzhou. Yılda kez bahar ve sonbahar döneminde faz halinde yapılan fuar, 1. PAZHOU COMPLEX’te ticari delegasyonun katılımı ile 180m² alanda 64stand ve 15000’in üzerinde ürün çeşidi ile düzenlenecektir. Dünyanın en büyük ticaret fuarından biridir.


The flower giving traditions are similar in Guangzhou, Hong Kong and Macau. Fuara katılımın bu yıl rekor düzeye ulaşması bekleniyor. The 76000m fair is ready to welcome 3exhibitors and play host to more than 30000. Canton Fair - Phase is the largest trade fair in China.


Çin guangzhou fuarı 2020

Altın Turizm tecrübesi ve uygun ödeme kolaylıkları ile Guangzhou ( guanzo ) fuarlarına ziyarette bulunabilirsiniz. Güney Çin Uluslararası Car Tuning Fuarı, Çin ’deki otomobil yedek parça ve aksesuarları endüstrisi için mükemmel bir platform oluşturur.


Bu etkinlik Guangzhou ’da Poly Dünya Ticaret Fuar Merkezinde düzenlenecektir. Guangzhou Fuarı, dünyanın en büyük ticaret fuarı olmasının yanı sıra, Çin dış ticaretinin nabzını ölçen faaliyetlerin de başında geliyor.


Çin guangzhou fuarı 2020

Yaklaşık 2bin alıcının katıldığı 121.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder