7 Kasım 2018 Çarşamba

Çin büyükelçiliği mail adresi

Ankara Büyükelçiliği Nerede ? Büyükelçilik hafta içi her gün saat 08:ve 17:arasında aktif olarak hizmet vermektedir. Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kançılarya: Gölgeli Sok. Ayrıca, Türkiye ve Çin arasındaki diplomatik, sosyal, siyasi ve diğer alanlardaki ilişkileri korumak ve yükseltmekle birlikte, kendi ülkesinin menfaatleri üzerine çalışmalar da yapmaktadır.


Bu sayfada Çin konsolosluğu ve Çin büyükelçiliği adres ve telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır. Dışişleri Bakanlığı Mart tarihinde Çin vatandaşlarının yakın gelecekte yeni tip koronavirüs salgın riski yüksek olan ülkelere ziyaretleri. Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiliği Adres: Turan Güneş Bulvarı, 15.


DÖVİZLE ASKERLİK BAŞVURULARININ YENİDEN KABUL EDİLMEYE BAŞLANMASI HAKKINDA Pekin Büyükelçiliği 10. Uluslararasıseyahatlerde sağlık güvenliğini garanti altına almak, salgının yayılma risk. Vaşington Büyükelçiliği.


CV), Pasaport aslı veya onaylı sureti ile işlem görmüş sayfaların fotokopileri, Nüfus cüzdanı. DUYURU Lefkoşa Büyükelçiliği 12.

Adresi, telefon numarası ve internet sitesi. E- mail başlığı "HSJC-pasaport no" şeklinde olmalıdır. CANTON FUARI belirler. Taşkent Büyükelçiliği 03. Atatürk Bulvarı Nr. Adı : ÇİN HALK CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ. E-posta adresi : nc. Bu günler ve saat aralığında vize işlemleri yapılmamakta olup, diğer konsolosluk işlemleri gerçekleştirilmektedir. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 10.


Vize sürelerinin uzatılması hakkında duyuru Tallin Büyükelçiliği 09. Enjoy comprehensive webmail from mail. ANKARA" olarak kaydedilmiştir.


Adres üzerinden her türlü soru yöneltilerek, işlem gerçekleştirilebilmektedir. Başkonsolosluğu tarafından çalışma saatleri parçaya bölünmüş durumdadır. N BÜYÜKELÇİLİĞİ İZMİR ÇİN KONSOLOSLUĞU İZMİR.


Posta adresi Turkish Embassy Bole Kifle Ketema, Kebele 0 House No.

Address: Altıevler Mahallesi Yal�. Sözcü Chunying, "ABD hükümeti tarafından yayılan nefretin bir sonucu olarak Çin Büyükelçiliği bomba ve ölüm tehditleri aldı" ifadelerini kullandı. HA Giriş Tarihi: 22.


Adres: Japonya Büyükelçiliği, Reşit Galip Caddesi, No. MARCINELLE FELAKETİNİN 64. YILDÖNÜMÜ ANISINA BAKAN DI MAIO’NUN MESAJI Değerli Vatandaşlar, Belçika’daki Marcinelle trajedisinin 64.


Linjiang Dadao, Zhujiang New. Fahri Konsolosluk Antalya. Akdeniz Bulvari, Aktur Apt. Hemen mail adresinize gönderiyor olacağız.


Bulunduğunuz ülkeye bağlı olarak, Çin öğrenci vizesi için 20£ ila 100£ arasında bir ücret ödemeniz gerekir. Daha fazla bilgi için üniversitenizle irtibata geçin veya Çin Büyükelçiliği ’nin internet sayfasını kontrol edin. Akredite ülkeler : Özbekistan.


Vize ve konsolosluk hizmetlerimiz ile ilgili tüm bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder