19 Ekim 2018 Cuma

Kargo takip yurtdışı

Uyarı: Bu sayfada görüntülenecek sonuçlar bilgi amaçlıdır. PTT yurtdışı kargo takip için gerekene ilk ve en önemli bilgi, kargo takip numarası ya da barkod numarası.


Bu numaranın kargonuzu teslim etme aşamasında size verilmesi gerekiyor. Eğer herhangi bir durumda bu numara verilmezse PTT yurtdışı takip yapmanız mümkün olmayacaktır.


TRACK aracılığı ile en güçlü ve kapsayıcı posta takip sistemi.

Yurtdışı Kargo Takip. TRACK en güçlü ve kapsayıcı posta takip platformudur. Aşağıdaki alana gönderinizin barkod numarasını girerek takip işlemini gerçekleştirebilirsiniz. DHL, Fedex, UPS ve TNT gibi uluslararası ekspres kargo şirketleri ve GLS, ARAMEX, DP TOLL vb.


DHL, UPS ve FEDEX gibi firmalarla yaptığı yüksek gönderi hacminden sağladığı, yüksek iskonto oranlarından dolayı size fiyatları indirimli olarak sunabilmektedir. INTER by MNG Kargo yurtdışı fiyat listesi üzerinden yurtdışı kargo ücretlerinizi hesaplayabilirsiniz.


Arıkan liderliğinde ve Arıkanlı Holding çatısı altında, Türkiye’deki ilk Türk kargo markası olarak kurulmuştur.

DHL Express gönderi takibi – doküman ve paket takibi, gönderi takibi ve gönderi teslimat durumunu online kontrol edin. Gönderilerinizi hemen takip edin.


Amazon, Ebay,Walmart,Etsy gibi önde gelen e-ticaret platformlarında satış yapan ve bizi tercih eden tüm müşterilerimize tecrübe ve birikimlerimizi sınırsız şekilde aktarıyor, ücretsiz danışmanlık desteği sağlıyoruz. Uluslararası kargo gönderimlerinizin durumunu öğrenebilmeniz için sunulan PTT yurt dışı kargo takip hizmetleri, yurt içi gönderi takip sisteminde olduğu gibi kargo takip numarası ile gerçekleştirilmektedir.


Bir çok kargo şirketini takip etmek çok mu zor? Parcel Monitor ile bütün PTT Posta kargolarınızı tek bir tıkla takip edebilirsiniz.


Kargonuzun durumuna ilişkin bildirimler doğrudan mail kutunuza gelir ve bu bildirimleri, seçtiğiniz dilde alırsınız. Tek yapmanız gereken şey, sitedeki CRM e-mail özelliğini aktifleştirmek. Mng Kargo Takip sistemi ile yurtdışı ve yurt içi kargonuzun nerede olduğunu online ve anlık olarak öğrenebilirsiniz. Kayıtlı Elektronik Posta.


Türkiye genelinde ilde 2şubemizle hızlı ve güvenilir hizmet vermekteyiz. Yapılan kargo takibi, anlık bilgilerle yurtdışı kargo gönderen kişi ya da kurumları kargonun o an nerede olduğu ve alıcısının eline ne zaman ulaşacağı konusunda bilgilendiriyor. Böylece gönderen kişi kargosunun dünyanın herhangi bir köşesinde kaybolmadığını, başına.


En uygun fiyatlarla sunduğumuz yurtdışı kargo hizmetimizde güçlü iş ortaklarımızla birlikte kargolarınız en güvenli ve en hızlı şekilde alıcısına ulaştırılmaktadır. Paketleme Yeni nesil ürünler ile güvenli ve son teknoloji araçlarla gönderilerinizi paketliyoruz.

Her kargo şirketinin yurtdışı kargo takip sistemi bulunmayabilir. Kolilerin takip edilmesi için kullanılan konşimento numarası gönderinize özel olmayabilir. Bu, numaranızın pek çok gönderiden oluşan birkaç seçeneği getireceği anlamına gelir.


Getirilen sonuçlardan tarih, menşe ve varış yerine göre gönderinizi belirleyebilirsiniz. PTT kargo takip sistemi sayesinde online olarak kargonuzun nerede olduğunu rahatça tespit edebilirsiniz.


Bu yazıda gerek yurtiçi gerekse yurtdışı ptt kargo sorgulaması yanında iletişim ve telefon bilgileri hakkında da bilgilere ulaşabileceksiniz. Türkiye’nin her noktasına hizmeti bulunan PTT kargo, taşımacılık hizmetini müşterilerine en uygun fiyatlara getiren firmalardan. FedEx Uluslararası Öncelik, evrak veya kg.


Hayatımızda bir ürünü başka bir yere göndermek istediğiniz zaman, her zaman kargo şirketleri ile bu işlemi gerçekleştiriyoruz. Kargo şirketleri dilemiş olduğunuz ürünlerin, bir şehirden aşka bir şehre taşınmasını sağlar. Büyük paket gönderileriniz için kargo şubesine giderek paketinizin hacmine ve ağırlığına göre fiyat almanız gerekmektedir.


Bu bilgileri doğru girdikten sonra hemen yanındaki kutucuğun altında yer alan Güvenlik kodunu da doğru girmelisiniz. Açılan sayfada kargo takip bilgileriniz yer alacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder