31 Ekim 2018 Çarşamba

Çin ankara büyükelçisi kim

Ekonomik ilişkilerde son durum ne? Koronavirüs salgını nasıl etkiledi? TÜRKİYE VE ÇİN ARASINDA SWAP PARA ANLAŞMASI NE DURUMDA? Türkiye bu konuda mutabık kaldık bunu söyleyebilirim.


Büyükelçi Hakkında. Turizm, altyapı, enerji, tarım, madencilik gibi her türlü alanda işbirliği yapmaya hazırız.

Ne diyorlar, anca beraber kanca beraber. Türkiye- Çin ilişkisine verdiğiniz önemlerden dolayı size tekrardan teşekkür ediyoruz. Deng Li, “Şu anda bilim insanlarımızın. Corona virüsünün çoğalmasını engelleyebilen aşının kısa sürede Dünya Sağlık Örgütü tarafında da teste tabi tutulması bekleniyor.


BUGÜN, ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NİN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ Sn. ABD’nin çilekeş büyükelçisi John Bass’in Beyaz Saray tarafından Kabil büyükelçiliğine atandığı duyuruldu. Bu haber birkaç ay önce kulağıma geldiğinde ‘Zavallı adamcağız… Türkiye’de maruz kaldığı iftiralar ve hakaretlerin karşılığı bu muydu, daha rahat bir yer olamaz mıydı?


Türkiye’de faaliyet gösteren Çin şirketlerinin yetkililerinden oluşan heyetle. Uzmanlarımız koronavirüsünde işe yarayabilecek birkaç ilaç tespit ettiler.

Bu ilaçlar için denemeler yapılıyor ama işe yarayıp yaramayacağı. Mayıs Cumartesi günü, Milasımızın Gökçeler Köyü’ndeki “Uyku Vadisi”nin çok önemli ziyaretçileri vardı.


Bir Kuşak Bir Yol projesi ile Türk tarafıyla her alanda iş birliğine büyük önem vermektedir” dedi. Mısır, Lübnan, Suudi Arabistan ve Irak’ta görev yapmıştı. Saldırıda üç kişi de yaralandı. Russel, Ankara ’ya büyükelçi olarak atanmadan önce Çin ’de maslahatgüzar olarak görev yapıyordu.


Bu projelerde sizleri de görmek isteriz" dedi. Türk medyasında çıkan tüm köşe yazıları, 7xtakip edilip, tek bir adresten topluca yayınlanıyor. Karlov “Yoksa pazarı Çin kapar” diye uyardı. Ziyarette konuşan Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kentin sosyal ve ekonomik yapısı hakkında bilgi verdi.


Lozan Konferansı’nda Amerikan gözlemci olarak görev yaptı. Türkiye’nin ilk ABD büyükelçisi olarak Ankara ’ya Amerikan büyükelçisi olarak atandı. Yu Hongyang ve beraberindeki iş adamları, kent merkezi ve Adıyaman’ın tarihi kalesini gezdi. Bir dizi temaslarda bulunmak.


Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Komisyonu’nda ülkenin büyükelçisi Çin ’e hitaben resmi bir mektup yazdılar. Hakları Bildirisi’ne ve diğer uluslararası hukuk taahhütlerine uymaya çağırdılar. Uygur Türkleri ve diğer Müslüman topluluklara” yapılan ağır baskıları eleştirdiler. Duyduğuma göre Samsun tarihi yönüyle öne çıkan bir ilimiz.


Samsun’a ekonomi açısından bakıldığında da ayrı bir yere sahip.

Bu da her ne kadar Ankara yalanlasa da haberin hükümet tarafından sızdırıldığı şüphesini güçlendiriyor. Kısaca, görünen o ki kim gelirse gelsin ABD’nin Ankara büyükelçisi ateşten gömlek giyecek.


Görüşmede corona virüse karşı yapılacak iş birliği konuları ele alındı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezunu oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder