25 Eylül 2018 Salı

Şirket yetki belgesi sorgulama

Bu hizmeti kullanarak, işlem yapmaya yetkili olduğunuz bir firmaya ait yetki belgesinde kayıtlı tüm taşıtları sorgulayabilirsiniz. E-devlet şifresi ile giriş yapılması gerekir.


Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yönteml. Tüzel Kişilerin yetkililerini, temsil şeklini gösterir belgedir.


E devlet üzerinden yapılan bu işlem için bir e devlet şifrenizin olması gerekmektedir.

Ardından aşağıdaki bu. Gerçek Kişi Başvurusu. Bu işlem vesilesiyle işlem yapmaya yetkili olduğunuz bir firmaya ait yeni yetki belgesi başvuru bilgilerini sorgulayabilmektesiniz.


Yetki belgesi sorgulama işlemini E-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. E-Devlet taşıt yetki belgesi sorgulama işlemi ile ilgili yapıyor olmanız gerekenleri makalemizde bulabileceksiniz.


Peki emlakçı yetki belgesi sorgulama işlemi nereden, nasıl yapılacak? E-Devlet şifresini ise PTT şubelerinden TL ücret karşılığında alabilirsiniz.


Bu sayede yetki belgesi olmayan emlakçıların işi çok daha zor.

Merdivenaltı emlakçılar için ağır cezalar söz konusu. K belgesi süresi yıldır, yıl sonrasında belgenin yenilenmesi gerekir. Ancak bazı durumlarda belgenizin hala. Bir ticaret unvanının kullanılıp kullanılmadığı, kullanılıyorsa hangi sicil müdürlüğüne hangi numara ile kayıtlı olduğu bilgilerine erişilebilir.


Yılda bir yenilenen K yetki belgesi e devlet ile sorgulama yapılabilir. Taşıt yetki belgeleri (K1-K2-K3) Sorgulama. Birçok sorgulama işlemi gibi firma yetki belgesi sorumlu kişi sorgulama işlemi de internet üzerinden yapılabilmektedir.


Bizde bu yazımızda sizlere bu sorgulama işleminin nasıl yapılacağını anlatacağız. Eskide evrak toplayıp uzun kuyruklarda saatlerce.


Yetki Belgesi son dakika haberleri ve Yetki Belgesi video ve resimleri. Bina ve ya arazi sahibi olan. Bu sayede, yetki belgesi sahibi firma, daha önce muvafakat verilen taşıtın e-Devlet üzerinden herhangi bir noter masrafına girmeden sözleşmeli olarak kendi yetki belgesi eki taşıt belgesine sözleşmeli olarak ilave edebilecek. Böylece yetki belgesi sahiplerinin zaman veya mekan kısıtı olmaksızın, gün saat notere veya herhangi bir kuruma gitmeden, yol masrafı da yapmadan.


YETKİ BELGESİ İÇİN İSTENEN BELGELER ANONİMŞİRKET,KOLLETTİFŞİRKET,LİMİTET ŞİRKET 1. Ticaret Odası Kayıt Belgesi Zorunlu 3. Vergi Levhası Örneği Zorunlu 6. Yönetim Kurulu KararıZorunlu 7. Resmi Gazetede yayımlanan ve 01.

Araç yetki belgelerinden olan K belgesi yıl süre içerisinde yenilenmek zorundadır. E-Devlet arama bölümüne araç yetki belgesi veya k belgesi yazarak gerekli kategoriye ulaşabilirsiniz.


Bu kapsamda, arsası ve mülkü bulunan vatandaşın kentsel dönüşüm kapsamında veya kendi arzu ve isteği ile yaptırmak istediği binanın yüklenici müteahhidi hakkındaki yetki belgesini sorgulama hakkı bulunuyor. Bu belge sorgulama sistemi ile vatandaş, ilgili müteahhidin projeleri, aldığı cezalar olup olmadığı gibi detaylı bilgilere sahip oluyor.


Eski Siteye Dön Necatibey Cad. Faaliyetine devam etmekte olanlar Bakanlığımızca sisteme tanımlanmış olup, şirketler vergi numaraları ile gerçek kişiler TC kimlik numaraları ile aşağıdaki müteahhit sorgulama linkini kullanarak yetki belge numarası için sorgulama.


Sanayi Sicil Belgesi. Bu konuyla ilgili bilgileri ve yapıyor olmanız gerekenleri konumuzda bulabilirsiniz.


E-Devlet sistemi sorgulama hizmetlerinden biri de E-Devlet yetki belgesi sorgulama işlemidir. Taşımanın biçimine göre değişik türlere ayrılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder