25 Eylül 2018 Salı

Gelir vergisi beyanname verme süresi uzatıldı

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. Gelir vergisi beyanname verme süresi uzatıldı : Bakanlıktan yapılan açıklamada. Hazine ve Maliye Bakanlığı yıllık gelir vergisi beyanname verme-ödeme süresinin Nisan’a uzatıldığını açıkladı. Açıklama, bakanlığın Twitter hesabından yapıldı.


Peki, kira geliri beyanname verme süresi kaç gün uzatıldı ? Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) konuya ilişkin duyurusu, kurumun internet sitesinde yayımlandı.

Maliye Bakanlığı, gelir vergisi beyannamelerinin verilme süresini Mart Cuma gününe kadar uzattığını açıkladı. Son Güncelleme: 26. Detaylar için tıklayınız.


Kira gelir beyanname verme süresi uzatıldı mı? Kira vergisi beyanname verme süresi uzatıldı mı? Beyanname verme ve ödeme süresi uzatıldı.


Nisan Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar verilebilecek. Muhtasar, damga vergisi, katma değer vergisi ve yıllık gelir vergisi beyannameleri son tarih….

Basit usul gelir vergisi beyannamelerinin verilme süresi Şubat`a kadar uzatıldı. KDV beyanname verme ve ödeme süresi uzatıldı.


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in onayıyla muhtasar, damga vergisi ve katma değer vergisi (KDV) beyannamelerinin verilme süreleri Nisan’a kadar uzatıldı. Ankara -(AA) Geliri sadece basit usulde tespit edilen gelir vergisi mükelleflerinin yıllık beyanname verme süresi gün uzatıldı. Yıllık gelir vergisi beyanname süresi uzatıldı.


Elektronik ortamda beyanname veren mükelleflerin. Bu vergiler Mart ve Temmuz aylarında iki eşit taksit halinde ödeniyor. Konuya ilişkin Sirkülere ulaşmak için tıklayınız. Yıllık Gelir Vergisi beyanname verme süresi uzatıldı.


Kirada mülkü olan kişilerin Mart tarihi mesai bitimine kadar vergilerini ödemeleri gerekiyor ancak geliriniz bin 8liranın. Bu sene yaklaşık milyon kişi, kira beyannamesi verecek. Mükellefler vergi dairesine girmeden elektronik ortamdan da beyanlarını verebiliyor.


Ana Sayfa » Güncel. Takip eden ayın 26’sı. Katma Değer Vergisi. Vergi Usul Kanunu Sirküleri ile 31. Reddit gives you the best of the internet in one place.

Konut ve iş yerleri üzerinden belirli miktarlarda kira geliri elde edenlerin beyanname vermesi gerekmekte. Mart olarak belirlenen, kira vergisi beyannamelerinin süresi uzatıldı. Geç kalanlara ceza var.


Gelirinizi zamanında beyan edin, ceza ödemekten kurtulun. Gelir ve kurum vergileri ile ilgili son dakika haberi geldi. Milyonları ilgilendiriyor!


Believing Any Of These Myths About culture Keeps You From.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder