30 Temmuz 2018 Pazartesi

Mesafeli hizmet satiş sözleşmesİ

Kısaca “NEOLIFE” olarak anılacaktır. Online olarak doldurulacak. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI. Adresi : Taşpazar Mah.


Hizmet sunumuna ilişkin mesafeli sözleşmelerde ise, bu süre sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren başlar.

Mustafa Birden Sok. Madde 1- TANIMLAR: İşbu sözleşmenin uygulanmasında ve yorumlanmasında aşağıda yazılı terimler karşılarındaki yazılı açıklamaları ifade edeceklerdir.


Hizmet alım sözleşmesi (eser sözleşmesi olarak da bilinir), bir kişinin (yüklenici) başka bir kişiyle (iş sahibi) arasında yapılan anlaşma uyarınca ve önceden kararlaştırılan belli bir bedel karşılığında, üstlenilen bir işin yerine getirilmesi için kullanılır. Adı-soyadı: Tapucom Teknoloji Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi. ALICI, iş bu sözleşmeyi kabul etmekle, cayma hakkı.


MADDE 1- TARAFLAR 1. Tepecik Yolu Sokak. Ada Nolu Parsel 7.

Tüketicilerin Korunması Hakkındaki. ADI: Multiday Travel. Unvanı: Tury Turizm Tic. SATCIYA AİT BİLGİLER. ADRES :Sultan Orhan Mh. Merter Tekstil Mrk. Bu makalemizde mesafeli sözleşme nedir, mesafeli satış sözleşmesi nedir, mesafeli sözleşmelerde tüketicinin hakları nelerdir gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız. GM DİJİTAL SPOR VE YAŞAM HİZMETLERİ TİC. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Sayılı Yönetim Kurulu kararı ile 13.


NVANI: ARTHILL Müzecilik Koleksiyonculuk Kuyumculuk Ltd. WEB SİTESİ olarak anılacaktır) web sitesi üzerinden yapmış olduğu ürün ve hizmetlerin satışı ve ürünlerin teslimatı ile ilgili olarak. Türkiye’nin en çok güvenerek tercih etmiş olduğu baysosyal’e Hoşgeldiniz.


Ticari Ünvanı : Avrupa Yakası Mağazacılık Tic. SATICI Ünvanı : MM Kozmetik Gıda San ve Dış Tic.


Hizmet paketinin başlayabilmesi için kredi kartı hesabından gerekli tahsilatın yapılması gereklidir. Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar SATICI’ ya aittir.

Ahmet Kabaklı Cad noP. Bundan sonra SATICI olarak. Sanayi Sitesi İZMİR Tel. Taraflar bundan sonra birlikte “Taraflar” ve her biri ayrı olarak “Taraf” olarak anılacaktır.


Ofisimiz İstanbul’da hizmet vermektedir. Hukukun Her Alanında Hizmet Vermekteyiz. Sözleşmeler çerçevesinde galatasport. Elazığ Gıda tarafından kendisine ürün ve hizmet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder