30 Temmuz 2018 Pazartesi

Bandrol anlamı

Bandrol anlamı

Bayrak direğinin tepesine süs olarak konulan uzun, kumaş şerit. Paket veya şişelerin ağızlarına konulan şerit veya etiket. Devletçe verginin kesild i ğini gösteren etiket.


Paketlerin, şişelerin ağızlarına konulan şerit veya etiket, denetim bağı, bandrol. Bulmacada çıkan sözcük sonuçları ve bulmaca sorusu için sitemizi kullanabilirsiniz.


Bu söz dilimizde bi r kaç anlamda kullanılmaktadır: 1. En güncel bulmaca sözlüğü olması ile tanınan sitemizde bir de blog bölümü yer alıyor. Tüketim nedir, tüketim ne demek, tüketim anlamı, tüketim hakkında bilgi bulunduran paylaşım platformu. Fransızca banderole 1. BANDROL bulmaca anlamı nedir?


Bandrol anlamı

Karekod ( DataMatrix Code ) siyah ve beyaz hücrelerden oluşan iki boyutlu barkod türüdür. Hücreler kare veya dikdörtgen şeklinde olabilir. Karekod barkod ( DataMatrix ) içerisine metin yazılabileceği gibi ham bilgi ( raw data) de yazılabilir. Genelde 2KB a kadar bilgi saklalayan bu teknolojide bilgi saklama boyutunu kullanılan semboller ve karekod hücre sayısı belirler.


Bandrol anlamı

Forum Duası İslam Arşivi İslamiyet ile ilgili bir çok kategori ve on binlerce konu ile büyük bir İslam arşivi. Dini soru sor cevap alabilirsiniz. Bilgisayarda girilen barkod numarasına göre ürünün fiyatını kasaya yansıtır.


Bâzı eşyâ ve ürünler üzerine yapıştırılan ve devletçe vergi kesildiğini gösteren damgalı etiket: Sık sık inhisâra mukābil bandırol usûlünün rüçhânından bahsolunurdu (Hâlit Z. Uşaklıgil). Sözlüklerde geçen anlamı : “ bandrol ” ne demek? Türkçe - Çince çeviri v1.


Paket ya da şişelerin ağızlarına konan şerit ya da etiket. Muayene Etiketleri. Bir durumdan başka bir duruma atlanan, geçilen yer, sınır. Barkod anlamı, kısaca tanımı: Çizgi: Temel.


Bir noktanın yürütülmesiyle oluşan biçim. Yüz ve vücut hatlarının her biri. Görsel: Görme duyusuyla ilgili olan, görmeye dayanan.


Yandaki resimde olduğu gibi aldığımız her ürünün üzerinde değişik kalınlıktaki çizgilerden oluşan bir etiket vardır. Sitemizde yer alan diğer kelime ve sözcükler. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar.


Karekodların içine URL, metin, video ve resim gibi bir çok zengin içerik yerleştirebilmektedir. Durum böyle olunca bir çok marka ambalajlarında, basılı. Kaynakça, belli bir konu, yer ve dönemle ilgili yayınları kapsayan veya en iyilerini seçen eser, belgede varolan bilgilerin kaynağı, bibliyografya. Günün Kelimesi Kelime Getir.


Satılan ürünün kontrollü olduğunu belirten, vergi alındığını gösteren etiket. Açıldığını yada kullanıldığını gösteren etiket ya da şerit. Völkerkunde, ethnologie.


Bandrol Terimi Hakkında Bilgiler. Daha çok geçmiş kavimleri ve onların.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder