24 Temmuz 2018 Salı

Kanada konsolosluğu İstanbul göçmenlik başvurusu

Formda kodlanan bilgilerin sunulan resmi belgelerle aynı olmasına ve iletişim bilgilerinin doğru ve eksiksiz işlenmesine özen gösterilmelidir. Yeterli puan alıp başvuru ücretini yatırdıktan sonra ay içerisinde cevap alınacaktır. Sonuç olumlu ise onay alındıktan sonra başvuru esnasında yüklenecek evraklardan biri sağlık sigortasıdır ve örneğin sağlık sigortası yıllık ise.


Formlar hakkında ya da genel olarak bilgi sahibi olunsa da, kendi özel durumunuz için farklı bilgi edinmeniz gerekebilir. Vize ve Göçmenlik Bölümü şahsen veya telefon ile yapılan bilgi taleplerini kabul etmemektedir.

Ancak mutlaka yetkin olduklarına. Bilgi almak istiyorsanız merkezimizle iletişime geçebilirsiniz. Caddesi No:1- Ka.


Bunun yerine hazırlanan vize başvuru formu ve evraklar göz önünde bulundurularak değerlendirme gerçekleştirmektedir. Seçme ve seçilme hakkı dışında, sosyal tüm haklara sahip olup, sağlık ve eğitim hizmetlerinden aileniz ile birlikte yararlanabilirsiniz. Bu aşamada sizin kişisel özellikleriniz (eğitim, iş, yabancı dil bilgisi gibi) puan verilerek bir havuzda toplanıyor.


Kişiler için birçok farklı göçmenlik başvurusu kategorisi mevcuttur.

Başvuru davetine sahipseniz. Aranılan kriterler, doğru vize başvurusu kategorisiyle gerçekleştirildiğinde başvurunuzu güvenle gerçekleştirebilirsiniz.


Dost ve müttefik ülkeler olarak Kanada ve Türkiye, siyasi, ticari, stratejik ve güvenlik ortagi olarak son yillarda ikili iliskilerini derinlestirmis ve çesitlendirmistir. Ankara’da bulunan Kanada Büyükelçiligi, Kanada ve Türk vatandaslarina ayni sekilde birçok hizmet sunmaktadir.


Buna ek olarak Büyükelçilik, Kanada menfaatlerini. Kanada konsolosluğu İstanbul ’da yer almaktadır.


Vize ve göçmenlik bölümünün ziyaret saatleri ve randevular hakkında bilgiyi bu sayfada bulabilirsiniz. ABD İstanbul Başkonsolosluğunu oluşturan Amerika Birleşik Devletleri hükümet kurumları bir takım halinde çalışarak Amerikan ve Türk hükümetleri ve milletleri arasındaki ilişkileri desteklemektedir.


Bu kurumlar Amerika’nın Türkiye ile ilişkilerini icra eder, faal bir kamu diplomasisi programı yürütür, Amerikan vatandaşlarına konsolosluk hizmeti ve ABD’ye seyahat. Kanada göçmenlik prosedürleri oldukça kafa karıştırıcı olabilir. Yanlızca Kanada vatandaşları hizmet almaktadır.


ABD Göçmenlik Bürosu çekilişi kazananlara posta yoluyla bilgi vermez. Kanada Konsolosluğu2na müracaat ederek vize ve diğer işlemlerini gerçekleştirebilirler.


Eğer kazanan talihliler arasındaysanız, başvuru dosyasında evraklarınızı tamamlamak için neler yapmanı gerektiği İngilizce olarak anlatılır. Some quick example text to build on the card title and make up the bulk of the card’s content.

Bu harcın bedeli yaşından büyükler için 55 yaşından küçükler içinse 1Kanada Doları. Göçmenlik başvurusu yapabilmek için Kanada Federal Hükümeti Maliye Bakanlığı’na harç yatırmak zorundasınız.


Diplomanızın onaylanmasının da küçük bir maliyeti olacak. Bunların dışında sizden istenen resmi evrakları Türkiye’de temin ederken ve bu evrakların. Kanada Gelir Vergisi Kanunu uyarınca yaşınız kaç olursa olsun, Kanada vatandaşlığı başvurusu yaptığınız tarihten önceki yıl içindeki vergi yılında kişisel vergi dosyalama yükümlülüklerinizi yerine getirmiş olmanız gerekmektedir. Tüm eyaletler olarak sizinle paylaşılmıştır.


Kanada ’nın resmi dilleri İngilizce ve Fransızcadır. Strateji üzerine senelik deneyime sahiptir. ICCRC onaylı, sertifikalı Kanada Göçmenlik Danışmanı (RCIC) SEDA TOS.


Dubai göçmenlik ofisinden online yapılan başvurular Dubai Konsolosluğu ’ndan randevu almaya gerek olmayan bir vize başvurusu olup başvuru sonuçları e-maille kişiye bildirilir. Bordo pasaportu olanların Dubai turistik seyahati için almak zorunda oldukları bir vize türü olup, diğer pasaport sahipleri güne kadar vizesiz olarak Dubai’ye seyahat edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder