26 Temmuz 2018 Perşembe

Evde sağlık hizmetleri havalı yatak

Tüm bu hizmetler verilirken, nasıl yapılacağı ve varsa komplikasyonları hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılarak verilmektedir. Bireylerin gereksinimlerine uygun olarak yaşadıkları ortamda profesyonel sağlık ekibi ile sunulan koruyucu ve iyileştirici hizmetlerin bütünüdür. Mesai saatlerinde faaliyet göstermesi düşünülen hizmet için, vatandaşları canlı operatörler karşılayacak.


Acil hizmet verilmemektedir. Bu durumlarda 1il ambulans servisini arayınız. Ya da doğrudan sağlık kuruluşlarının acil hizmet veren birimlerine başvurunuz.


Evde sağlık hizmetleri havalı yatak

Hekim tarafından belirlenen ziyaret saati görevli hemşire yada sağlık memuru tarafından hasta yakınına bildirilerek hasta yakını bilgilendirilir. Mobil ekip belirlenen saat içinde hastaya ev ortamında ilk ziyaretini yapar.


Umut SERT evde sağlık hizmetleri kapsamına alınan hastaların havalı yatak, hasta bezi, idrar sondası, sürekli kullanımı belgeli ilaç raporları gibi tedavilerine yardımcı olabilecek tıbbi cihazların imkanlar ölçüsünde temini ve raporlandırılmasını sağlamaktadır. Ve kan tahlillerini yapma hizmetleri veriliyor. Gerekli görülürse hasta yatağından kaldırılmadan sağlık raporu çıkarılabiliyor. Ayrıca hastanın tıbbi cihaz ihtiyacı karşılanıyor.


Bu kişilere havalı yatak, havalı yastık, tekerlekli sandalye verilebiliyor. Rutin sağlık kontrollerinin evde yapılabiliyor olması hastalar ve hasta yakınları için konfor sağlamaktadır. Ayrıca evde sağlık hizmetleri kapsamında bulunan hastaların tekerlekli sandalye, havalı yatak, hasta bezi, idrar sondası, nazogastrik sonda, kan tetkikleri, sürekli kullanımı belgeli ilaç raporları gibi tedavilerine yardımcı olabilecek tıbbi cihazların imkanlar ölçüsünde temini ve raporlandırılması da sağlanmaktadır.


Bu alan çevreyi daha olumlu hale getirip sağlığın korunup geliştirilmesi için hizmet vermektedir. Sonraki yıllarda hasta memnuniyetimizin de yüksek olmasının katkısıyla, hastalarımızın bize yüklediği sorumlulukları layıkıyla yerine getirebilmenin getirileriyle hızlıca büyüdük.


Teknolojinin gelişmesiyle beraber artık evlerde oksijen konsantratörleri, aspirasyon sistemleri, havalı yatak gibi medikal hizmetler eve kurulabilmekte ve komplike hastalar için hastane donanımı eve taşınabilmektedir. Bu süreçte evdeki donanımla ilgili şirketimizden destek alabilirisiniz. Hastalarımızı evde takip ederken primer hemşireleri doktorlarımızla ve hemşirelik.


Evde sağlık hizmetleri havalı yatak

Aynı şekilde hasta yatağının üzerinde içerisinde havayı sürekli sirküle eden havalı yatak konulabilir. Hastanın yatış pozisyonuna dikkat edilmesi ve gün içerisinde saatte bir pozisyon değiştirilmesi, vücut hijyeninin sağlanması, nemin azaltılması ve hastanın beslenme düzeninin iyileştirilmesi de dikkat edilmesi gereken diğer hususlardır.


Karaağaç, şunları kaydetti: "Vermiş olduğumuz hizmetler kapsamında hastaların yatmasına bağlı olarak oluşan yatak yara bakımları, sonda değişimleri, beslenme takviyeleri, mama takviyeleri, enjeksiyon pansuman işlemleri yapılmıştır. Gerekli olması halinde, hasta yatağından kaldırılmadan.


Firmamız, alanında tecrübeli profesyonel çalı�. Adana Büyükşehir Belediyesi, yatalak hastaların evde tedavisini kolaylaştırmak amacıyla motorlu ortopedik hasta yatağı, havalı yatak ve karyola yardımlarını başlattı.


Bunların başında da sağlık hizmetleri gelmektedir. Sağlık Hizmetleri Ve Hasta.


Gerek hastane ortamında ayaktan veya yatan hastalara verilen hizmetler, gerekse de ilaç ya da medikal pek çok ürünün temini ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara sağlanan kolaylıklar açısından olsun devletimiz bu alanda her daim vatandaşının ilk önce sağlığını ve rahatlığını düşünerek hareket etmektedir. Covid-pandemi süreciyle ilgili her türlü olasılığa karşı sağlık alanında hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren İBB, tedbiri bir an olsun elden bırakmıyor.


Cihazlar hastaya zimmetleniyor. Yatalak hastalara sağlık raporu almada da kolaylık sağlanıyor. Yaşlı ve engelli vatandaşların ayağına giden diş doktoru dolgu, diş çekimi, diş taşı temizleme gibi işlemleri yapabiliyor.


Evde sağlık hizmetleri havalı yatak

Bası yarası ya da halk arasında bilinen ismiyle Yatak Yarası takibi uzman hemşirelerimiz tarafından hastanın tedavi sürecinde, konforunu bozmadan kolayca katkı sağlayabileceğimiz bir süreçtir. Bası Yarası( Yatak Yarası) Bakımı ve Takibi. Denetim, şikayet, soruşturma ve. Bu tarih itibariyle hastalarımıza sunulan tedavi ve ilaç bedelleri ayrıca fatura edilebilmektedir.


Evde sağlık hizmeti hangi hizmetleri kapsar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder