23 Temmuz 2018 Pazartesi

Edevlet belge doğrulama barkod

Doğrulamak istediğiniz belgeye ait barkod numarasını giriniz. Barkodlu Belge Doğrulama uygulaması turkiye. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Parfüm barkod sorgulama işlemi, parfümler için önemli bir detay.


Neden diyecek olursanız, bir parfümün orijinal olup olmadığını üzerindeki barkod ve parfüm kodu sayesinde öğrenebiliyorsunuz. Tester adı altında satılan ancak sahte olan parfümler, halk sağlığını ciddi anlamda tehdit edebiliyor. Parfümler, doğrudan cilde uygulanan kişisel bakım ürünlerinden biri. Devlet Kapısı üzerinden oluşturulan tüm barkodlu belgeleri e-devlet sitesi üzerinden doğrulayabilirsiniz.


Belge doğrulama işlemi aşamadan oluşur. Devlet Kapısı) adresinden almış olduğunuz belgelerin kolay bir şekilde doğrulanmasını sağlar.


Edevlet belge doğrulama barkod

E-Devlet barkodlu belge doğrulama nasıl yapılır diye merak edenler öncelikle E-Hizmetler kısmından belge doğrulama ile ilgili hizmeti bulmalıdır. Hizmete tıklandığında açılan sayfa üzerinde adet form yer almaktadır. C kimlik numarasının yazılması gerekmektedir.


E Devlet belge doğrulama hizmet ekranına giriş yaptığınızda ekranda form olacaktır. E-Devlet sisteminde yer alan 4A Hizmet Dökümü Belge Doğrulama kullanarak ilgili kişinin vatandaşlık numarası ile belgenin barkod numarasını eşleştirmek suretiyle, vatandaşların ibraz.


Edevlet belge doğrulama barkod

Bunu yapabilmek için mobil cihazınızın marketinden ücretsiz olarak “ e-devlet belge doğrulama ” programını indirmeniz gerekir. Programı yükleyip açtıktan sonra ise elinizde belgenin üzerinde yer alan kare kodu ekrana okutarak, doğrulama işleminizi kolayca yapabilirsiniz. Devlet Belge Doğrulama Yapmak İçin Aşağıdaki Adımları Takip Ediniz T. Kimlik Numarasınızı giriniz. Comments are turned off.


Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. E-Devlet Kapısından alından belgeler, resmi belge olma niteliğini taşıdığından doğrudan resmi kurumdan alınmış gibi oluyor. Ancak kişi söz konusu belgeyi kendi bilgisayarından aldığından belgenin gerçekten kurum tarafından verilip verilmediği soru işareti oluşuyor.


Uygulama ile belgede yer alan ilgili kare kodu okutarak ya da barkod numarasını girerek belgenizi doğrulayabilirsiniz. E-Devlet üzerinden sürücü ceza bilgisi ve barkodlu belge sorgulama işlemi çok kolay bir.


Artık E Devlet uygulaması üzerinden hizmete sunmuş olduğu Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) Evrak Doğrulama hizmeti sayesinde elinize ulaşan belgelerin doğruluğunu Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) sayesinde birkaç adım sayesinde kolayca öğrenebileceksiniz. Bu hizmet Cumurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığı işbirliği ile E Devlet Kapısı altyapısı.


E-devlet şifresi ve T. SGK sorgulama işlemini ücretsiz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmek mümkündür. SGK hizmet dökümü sorgulaması yapmak için ilk olarak bu bölümün altında yer alan bağlantıya tıklayarak ilgili sayfayı açın.


Edevlet belge doğrulama barkod

Erkan Calp - YIL ÖNCE GÜNCELLENDİ E-Devlet Kapısı adresinden başta Adli Sicil Kaydı, Öğrenci Belgesi, Askerlik Durum Belgesi olmak üzere pek çok belgeyi resmi kurumlara gitmeden bulunduğumuz yerden alabiliyoruz. E-Devlet belge doğrulama yapmak için öncelikle E-Devlet hesabına giriş yaparak hangi belgenin doğrulamasını yapmak istiyorsanız o belgenin bulunduğu kategoriye giriş yapmanız gerekiyor.


Daha sonra belge doğrulama alanına öncelikle T. Tabiki bunun için bir de belge doğrulama hizmetinin olması gerekiyor. Bu hizmette aynı şekilde e-Devlet Kapısı altında sunulmaktadır.


E Devlet Doğrulama işlemi e-Devlet sistemi üstünden yapılacak tüm belge ve evrak doğrulamaları için meydana getirilen bir işlem türüdür. Herhangi bir evrak doğrulama için e-Devlet sistemini kullanmak gerekirse e-Devlet sistemine T. BEDAŞ belge doğrulama için sırasıyla sayfanın altındaki adımları izleyiniz.


Sayfanın altında yer alan linki takip ederek kurumun web sitesine gidiniz. Anasayfada yer alan belge doğrulama sekmesine tıklayınız. Elinizde sorgulamak istediğiniz evrakın barkod numarasını ve pin numarasını sayfadaki uygun yerlere yazınız.


Peki, e-Devlet öğrenci belgesi sorgulaması nasıl yapılır? Devlet kapısı üzerinden öğrenci belgesi sorgulama veya doğrulama işlemleri yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder