10 Nisan 2018 Salı

Ehliyet kursu için gerekli belgeler 2020

LK DEFA EHLİYET ALACAKLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER. Farklı birçok ehliyet sınıfı mevcut olup çoğunda sürücü kursu için gerekli evraklar diğer ehliyet sınıfları için aynı olmaktadır. Erkek ve ya kadın her kişi elinde ehliyeti olmasını ister. Gelişen iş hayatı, teknoloji ve daha birçok sebepten dolayı da ehliyet almak bir.


Sınava girmek için sürücü kursuna kayıt olmak isteyen adaylar aşağıdaki evraklarla beraber sürücüne kursuna gitmelidir.

Sürücü kursu kayıtları her ayın 1i ile 9’u arasında yapılmaktadır. Sürücü Kursuna Kayıt anında getirilmesi gereken evraklar. En güncel haliyle detaylar haberimizde.


Kez Sürücü Belgesi Almak İçin İstenen Belgeler. Ehliyet Yenileme Randevusu Nasıl Alınır? A A F ve H sınıfı sürücü belgesi için yaşını doldurmuş olmak.


B ve G sınıfı sürücü belgesi için yaşını doldurmuş olmak.

Sürücü belgesi değişimi ile ilgili izlenmesi gereken işlemler adım adım anlatılmıştır. Onsekiz yaşını tamamlayan çoğu vatandaşımız ilk olarak sürücü belgesi (araç kullanma ehliyeti) almaya çalışır. Haberimizde bu konunun detaylarına ulaşabilirsiniz.


Yeni çipli ehliyete geçmek için tanınan son başvuru süresi. Kayıp ve çalıntı ehliyet durumunda bir ceza ödemek gerekmezken, yeni ehliyet çıkarma için sadece belge ücreti ödeniyor. C kimlik numarasının yer aldığı kimlik belgesi 2- Diploma 3- Adli sicil kaydı 4- Sağlık raporu 5- yaşın altındaki kişilerin.


Motosiklet ehliyet. Banka ve Maliye Veznelerine. E-sınav Harcı Ödeme. AAB ve B Otomatik ehliyet sınıfları için yıldır sizlerle.


Ankara sürücü kursları içerisinde en seçkin olan OYA SÜRÜCÜ KURSU deneyimli kadrosu ile ehliyet almanızda sizlerin hizmetindedir. Bu süre içerisinde ehliyet için başvurunuzu yapmazsanız sertifikanız iptal oluyor ve tekrar ehliyet sınavına girmeniz gerekiyor.


Bu tarihe kadar sürücü belgesini yenilemeyenlerin ehliyetleri geçersiz sayılacak. Gerekli belgeler ile birlikte Nüfus. Src Belgesi ücreti için bizimle iletişime geçiniz.


Kurs tarafından verilecek eğitimlerin tamamına katılarak sınav.

Dijital ehliyet başvurusu yaparken sizden istenen gerekli belgeler ve evraklarla alakalı bilgilerle alakalı olacak içeriğimiz. Daha önce “dijital ehliyet ” nedir duymadıysanız size bu yazımızda tüm detayları ile ele alacağız. Randevu Sisteminden randevu almaları gerekmektedir. Direksiyon Sınavından Önce.


Hangi evrakların ol. Evlenme ehliyet belgesi, nikah işlemleri için gerekli olan önemli belgeler arasında yer alıyor. Yasal olarak araç kullanılması için gerekli olan sürücü belgesi-lisansı alınması gereklidir. Her sınıf ehliyet için ayrımlı yaş aralıkları istense de yaşın altındaki kimselerin araç kullanması kural dışıdır ve kullanması durumunda ceza uygulanmaktadır.


M, B, B Dve F sınıfı dahilindeki araçları kullanabilirler. Kademe Okur Yazarlık Belgesine Sahip Olmanız Yeterlidir. C sınıfına ehliyet yükseltmek için başvuru yaptıktan sonra ay içerisinde direksiyon sınavınız icra edilecektir. Kursumuzda mevzuata uygun ve güncel durumdaki ders notlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


MOTOR VE ARAÇ TEKNİĞİ Ders notları için tıklayınız. TARAFİK ADABI Ders notları için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder