9 Nisan 2018 Pazartesi

Antalya rus konsolosluğu randevu alma

RUSYA FEDERASYONU ANTALYA BAŞKONSOLOSLUĞU. ELEKTRONIK RANDEVU SİSTEMİNE HOŞ GELDİNİZ! Antalya’da Rus Vatandaşları ile Evlilik İşlemleri nasıl yapılır?


Gerekli belgeler … Devamını Oku » Yurt dışındaki seçmen nerede oy kullanacak ? Yeni anayasa değişikliği için yapılacak referandumda yurt dışındaki seçmen nerede �. Söz konusu belge sadece Antalya ve Muğla illerinin makamları tarafından kabul. Uzun kuyrukların önüne geçilebilmektedir. Elektronik vize randevu sistemi ziyaretçi.


Antalya rus konsolosluğu randevu alma

Evrak teslim yerine göre başvuru tamamlanmalıdır. Rusya’ya acil olarak gitmesi gereken kişiler için ise Rus konsolosluğu bazı vize türleri için ekspres vize uygulamasını. Randevu Koşullarını dikkatle okuyunuz.


Rusya Konsolosluk Bölümü Saat: 09. Okuduktan sonra anlaşmayı onaylamak için "Sistemin çalışma koşullarını kabul ediyorum" onay kutucuğunu işaretleyiniz. Almanya Antalya Konsolosluğu Mesai Saatleri. E- postanızı hemen bırakın ve dünyada yeniden seyahat etmek için vize alan ilk kişilerden biri olun!


Antalya rus konsolosluğu randevu alma

Vize Merkezlerimizin çalışma düzeni ve diplomatik temsilciliklerin açılması konusunda sizi e-posta üzerinden bilgilendireceğiz. Wolfgang Wessel, Konsolos. Rus Antalya Konsolosluğu Adresi Nedir? Antalya ’da Rus Vatandaşları ile Evlilik İşlemleri nasıl yapılır?


Antalya rus konsolosluğu randevu alma

Ancak, ticari amaçla ve ya acil tibbi bi. Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir. Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz.


Güncel olmayan bilgiler rastlandığı takdirde Gaziantep Vize sitesine bildirmeniz rica olunur. Başkonsolosluğu, randevusuz başvuru kabul etmemektedir. Amerikan Vatandaşları Bölümü’nden hizmet almak isteyen herkesin randevu alması gerekmektedir.


Tüm illerden konsolosluk ve vize başvurularını kabul etme, değerlendirme ve karara bağlama yetkisine sahiptir. Uyarı, Posta ile yollanan başvurular Kabul edilmeyecektir. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Gürcistan vatandaşlarının başvuru formlarıdiger ülke vatandaşlarının başvuru formları sayfa olmak zorundadır. Doğumla edinilen T�.


Please enable JavaScript to view the page content. Your support ID is. Yetki alanlarına göre şehirlerin listesini aşağıda bulabilirsiniz.


Antalya Alman Konsolosluğu aşağıdaki tarihlerde kapalıdır: Navigasyon ve Servis. Size en iyi hizmeti sunabilmek için bu sayfada çerez kullanılmıştır. Eğer alma durumunuz yoksa sizlere kargo ile sorunsuz şekilde ulaştırma yapılabilmektedir.


Tüm Vize işlemlerinizde taleplerinizi bize iletmeniz yeterlidir, Uzman Ekibimiz bu iş için var, Vize Almakta tam yetkiliyiz! Kurum şahsi başvuru kabul etmektedir. Yalnız yaş altı çocuklar için bu durum geçerli değildir.


Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı 13.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder