30 Mart 2018 Cuma

Erapor sorgulama

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı e-Rapor Sistemi. Referans Numarası ile Rapor Doğrulama. Rapor sisteminde rapor düzenleyebilmek için gerekli görülen psikoteknik kodu uygulaması yürürlükten kaldırılmıştır.


Bunun yerine ÇKYS kaydı tamamlandıktan sonra e-imza ile sisteme girilebilmesi sağlanmıştır. Bu nedenle hiçbir surette il müdürlükleri veya Bakanlığımızdan psikoteknik kodu talebinde bulunulmaması gerekmektedir. Sisteminin hizmete sunulmasıyla, ülkemiz genelinde, sağlık kuruluşlarınca verilen tüm sağlık raporu süreçlerinin elektronik ortama taşınmıştır. Bu süreçler sonunda üretilen raporların e-imzalı olarak oluşturulması sağlanmaktadır.


Bu Sistem ile birlikte, sağlık kuruluşlarında üretilen farklı raporlar, ilgili kurum ve kuruluşlarla. Devlet sistemi, ülkemiz insanlarının kısa süre içerisinde ciddi anlamda. Böylece rapor yenileme gibi işlemlerinizin takibini yapabilirsiniz.


Son üç aylık prim günü toplanır ve raporlu olunan gün sayısından çıkartılır. E-rapor sorgusu için öncelikle işverenin e-rapor sistemine geçici iş göremezlik raporunu girmesi gerekmektedir.


Erapor sorgulama

Raporunuz sisteme girilmiş ise karşınıza çıkacaktır. Eğer raporunuz sisteme daha girişmemiş ise uyarı yazısı ile karşılaşacaksınız. Bu hizmeti kullanarak, sağlık hizmet sunucularınca verilen e-imzalı istirahat raporlarınızı sorgulayabilirsiniz. Uygulama üzerinden giriş yapmak için arama motoruna e-devlet yazarak ya da uygulamayı cep telefonuna indirerek giriş yapmanız yeterlidir.


Sistemde yer alan e-rapor sorgulama oldukça kapsamlı raporları sizlere sunuyor. Bu bölümde e- devlet şifresi ve T. Sorgulama işleminizi yapmanızın ardından ekranda hasta T. Size herhangi bir soru sorulmadan işlem kendiliğinden devam eder ve ekranda engelli sağlık raporunun bulunduğuna dair ibare yer alır.


Alt kısımda ön izlemesi yer. E-Rapor uygulaması ne zaman başlamıştır, avantajları nelerdir? Rapor parası hesaplama yapmak için öncelikle ilk üç aylık brüt ücret toplanır. E-devlet üzerinden T. Doğum rapor parasını sadece çalışan ve doğum yapan kadınlar alabilmektedir.


SSK rapor parası sorgulama işlemini inter. Bu sitenin Resmi Kurumlar, Bakanlıklar, Belediyeler, T. C Hükûmeti ve Devleti ile hiçbir resmi bağı yoktur. Vatandaşlarımızın çeşitli e-devlet, sorgulama ve hesaplama işlemlerine daha kolay ulaşmaları amacıyla hazırlanan yardımcı bir web sitesidir. Isgoremezlik Uygulamasina MEDULA sifrenizle giris yapabilirsiniz.


TC Kimlik Numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz. Bu sorgulama için kişilerin T. No ve e-devlet sistemi şifresi ile sisteme girmesi gerekiyor.


Psikoteknik e-rapor sitemi raporu Sağlık bakanlığının denetiminde onaylı kurumlar tarafından kişinin bedensel ve psikolojik durumunun sürücülük yapmaya elverişli olduğunu, psikolog ve simülatör aletinin eşliğinde saat süren test ve bu test sonucunda verilmiş olan rapordur. Psikoteknik belgesi artık ıslak imzalı olarak verilmemekte e-rapor olarak düzenlenmekte ve e. SGK-SSK RAPOR PARASI SORGULAMA – DOĞUM PARASI – İŞ GÖREMEZLİK ÖDENEĞİ.


Erapor sorgulama

SGK rapor parası, sigortalı olarak çalışan kişilerin, çeşitli sebeplerden dolayı sağlık problemi yaşamaları ve bu problemlerden dolayı bir süreliğine çalışamaz duruma gelmeleri sonucunda iş göremezlik raporu almaları ile raporlu oldukları gün sayısı kadar SGK’nın taraflarına. Arşiv hakkında en çok merak edilen ve sıkça sorulan soruların cevapları tüm detaylarıyla burada.


Erapor sorgulama

Engelli sağlık raporu sorgulama işlemi oldukça kolay ve zahmetsiz bir şekilde çevrimiçi olarak yapılabilir. Aşağıda sıralayacağımız rapor parası sorgulama yöntemlerini kullanarak rapor parası ödeme işlemleriniz başlatıldı mı, ödemeniz bankaya ya da PTT’ye gönderildi mi sorularına cevap bulabilirsiniz.


Sosyal Güvenlik Kurumu’na iletmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder