22 Şubat 2018 Perşembe

Tapdk süre uzatimi 2020 son gün

Bu kapsamdaki satıcılar, süre uzatım tarihinin bitimini. Gübre Takip Sistemi. Tarım Orman Şurası. Gıdanı Koru Sofrana. Mahallesi Samandağ Bulvarı. TAPDK SATIŞ RUHSATLARI SÜRE UZATIMI İÇİN SON GÜN MART. Alkollü İçki İthalatında Bandrol Talebine İlişkin Genelge. Etil Alkol Üreticisi Firmalar Listesi. YILI TAPDK SÜRE UZATIMI DUYURUSU. Değerli Üyelerimiz, 14.


Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Dede Özkaraca, üyelerin satış Belge Bedellerinin Yatırılmasına İlişkin sürenin uzatıldığı Duyurusunda bulundu. Mevcut durumda Bolu’da İl merkezinde 5,ilçelerimizde 3adet olmak üzere toplamda 9adet aktif TAPDK satış belgesi olan işletmemiz bulunmaktadır.


Konuyla ilgili açıklama yapan Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Abdullah Akça, işlemlerin başladığı an durumu üyelerine. Aylık e-Defter başvurusunda bulunan ya da hali hazırda aylık olarak e-Defter beratlarını yükleyen mükelleflerin Ocak Ayı e-Defter beratlarını yükleme süresi değişmeyip 01.


Cuma günü sonuna kadar uzatıldı. Pazartesi tarihinden 19. Mart ayı e-Defter berat. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yapılandırılan borçların ilk taksidi için bugünün son gün olduğu uyarısında bulundu.


Bakan Ağbal da süre uzatımı olmayacağını açıkladı. Süre Uzatımı Olmayacak. Kurban Bayramı’na çok zaman kaldı.


Yükleniciler tarafından yapılan süre uzatım ve fesih taleplerinin daha hızlı bir şekilde sonuçlandırılması, kamu hizmetlerinin aksamaması için konuya ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 22. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kısa çalışma ödeneğinde süre uzatımı için yeni başvuru yapılmasına gerek olmadığını bildirdi.


Bu bildirim, yetkili kılınmış vekiller veya. TAPDK (GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ) TAPDK YENİ BAŞVURU GENELGESİ. TAPDK haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Nisana kadar verilmesi gereken kurumlar vergisi beyannamelerinin verilme ve ödeme. Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Fırsattan yararlanın, bir daha yeniden yapılandırma yok.


Tapdk süre uzatimi 2020 son gün

Tapdk ) Kurumsal Tahsilat Ekranının yeni başvuru bölümünden, diğer bir deyişle T. Aksi takdirde işlem bedeli Bakanlığımız hesabına yatırılmış olsa dahi satış belgesi. Derneğimizin Gümrükler Genel Müdürlüğü’ne muhatap 23. KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİNDE SÜRE UZATIMI. Resmi Gazete: kcö de sure uzatimi resmi gazete.


Tapdk süre uzatimi 2020 son gün

Vatandaşlarımız bu son ve büyük fırsattan yararlansın. HAZİRAN SON GÜN Saray Esnaf ve Sanatkârlar. Son Güncelleme: 21.


Tapdk süre uzatimi 2020 son gün

Hangi İhale Konusu İşler, Tekraren Alınmaları Halinde Yüklenicinin Mevcut İşyeri SGK Dosyas�. Yurt genelinde uygulanan korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında, süre uzatım işlemi gerçekleştirmek isteyen ve süre uzatım bedellerini yatırmış olan satıcıların belgelerinin mühürlenmesi ve paraflanması işlemleri 15.


Genel Sağlık Sigortası kapsamında borçlu vatandaşların borçlarını yapılandırması için verilen süre ay uzatıldı. Bu süre vatandaşların talebi üzerine uzatıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder