28 Şubat 2018 Çarşamba

Ssk sicil no sorgulama

Ssk işyeri no sorgulama — işyeri numarasından işyeri adresi nasıl bulunur ? Bunun online olarak sorgulanabilmesi mümkün değildir. Bu bilgi genelde çalışanların ihtiyaç duyduğu bir bilgidir ancak online olarak ssk sicil numarası ile adres sorgulaması maalesef mümkün bulunmamaktadır. Sigorta bilgilerinize de sicil numaranızla öğrenme şansınız bulunmaktadır. SSK sicil numarasını bilmeniz sizin için önemlidir.


SGK Sicil No Öğrenme. A Sigortalı Tescil Kaydı bölümüne açılan sayfadaki hizmetler. E Devlet giriş TC ve şifre bilgisi ile sağlanmaktadır. Bu işlem, iş yeri sahibi tarafından yapılır.


SSK ’ya dair pek çok farklı işlemi gerçekleştirebilir. Burada sizden istenilen kimlik bilgilerinizi giriniz. Ardından ‘SORGULA’ butonuna basınız.


Ssk sicil no sorgulama

Sisteme girdikten sonra sağ tarafta bazı seçenekler göreceksiniz. Siz en üstte bulunan ‘TESCİL KAYDI TESPİTİ. Sgk işyeri sicil no sorgulama işlemleri hakkında tüm detaylara yazımızda ulaşabilirsiniz.


Ssk sicil no sorgulama

Sosyal Güvenlik Kurumu’nda tescilli işyeri olan yani sigortalı işçi çalıştıran tüm işverenlere her bir işyeri için ayrı dosya tescili açılır. Ssk işyeri sicil numarası ile ilgili detaylı bilgilendirmeyi ilerleyen konularda yapacağız.


SSK No basamaklı bir sayıdır. TC no ile ssk sicil sorgulama ekranında kaç yıldır sigortalı olduğunuzu, şu ana kadar ödenen ssk priminizi, aylık ssk primlerinizin hangi tutar üzerinden ödendiği gibi bilgileri de öğrenebilirsiniz. SSK Sicil No İle İlgili Bilgiler. E-SGM sisteminin hesaplamalarda.


Yukarıda yapılan sorgulamalar sonucu ulaşılan sayı haneli değil ise, tekrar e-devlet sitesine girilmeli ve sicil numarasının kontrolü yapılmalıdır. Kimlik numarası olarak düşünülebilir. Bu formdaki ilk boşluğa T. Sicil numarası birçok farklı yerde karşımıza çıkmaktadır. Sigortalı bir işte çalışıyorsanız tescil kayıt numaranız oluşmaktadır.


Emekli tahsis no ile maaş sorgulama. Sgk emekli maaşı sorgulama 4a işlemi yalnızca e devlet sistemi üzerinden yapılmakta.


Ssk maaş sorgulama 4a işlemini sadece T. E-devlet üzerinden sicil no sorgulaması için izlenecek adımlar şunlardır. E-devlet sitesine e-devlet şifresi kullanılarak giriş yapılır. Bireylerin sigortalı olması avantaj sağlamaktadır.


Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Aynı zamanda sigortalılık bilgileri ile ilgili birçok hizmet de yine aynı platform ile görüşülerek elde. Bu primler halk arasında SSK prim ödemesi olarak. Sizlere yazımızda bu konunun bilgilerini vereceğiz.


Bu yazımızda sicil numaranızı E-Devlet sistemi üzerinden nasıl. Bu numara ile emekli maaşı sorgulama, emeklilik gün sayısını öğrenme yapabilir ve diğer birçok hesaplama ve sorgulama işleminizde kullanabilirsiniz. Ssk sicil no sorgulama tc kimlik no ile sorgulama yapılır mı? Ayrıca bu işlemi yapmak.


Mobil cihazlardan fatura ödemeleri yapılabiliyor, para gönderilebiliyor ve daha pek çok şey. Kişisel bilgilerimiz. SSK, Sosyal Sigortalar Kurumu 'nun kısaltmasıdır.


Ssk sicil no sorgulama

A sicil no iş hayatınızda sizin kimlik numaranız değerinde olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder