19 Şubat 2018 Pazartesi

İngiltere giyim markaları

Alexander McQueen, john Galiano ve Stella McCartney gibi isimler de var. Dünyanın önemli İngiliz moda markaları neler? Giyim konusunda bir diğer alternatif ise TK Maxx. Primark’a benzer bir yapıya sahip.


TK Maxx’de bizim bildiğimiz Timberlan Tommy, Calvin Klein gibi markaları uygun fiyatlara bulabilirsiniz. New Look, yüzlerce ürünü yüksek kalite ve ucuza almak isteyenlerin adresi.

Pek kimse bilmez ama New Look mağazalarında eğer. En iyi ve en tanınmış giyim markaları, aynı zamanda en kaliteli giyim markası anlamına gelmiyor. En iyi giyim markaları, daha çok kalitesi ve alınabilirliği sayesinde belirleniyor. Alıcıları tarafından uzun süre giyilebilen ve deforme olmayan kaliteli giyim ürünleri üreten firmalar, çoğu insan tarafından tercih edilme sebebi oluyor.


Dayanıklılığın en önemli. Mavi, yerli giyim markaları arasında olup yenilikçi, modern tasarım çizgisi, kaliteli ürün yelpazesiyle bir adım önde. Genç ve genç yetişkin kitleye hitap eden mavi jeans kot ve denim denildiğinde akla gelen ilk markadır.


Gündelik şıklıkta, çağdaş giyim tarzını en yalın haliyle sunarak erkek, kadın ve çocuk giyim ürünleri ile geniş bir koleksiyon ağına sahiptir. Hikmet Tanrıverdi’nin verdiği bilgiye göre İngiltere ’nin hazır giyim ithalatında Türkiye yüzde 8.

Bangladeş yer alıyor. Ama yeri geliyor kendimizi tipik hazır giyim markalarının ellerine teslim ediyor, özellikle Türkiye’de bulunmayan markaları sömürmeye içten içe bayılıyoruz. Elbette çok güzel tasarım ürünlerle karşılaştığımız ve başında yas tuttuğumuz oluyor.


Euro çıkarak bizi hüzne boğuyor. Herkesten farklı giyinmek için giyim alışveriş sitesi mi arıyorsun? Modayı ucuza satın alabileceğiniz yurt dışı alışveriş siteleri sizin için inceledik.


Londra İlkbahar Sokak Stili. Kültürel Bilgileri. Markanızın ve rakiplerinizin sosyal medya performansını BoomSocial ile ölçümleyin! Bluemint, Türkçe web sayfasıyla Türkiye pazarına giriş yaptı.


Hangi giyim markası hangi ülkenin ? Türkiye’nin en bilinen giyim markaları arasında gösterebileceğimiz Lc Waikiki ve DeFacto gibi yaygın giyim zincirleri, aynı zamanda her bütçeden tüketicinin beğenisine yönelik ürünler sunuyor. Türkiye’nin en iyi giyim markaları sıralamasında da yer alan bu isimler, Ortadoğu ve Avrupa’da da mağazalar açmayı hedefliyor.


Giyim Markaları ve ile Erkek Kıyafeti, Ev ve Bahçe, Anne ve Çocuk, Düğünler ve Etkinlikler için popüler trendleri. En popüler ve en uygu fiyatlı ürünlerimizden tanesini keşfedin. Instreet bünyesinde satılan tüm markaları incelemek için hemen tıklayın!


Erkek giyim markaları, yıl içinde değişik koleksiyonları piyasaya sürerek modern ve şık tarzı ile kaliteli ürünleri erkek müşterilerine sunuyor. En iyi erkek giyim markaları yeni koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor.


En Ünlü Spor Giyim Markaları.

Dünya genelinde spor tutkunlarının en çok beğendiği spor giyim markaları şöyledir: Lululemon. Lululemon, yoga, koşu veya egzersiz yapan erkek ve kadınlar için teknik, ultra rahat kıyafetler ve aksesuarlar sunan bir aktif giyim markasıdır.


Diadora, İtalya merkezli, tanınmış spor eşyası üreticilerindendir. Futbol, tenis, koşu, bisiklet, rugby malzemeleri, spor ayakkabı, giyim ve moda. Dünyaca ünlü spor giyim markası Adidas hangi ülkeye aittir? Teknolojinin öncü liderleri.


Tesettür Markaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder