27 Şubat 2018 Salı

Burj al arab kral dairesi fiyatı

Located directly on the beach, Villa Beach restaurant is open daily for lunch and dinner. Talise Spa has both ladies and gentlemen’s relaxation areas feature an aqua retreat. Dünyanın en pahalı otelinin kral dairesinin görüntüleri yayınlandı.


Burj al Arab ’ın tamamen altından yapılan kral dairesinde inanılmaz bir konfor var. Burada kalanlara kişi hizmet veriyor. Dışarıdan katlı bir görünümü olan suit, Asya’nın en geniş suitlerindendir ve bir gecelik fiyatı bin TL’dir.


Dubai’nin meşhur yelken otelidir. Krallara layık bir tam boy yatak, jakuziler, özel uşak ve ayar altın kaplama. Dünkü yazıda en fena otelleri ele almıştık. Hem bu otelde kalayım, bir de üzerine kral dairesi olsun diyorsanız ödemeniz gereken bir gecelik fiyat yaklaşık olarak bin TL.


Bu yazıda ise dünyanın en iyi ve en pahalı otelleri ile karşınızdayız. Tripadvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Jul The most luxurious Hotel in the World.


See more ideas about Burj al arab, Most luxurious hotels, Hotel. Kral, Yacht design ve Lüks yatlar hakkında daha fazla fikir görün. Oteldeki bütün süitler iki katlı ve bu kral dairesinin gecelik fiyatı yaklaşık 12.


Otel transfer servisleri için helikopter dışında, Rolls Royce ve Mercedes gibi araçlar kullanıyor. Oyuncağınız hızlı kargo ile sevk edilir. Kral dairelerinde misafirlere saray konforu sunuluyor. Misafirlere özel uşaklar ve aşçılar hizmet ediyor.


Böyle bir otelde kim kalmak istemez? En lüks odanın fiyatı ise, bin dolara kadar çıkıyor. Burj AI- Arab Hotel karaya 2metre uzaklıktaki yapay bir adanın üstüne kurulu.


Burj al arab kral dairesi fiyatı

Milliyet Gazetesinde yer alan habere göre tüm dünyadaki en pahalı kral dairesi belli oldu. Listede Türkiye’den bir otelin kral dairesi yer aldı. Tüm dünyada yapılan bir araştırmaya göre en pahalı kral dairesi fiyatları belli oldu.


Burj al arab kral dairesi fiyatı

Michelin yıldızlı Şef Kurdahl, yemek pişirmeye, üretime saygı göstererek ve plakadaki her şeyin bir kuru üzüm olduğundan emin olarak İskandinav yaklaşımını getiriyor. Geçtiğimiz yıllarda otelin kral dairesi milyon dolara yenilendi. Peki bu odada bir gece konaklama için ne kadar para ödemek gerekiyor? Sanırım bu konseptle çalışan ve dünya tarafından en çok tanınan otelde burasıdır.


Muhteşem otel, özel köprü ile anakaraya bağlı olan yapay bir ada üzerinde duruyor. Bu lüks suitlerin fiyatları ise bin dolardan başlamaktadır. En zengin kişiler için hazırlanmış olan kral suitleri, otelin en üst katında bulunurlar.


Otelin kral süiti bir gecelik 18. Evcil hayvan girişi yasaktır. Yaşından küçük konuklardan ücret talep edilmez. Burj Al Arab’ın kral dairesinde her ay bir gece kalabilirsiniz.


Sezonda bu fiyatların – katına çıktığını düşünerek rezervasyon yaptırmayı düşünmeli ve mümkün olduğunca erken davranmalı, kampanyaları takip etmelisiniz. Villada müşterinin özel kahyası bulunuyor.


Burj al arab kral dairesi fiyatı

Krallar gibi balayının faturası günlük yedi bin dolar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder