31 Ocak 2018 Çarşamba

Psikoteknik belgesi kaldırıldı

PSİKOTEKNİK TEST BELGESİ DENETİMLERİ 26. Ticari araç sürücülerinin alması gereken src belgesi ve psikoteknik belgesi, sürücünün trafiğe çıktığı andan itibaren hafıza, hız kontrolü ve saldırganlık gibi durumlarda davranış ve tepkilerini ölçmek için uygulanması gereken bir değerlendirme sistemidir.


Psikolojik ve bedensel fonksiyonel özelliklerin altını çizen bu uygulama araç kullanıcılarının mutlaka edinmesi gereken belgeler arasında yer alır. C Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş özel Psiko-Teknik değerlendirme merkezleri tarafından yetkili psikolog gözetiminde Psiko-teknik test cihazında ticari araç sürücüsünün mesleki yeterliliğini beden ve zihinsel olarak ölçmesidir.


Yolcu ve yük taşıma amaçlı ticari araç.

Halkalı Meydanı Bakırköy 31. Psikoteknik raporu ile ilgili Resmi gazete yazısının 5. Maddesi “d” bendinde psikoteknik raporu ile ilgili metin yayınlanmıştır. Mevzuata göre, bizden aldığınız belgeyi psikiyatriste onaylattıktan sonra turkiye. Bu testi daha az süre yaparlarsa kanunlar kapsamında geçersiz sayılır.


Avrupa yakasında kurulan firmamız, kısa zamanda kendini ispat ederek psikoteknik adaylarına güler yüzlü ve kaliteli hizmet sağlamaktadır. Karayolu Taşıma Yönetmeliği 36.


Sürücülerde Aranacak Şartlar.

Belgenin verilebilmesi için sürücü adayının bu testlerden istenilen düzeyde basarılı olarak geçmesi gerekir. Fiziksel olarak ve ruhsal yönden testlere tabi tutulan kişiler bu testlerden basarılı geçmelidir. Belge için yaklaşık saat süren ve kişinin beden ve ruhsal sağlığının sürücülüğe elverişli olup olmadığının ölçüldüğü bir teste tabi tutulursunuz. Bu testin sonunda başarılı olarak adaylara psikoteknik belgesi verilir.


Almış olduğunuz psikoteknik belgesi. Başarılı olduğunuz taktirde verilecek olan psikoteknik belgesi yıl geçerlidir. Her yıl sonunda psikoteknik belgesi geçerliliğini kaybetmektedir ve tekrar psikoteknik belgesi almak istenirse aynı işlemlerin yapılması gerekmektedir. Trafikteki olası senaryolara verilen tepkiler ölçülecek.


Testi geçmeden ticari araç kullanmaya devam eden sürücülere ve araç sahiplerine para cezası. Başka bir tabir ile psikoteknik belgesi kişinin bahsi geçen işe uygun olup olmadığını gösteren bir belgesidir.


Sizde sıra beklemeden psikoteknik belgenizi JET hızıyla alın. Türkiye karayolları taşıma yönetmeliğinin gereğince zorunlu tutulan psikoteknik belgesi, sürücülerin güvenli bir şekilde trafiğe çıkmaları ve ticari araç kullanırken psikolojik durumlarının nasıl yönleneceği konusunda fikirlerinin olmasını sağlayan birkaç uygulama sonucu verilen belgedir.


Bingöl Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Bingöl’de faaliyet gösteren ticari araç sürücülerine yönelik psikoteknik belgesi uyarısı yapıldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, sürücülerin yasa gereği 26.


Sağlık bakanlığı gerekçe olarak illegal ve yasal geçerlilği olmayan kartların basıldığı, sürücülerin testte tabi tutulmadan bu kartlara erişiebildiği için kart basım ve dağıtımını yasaklamış bulunmaktadır. Kara Yolu Taşıma yönetmeliği kapsamında çalıştırılan veya çalıştırılacak olanlardan psikoteknik raporu istenir.

TL para cezası kesilecektir. Yılda kez ve daha fazla kaza yapanlar bin 6bin kişi olarak belirlendi. Bu kişiler psikoteknik teste tabi olmak.


Klimalı sınıflarda kişilik ferah bir ortamda, çağdaş ve modern bir eğitim sunan kursumuz sizlere çağın en son sistemlerinde rehber öğretmenlerin de desteği ile hizmet vermektedir. Adres: Ovaakça Eğitim Mahallesi, 22. Kimler Psiko-teknik Belgesi Almalıdır?


Yük veya yolcu taşımacılığı yapan tüm ticari taşıt sürücülerinin ve alkol, ceza puanı ve aşırı hız nedeniyle sürücü belgesine el konulan sürücülerin psiko-teknik belgesi alması zorunludur. TL idari para cezası uygulanır. Yetki Belgeleri Danışmanlığı.


SRC Belgesi almadan araç kullanan kişilere 2TL, Araç sahiplerine. AYetki Belgesi Danışmanlığı AYetki Belgesi Danışmanlığı.


BYetki Belgesi Danışmanlığı BYetki Belgesi Danışmanlığı BYetki Belgesi Danışmanlı�. DRN Eğitim Kurumları olarak on yıldır faaliyetlerine istikrarlı bir şekilde devam ederken, Milli Eğitim Bakanlığınca tam yetkili olarak SRC-ODY-ÜDY belgeleri, K belgesi ve danışmanlık hizmetlerini ve de Sağlık bakanlığınca tam yetkili psikoteknik raporu hizmeti vermektedir.


Ceza puanlarının doldurulması sebebiyle ehliyetine el konulan sürücüler için zorunludur. Sağlık bakanlığının denetiminde onaylı kurumlar tarafından kişinin bedensel ve psikolojik durumunun sürücülük yapmaya elverişli olduğunu, psikolog ve simülatör aletinin eşliğinde saat süren test ve bu test sonucunda verilmiş olan rapordur.


Sancaktepe ve Ümraniye şubelerimiz ile hizmetinizdeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder