29 Ocak 2018 Pazartesi

İnci ayakkabı franchise şartları

İnci ayakkabı franchise şartları

Ayakkabı Bayilik Şartları. Müşteri memnuniyeti ve karşılıklı güvenin sağlanması. Yaklaşık olarak 400. TL’lik bir yatırım sermayesi.


Hem yurt içine hem de yurt dışına ayakkabı bayilikleri alma fırsatı sunan markanın temsilcisi olmak için yaklaşık 4bin TL tutarında sermaye gerekiyor. Deri Bayilik Şartları. Bayilik ekosistemi içerisindeki en kıymetli ürünlerden biri olan ayakkabı girişimcilere fırsatlar sunuyor. Eğer Türkiye’de ayakkabı sektörüne giriş yapmayı planlıyorsanız eğer önemli markalara ilişkin franchise – bayilik fırsatlarını da değerlendirmenizi öneriyoruz.


İnci ayakkabı franchise şartları

Franchise sayesinde sektörde tanınan ve halihazırda önemli satış rakamlarına sahip firmaların gücünü kullanabiliyorsunuz. Türkiye’nin birçok bölgesinde toplam 1mağazaya sahiptir. Stok yatırımı için 100.


İnci ayakkabı franchise şartları

Tarihi 1yıla dayanan İnci, bugün dünyanın ülkesine ürettiği ayakkabılarıyla bir dünya markası olma vizyonuna sahip bir marka. Inci’nin tutku hikayesi yıl önce İstanbul’da başladı.


Proje, pazarlama, dükkan yer seçimi, bölge koruması, ortak reklam destekleri veren firmanın kar marjı %50′ dir. Fatih’te yeni bir ayakkabı mağazası açan firma, müşteri memnuniyeti odaklı ve kaliteden ödün vermeyen anlayışıyla.


Bu yıl da bir kısmı şirketin kendisi, bir kısmı da girişimciler (franchisee) tarafından işletilmek üzere yeni mağazalar açılacak. Reklam katılım payı ve sürekli franchise ödemesi yok. Bu yazımızda FLO ayakkabı bayilik nasıl alınır, FLO ayakkabı bayilik başvurusu şartları nelerdir sorularına cevap vereceğiz.


Kalitesinden ve çizgisinden ödün vermeden modaya yön veren trend modelleri öne çıkaran İnci, ayakkabı ve çanta sektörünün lider firmaları arasında yer alır. Franchisor aşağıdaki şartları yerine getirmelidir: Bir iş sistemini franchise zinciri haline getirmeden önce, makul bir süre boyunca ve en azından bir örnek işletmede başarıyla yürütmelidir.


Zincirin isim, marka ve diğer ayırt edici özelliklerin sahibi olmalı veya yasal olarak kullanım hakkına sahip olmalıdır. Toroman ayakkabı firması ülkenin pek çok yerine franchise vermektedir.


Firma isim hakkı bedeli olarak sizden bin TL talep etmektedir. Minimum şube açılış maliyeti olarak bin TL ortalama şube açılış maliyetini ise bin TL olarak belirten firma metrekare başına düşen ortalama maliyeti 1TL olarak göstermiştir. Diğer markalara nazaran daha az bayilik şartları bulunuyor. Bu maddelerin her birine uygun iseniz hotiç franchise başvurusu yapmamanız için bir sebep bulunmuyor.


Başvuru formunu doldurduktan sonra firmaya gönderdiğiniz taktirde bayilik için gerekli başvuru aşamanız tamamlanmış olur. Metro ayakkabı bayiliği Biz, İstanbulda perakende ayakkabı satışı yapan, ayrı mağaza sahipleriyiz. Yani aynı sizler gibi perakendeciyiz. Yeşil Kundura Bayilik Franchising Şartları Yeşil, Türkiye’de ayakgiyim alanında faaliyet gösteren firmalar arasında en geniş bayi ağına sahip olan firmalardan biridir.


Adidas Bayilik ( Franchise ) Şartları Adidas, dünyada adından oldukça söz ettiren ve dünya markası haline gelmiş bir ayakkabı dünyasıdır. Para Kazandıran İş Fikirleri. En kaliteli bayan çizme, bayan bot ve bayan ayakkabı, bayan sandalet, bayan terlik modelleri ile sizlerleyiz.


Uzun yıllara dayanan ayakkabı satış tecrübemiz ile artık sizlere online olarak da hizmet verebilmekteyiz. Tamdabuayakkabılar sizler için. Bu kapsamda Türkiye’de ayakkabı sektörüne yatırım yapmak kesinlikle karlı olarak değerlendirilebilir. Adidas markası, dünyaca ünlü markalar arasında yer alan prestijli bir ayakkabı markasıdır.


Türkiye pazarına giren Adidas, bugün faaliyetlerini yüzde 1yabancı sermaye olarak sürdürüyor. Cabani bayilik şartları2. Markanın Türkiye’de halen mağazası var.


Bunların 16′sı bizzat Adidas tarafından işletiliyor. Spor giyimde öncü olan bu firma kendini sürekli yenilemekte ve Ülkemizde de her şehirde bayilik açmayı başarmıştır. Bunun için ilk yapmanız gereken, firmanın sitesinde yer alan online bayilik müracaat formunu doldurmak ve firma ile iletişime geçmek.


Aradığınız il listede yok mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder