31 Ocak 2018 Çarşamba

Gönüllü başvuru formu

Gönüllü Başvuru Formu. Fotoğrafınız: Adres Bilgileri. Ad Soyad (zorunlu) TC Kimlik Numarası. Yalnızca birkaç dakikada dijital sistemin gönüllüsü olun!


E-Sivil Toplum Kuruluşu Başvuru Formu. Başvuru öncesinde lütfen bilgilendirme notunu okuyunuz.

Bilgilendirme notuna dayanarak “hizmetlere gönüllü katılım” sağlamaya karar verdiğinizde formu doldurunuz. Formun değerlendirecek ekibimiz, sizi görüşmeye davet edecektir.


Eğitim katmanlarında gönüllü çalışmaları “Yeşilay Kulüpleri” aracılığı ile yapılmaktadır. Kişisel Bilgileriniz. Telefon Haneli Telefon No. Mesleki Bilgileriniz.


Down Sendromlu Bir Yakınınız Var. Portalda açılan gönüllü faaliyetlerden, kendi zaman planınıza uygun olanlara başvuru yapabilirsiniz.

Ancak başvuru yaptığınız faaliyete katılımınız önem arz etmektedir. Başvuru yaptığınız halde faaliyete katılamayacak olursanız, faaliyetin aksamaması için bu durumu gönüllü koordinatörünüze bildiriniz. GÖNÜLLÜ BAŞVURU FORMU. Tüm Alanların Doğru Bir Şekilde Doldurulması Zorunludur ! Formu doldurmak dakikanızı alacak.


Lütfen eksiksiz bir şekilde doldurduğunuzdan emin olunuz. Aramıza katılıp bize destek olmak isterseniz, aşağıda ki formu eksiksiz doldurunuz. Nüfusa Kayıt Bilgileri. Başlamak için başında (sıfır) olmadan telefon numaranızı yazınız.


Medeni Durumu ve Eğitim Bilgileri. Veri toplamayı Typeform ile eşsiz bir deneyime dönüştürün.


Etkileyici çevrimiçi formlar, anketler, testler ve çok daha fazlasını kolayca oluşturabilirsiniz. Bu formun eksiksiz doldurulması, sizi proje boyunca destekleyecek bir GK bulmanız açısından. Tıklayın ve WPForms sizin için bir gönüllü başvuru formu oluşturacaktır.


Ardından, grubunuzla veya kuruluşunuzla tam olarak alakalı hale getirmek için formu özelleştirmeniz gerekecektir. Kayıt koşullarını okuyup "Kabul Ediyorum" düğmesini tıkladığınızda ulaşacağınız "ÇALIŞMA KAMPLARI BAŞVURU FORMU "nu eksiksiz olarak doldurun ve "GÖNDER" düğmesini tıklayarak yollayın. Formun çıktısını alınız ve eksiksiz doldurunuz.


Aşağıda belirtilen banka hesap numaralarına havale yoluyla gönüllülük bağışınızı yapınız.

Bağışınıza ait dekontu. Doğum Yeri Cinsiyet Erkek Kadın. Herhangi bir sağlık probleminiz var mı? Kendinizi geliştirmek ve topluma katkı sağlamak için " Mülteciler için ben ne yapabilirim?


Get started with the easy and fast online form builder now. Dolduracağınız bu form, kendinizi iyi ifade edebilmeniz için detaylı bir form olarak hazırlanmıştır. Lütfen doldurmaya başlamadan önce kendinize bir fincan kahve yapınız. Başvuran kişi, aşağıda yer alan sorulara verdiği cevaplardaki bilgilerin doğruluğunu peşinen doğrular.


Türkiye Diyanet Vakfı “Ülkemizde ve Yedi Kıtada İnsanlığın Hizmetindeyiz” vizyonundan hareketle, Türkiye’de ve yüzün üzerinde ülkede, hayırseverlerin emanetlerini, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder