28 Aralık 2017 Perşembe

Çin otomotiv fuarı 2019

Çin otomotiv fuarı 2019

Tayvan’da kapıda vize işlemi vardır. Hong Kong’ta yapılacak fuarlarda vize gerekmemektedir.


AUTOMECHANIKA, otomotiv sektörünün en önemli fuarlarından biridir, Fuarda otomotiv cam, yedek parça ve yan sanayi üreticileri ile aksesuar imalatçıları yer. CANTON FUARI belirler. Otomobil Fuarı kapılarını açtı! Uluslararası Otomasyon Teknolo.


Küresel otomotiv yan sanayinin heyecanlı bekleyişi Kasım ayında sona eriyor 21. Kanton Fuarı Tur Programları. Teslimatları önümüzdeki sene başlayacak olan SUV ilkin içten yanmalı ve hafif hibrit motor seçenekleriyle satılacak ancak ileri aşamada yelpazeye plug-in hibrit versiyon eklenecek. Dünya otomotiv endüstrisinin en eski fuarlarından olan ve bu yıl 119.


Eylül itibariyle basın. BMW, başta Türkiye. Bir çok markanın yeni modellerini sergilediği fuarda Alman otomotiv devi Audi’de sevilen Amodelinin daha uzun aks mesafesine sahip olan versiyonunu tanıttı.


Canton fuarı bu dönem. Avrupa ve Amerikalı üreticilerin yanı sıra ülkenin yerel üreticileri de bu dev. Edemeyenler İçin Özel Grup Çin Vizesi. Mir Stekla Cam Fuarı.


IVECO distribütörü ve üstyapıcısı Yutong tarafından üretilen yeni model, IVECO’nun Hi-Matic ileri otomatik vitesi ve litrelik IVECO motoru ile donatılıyor. Almanya’dan Çin ’e kadar birçok pavilyonu Türkiye’ deki üreticilerle fuar kapsamında bir araya getirerek önemli başarılara imza attık.


Gelecek yıl katılımcı ülke ve marka sayılarımızda daha büyük bir artış olacak. Brembo ve Peugeot fuar kapsamında ilk defa Türkiye’ye gelecek. Mayıs ayında gerçekleşiyor. CSiz Koleksiyon Severlere Ürünlerini Sundu.


Automechanika Şangay Fuarı ’na Türk firmaları çıkarma yaptı. Tahran Seyahat Paketi. BAE Ekonomi Bakanlığı Dış Ticaret İşleri Müsteşarı Abdullah Al Salih, fuarda BAE’ yi temsil etti. Arap Ülkeleri Fuarı ’na katıldı.


Çin otomotiv fuarı 2019

QIFA Exhibition Service Co. Konferans, bu fuarın uluslararası üst düzey endüstri etkinliğini göstermek için, farkındalığı artırmak, hizmeti geliştirmek ve etkin. Organik ürün ve sağlayıcı şirketlerin uluslararası veri tabanı.


Fuar ile ilgili hazırlıklar. Eşyaların içinde kuru. MAHLE, yılı aşkın deneyimi ve her yıl test edilen milyondan fazla araç ile üretim tesislerinde hat sonu testi, tami.


Çin otomotiv fuarı 2019

Deutsche Messe ve Messe Frankfurt Istanbul işbirliği ile gerçekleştirilen fuar, 13. Yüksek Hızlı İğne Dokuma Tezgâhı Makine için ürün patenti ve geliştirme teknik becerileri ve makine modeli çeşitliliği ve yüksek yapısal stabilite ile müşteri talebini özel olarak izleyin.


Iffa önümüzdeki üç yıl boyunca sektördeki trendleri belirlemektedir, sektördeki uzmanların buluşma yeridir, önemli ölçüde tüm ziyaretçilerin yarısından fazlası üst düzey yönetici. Motosiklet fuarları. MPFserisi), Kapasitif anahtarlar (TC serisi), Piezo anahtarları (TZ serisi), vb.


Kauçuk ve plastik sektörüne ait tüm ürünleri bir arada görme ve rakiplerinizi yakından tanıma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder