26 Aralık 2017 Salı

Amerika e1 e2 vizesi

Evizesi başvurusu yapacak kişinin kendi ülkesinin Amerika ile anlaşmasının olması gerekiyor. Bu aşamada vize görüşmesi için randevu tarihi belirlemeyiniz.


Vize randevu tarihiniz belgeleriniz incelendikten sonra ABD İstanbul Başkonsolosluğu tarafından, oluşturduğunuz hesapta belirttiğiniz adrese e-posta yoluyla bildirilecektir. Amerika ’ya turist vizesiyle gelip, Evizesi başvurusu yapabilirsiniz.


Eğer turist vizeniz var ise ya da turist vizesi alarak, nasıl bir yatırım yapılabileceğine karar vermek için, ABD ’yi turist vizesiyle ziyaret edip imkanları bizzat görüp karar verdikten sonra başvurmanızı tavsiye ediyoruz. Merhaba Arkadaslar, bu video da sizlere Evizesi almak icin yapilmasi gereken baslangic adimlarini anlatmaya calistik.

E vize kategorisi, ABD ile karşılıklı ticaret ve yatırım anlaşması yapan ve ABD ile ticaret veya yatırım ilişkisine giren, anlaşmanın tarafı ülkenin vatandaşlarına verilir. E vizelerinden birine başvuracak olan kişinin kişisel durumuna göre, kişi önce göçmenlik bürosuna ya da ABD konsolosluğuna başvurur. E-vizesi ile Amerika ’da yaşam( Küçük Yatırımcı) - Duration: 28:49.


EYATIRIMCI VİZESİ Yatırımcı ( E) vizesi Amerika ’da iş yapmak isteyenler arasında en popüler vize çeşitlerinden birisidir. EYatırımcı Vizesi Başvuru Süreci ve İş Planı Hazırlanması - Duration: 38:42.


Bir çok kişi için kendilerine sponsor olacak bir işveren, ya da Amerikan vatandaşı olan bir aile yakını bulma imkanı yoktur. Yakın aile bireyi eğer Amerikan vatandaşı çocuk, eş ya da anne-baba değilse, zaten makul bir zaman dilimi içinde. Many more countries are qualified under treaties for Einvestment visa compared to Etrader visas.


E-Amerika vizesi için, ABD ve antlaşma yapacağı ülke arasındaki ticaretin önemli ve gerekli olması şarttır.

E-yabancı uyruklu işveren kişinin bir işletmesi veya kurumu olması ve bahsi geçen şirketin en az %50’si E-vize sahibinin olmalıdır. EAmerika Yatırımcı Vizesi Gerekli Evraklar Tüccar Vizesi ile hemen hemen aynıdır. Burada asıl evrak olan başvuru formunuzun gerçek, ispatlanabilir ve eksiksiz doldurularak diğer evrakların da o hassasiyetle hazırlanmasıdır.


Online olarak Büyükelçilik yetkililerine yönlendirilen evraklar Sayfayı aşmamalıdır. Otoritenin önerdiği sıralamada yüklenmelidir.


EVizesi - Amerika Yatırımcı Vizesi - EB Göçmen Vizesi. Mal ticareti, hizmetler ve hatta bankacılık için geçerli olabilir. Ticaret" tanımı kesin değildir. For example, if an Evisa holder is marrie then the spouse will always be eligible for a work permit while the Evisa holder runs the Ebusiness.


The goal here would be for the spouse to pursue green card sponsorship through employment, and then once the green card is approve both can retire at will. Uzmanlarımızı arayın, evrakları ücretsiz alın.


Question: What is the procedure of applying Evisa in the US consulate ? Kalış süresini uzatma talepleri kademeli olarak, her seferinde en fazla yıl olmak üzere kabul edilir. Göçmen olmayan bir E-sahibine verilecek uzatma sayısında üst sınır yoktur.


Bununla beraber tüm göçmen olmayan E-sahipleri, iş. Türklerin daha çok E, Eve EB-yatırımcı vizesine başvurup Türkiye’den yasal yollarla paralarını ABD ’ye aktardığını kaydeden Akbulut, “Türkler, daha çok EB-vizesini tercih ediyorlar. Bu vize türünden ailelerinin de faydalanması nedeniyle yoğun talep var. Information Technology Associates, Inc.


American Visas for Investors and Treaty Traders This site is hosted by ITA, makers of IMMIGRATION SOFTWARE.

Bu sürenin uzatılması için başvuru yapılabilir ve her bir başvuruda vize sene daha uzatılır. Yatırımcının vize uzatma talebinde herhangi bir limit yoktur. E-vize şartları korunduğu müddetçe Evizesi sınırsız uzatılabilir.


Vize sahibinin kazanmış olduğu kalma süresinden aile bireyleri de aynı şekilde faydalanır. Ayrıca, vize sahibinin eşi Amerika ’da çalışma hakkına sahip olur.


Vize için kurulmuş olan işletmede çalışma şartı bulunmamaktadır, eş istediği takdirde başka bir kurumda da çalışabilir. Eanlaşması kapsamındaki yatırım vizeleri, A. Bu vize ülkeye Amerika ’da mevcut bir ticari işletmeyi satın alabilecek veya sıfırdan yeni bir iş kurabilecek büyüklükte yatırım getiren yabancı uyruklu yatırımcılar içindir. Eticari vizelerine kıyasla daha birçok ülke vatandaşlarına Eyatırımcı vizesi alma hakkı tanınmaktadır.


Rusya, Ürdün, Haiti, Azerbaycan, Arnavutluk ve Nikaragua dahil olmak üzere altı farklı ülke de Evize alımına olanak sağlayacak anlaşmaları imzalamıştır. Ancak bu anlaşmalar ABD için henüz tasdiklenmediğinden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder