20 Aralık 2017 Çarşamba

Almanya uzun süreli vize

Nisan ayında İtalya’ya gidecekseniz başvurunuz sırasında Eylül ayında İtalya için gidiş- dönüş uçak bileti. Bir kaç arkadaşıma bahsettiğimde çok şaşırdılar ve daha önceden böyle birşey yapmadıklarını söylediler. Ben de o zaman bu konuyu mutlaka blogda. Ben Anadolu Yakası ‘nda oturduğum için Kadıköy Bahariye’deki şubelerine gidiyorum, her seferinde süreci unuttuğum için veya değiştiği için önce web sitelerine baktım, randevu almam gerektiği.


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Genelde günlük, bazı durumlarda ise yıllık bir süre için verilir.

Ulusal D Vizesi amaç ile. Biz son yıl içerisinde kere schengen vizesi aldık. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir.


Herhangi bir Schengen ülkesinin uzun süreli vize verilmesini sağlamak içi. Haliyle bu Schengen vize ücreti bizim için büyük bir külfet hatta belki de uçak biletinden bile daha pahalı. Eğer başka bir ülkeye ziyaret esnasında alınmış. Bir önceki Schengen vizeniz uzun süreli bir vize ve daha uzun süreli vize onayı alabileceğinizi ön görüyorsanız pasaportunuzu yenilemenizi tavsiye ederiz.


Vize başvuruları şahsi olarak kabul edilmektedir.

Aksi takdirde pasaportunuzun geçerlilik süresi. Bunlardan ilki, genellikle kısa süreli turistik geziler için alınan C tipi vize kategorisidir.


Bir diğeri ise aile birleşimi, çalışma vizesi gibi vizeleri içinde barındıran ve uzun süreli vize diye tabir edilen D tipi vize türüdür. Kısa süreli vizeler. Mesela seyahat süreniz günse, dönüş tarihinizden bir veya iki gün sonra da vizeniz biter.


Schengen vizesine başvurduğunuzda size seyahat tarihinizin süresine göre vize verirler. Uzun süreli vize almak için dikkat edilmesi gereken bazı hususlar mevcuttur. Konsoloslukların yoğun olduğu dönemlerde (yaz dönemi gibi) bu süre uzayabilmektedir. Yoğun dönemler haricinde konsoloslukların kendileri için belirlediği tatil günlerini de göz önünde bulundurmak gerekmektedir.


Fakat, ilk belirli seyahatiniz bu ülkelere ise yapacak bir şey yok, oradan başvurmanız gerekecek. Orda da şans umuyoruz ki bir sonraki adımlarda bahsedeceğimiz. Kolay veya uzun süreli vize.


Başvuru sırasında pasaportta en az iki boş sayfa bulunmalıdır. Turistik amaçlı ziyaretler, fuar veya iş gezileri, ticari görüşme ve toplantılar, arkadaş, aile veya yakın ziyaretleri, kültür veya spor amaçlı organizasyonlar ve etkinlikler, kısa süreli staj gibi amaçlarla yapılan seyahatlerde başvurulması gerekli olan vize türüdür.


Alman yetkililer Vize süresini belirlerken geçmiş de almış olduğunuz Schengen vizeleri ile vizeyi almış olduğunuz ülkeye seyahat etmenize çok önem gösterir. Word formatında indirmek için tıklayın.


Dosyadaki kırmızı olarak işaretlenen yerleri kendinize göre doldurabilirsiniz.

Uzun Süreli Schengen Vize Dilekçesi Örneği. Yazacağınız dilekede ne gramer ne de diğer şeylere takılmanıza gerek yok, derdinizi anlatmanız yeterli. Bu sayede uzun süreli schengen vizesi alma ihtimaliniz. Avrupa Vize Başvurusunda Öncü Firma!


Hizmet ve Sorularınız hakkında bilgi almak için, Lütfen bizimle iletişime geçin. Sağlık sigortası yaptırmak, uzun süreli vize almanızı doğrudan etkilemese de iyi bir kanaat notu olarak görebilirsiniz. Avantajlı ve güvenli seyahat sigortası için Uraz Sigorta’yı incelemenizi tavsiye ederiz.


Koronavirüs tedbirleri kapsamında zorunlu ayrılık yaşayan, evli olmayan çiftler için iyi haber geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder