20 Aralık 2017 Çarşamba

Almanya gezilecek yerler

Tripadvisor gezginlerinin 1. Europa Park Rust: Eğlence parkı online oylamada en çok oyu aldı. Köln, Münih ve Hamburg gibi şehirler de başkentin gerisinde kalmıyorlar. Almanya Gezilecek Yerler bakımından hayli zengindir. Tarih bakımından çok zengin olmaları, klasik müzik.


Müzik, tiyatro ve felsefe gibi sanat dalları alanında Avrupa medeniyetine büyük katkılar yapan modern ülkeye uçuşunuzu gerçekleştirerek, kültürel ve tarihi bir gezi deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kentte tarihi, tabii ve turistik birçok alan bulunmaktadır. Tarihi ve hoş sokakları ile turistlerin beğenisi kazanmış olan bu şehir, daha çok renkli evleri, dar sokakları ve güzel atmosferi ile tercih edilebilecek şehirlerden. Kısacası yapacak şeyler ve gezecek yerler konusunda Berlin’de sıkıntı çekmeniz imkansız.


Gezi noktaları, eğlence mekanları ve dinamik yapısıyla bir gidenin bir daha gitmek istediği güzide bir şehirdir…Savaştan kalma izlerinden kurtularak yenilenen ve gelişen Berlin’de hem geleneksel hem de modern yapıyı. Dünyaca ünlü Oktoberfest ve II.


Avusturya Gezilecek Yerler Listesi Ülkedeki en önemli turistik şehirlerden olan Viyana, Salzburg ve Halltstatt bu ülkede gezi planı için daima ilk sıralarda gelmektedir. Romantik Yol Bavyera’nın batısında Würzburg ve. Tabi ülkedeki en önemli ve en güzel yerleri bu şehirde fazlasıyla bulabiliyorsunuz.


Berlin gezilecek yerler listesinin ilk durağı Brandenburg Kapısı diyebiliriz.

Orijinal adıyla Brandenburger Tor, şehrin en önemli sembolü ve en fazla ziyaretçi çeken bölgesidir. Müzik, tiyatro ve felsefe benzer biçimde sanat dalları alanında Avrupa medeniyetine büyük katkılar icra eden çağdaş ülkeye uçuşunuzu gerçekleştirerek, kültürel ve zamanı bir seyahat deneyimi. Dresden Gezilecek Yerler.


Checkpoint Charlie kapısını sadece müttefik askerleri, bu kişilerin aileleri, yabancılar, ve üst düzey yöneticiler kullanabiliyordu. Berlin Gezilecek Yerler : Berlin - Mutlaka yapılması gereken 2. Hiç ummadığım kadar güzel ve hiç ummadığım kadar sıcak bir ülke olduğunu anladım bazı şehirlerinin. Bazı şehirleri diyorum, çünkü gittiğim şehirleri arasında bunu kesinlikle görün, ama bu şehrini görmeseniz de olur diyebileceğim yerler var.


Bir Alice değilsiniz ama kendiniz bir harikalar diyarında hissedebilirsiniz. Mannheim de yaşamanın en güzel yanıda bu olsa gerek arada bir gidip nefes alıyoruz. Muenster Unserer Lieben Frau. Nazi Almanya’sının başkenti olan şehir, savaşın olduğu yıllarda tam anlamıyla harabeye dönüşmüştür.


Sponsor Bağlantılar. Yüzyıllar boyunca sadece taş parçası olarak görülen arkeolojik kalıntılar, geçtiğimiz 3yıldan bu yana bir anlam ifade etmeye başlamışlardır. Yorum Bulunmamaktadır. Her yıl burada binlerce rehberli tur gerçekleştiriliyor, Katedral her yıl 100’den fazla konsere ve etkinliğe ev sahipliği yapıyor.


Oldukça eklektik bir mimari tarzı var. Barok’tan Neoklasik’e Rönesans’tan, Gotik’e birçok üslubun.


Slovenya’nın başkenti Ljubljana, gezilecek yerler konusunda uzun bir listeye sahip değil. Ancak bu kentin etrafında Bled Gölü veya Skocjan Mağarası gibi başka yerde göremeyeceğin doğal harikalar var.

Biz de bu sebeple, Ljubljana’da konaklamayı ve hem başkenti gezmeyi hem de etrafındaki doğal güzellikleri görmeyi tercih ettik. ALMANYA GEZİLECEK YERLER.


Hemen her Türk erkeğinin hayalini süsleyen bu ve her daim anılarında canlandırdığı bu durum için elimizden geldiğince sizlere şehirlerde ki gece hayatı hakkında bilgi vereceğiz. Tolga Öztürk 264views.


Düsseldorf Gezilecek Yerler 1. Ortasında Jan Wellem Heykeli’nin yer aldığı meydanda, Noel zamanı pazarlar ve tezgahlar kuruluyor. Pek çok festival ve etkinliğin de düzenlendiği meydana, Bolkerstrasse’den Ren Nehri’de doğru yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder