24 Kasım 2017 Cuma

Hindistan vize başvurusu

Bu sayede yapılacak olan işlemlerin tamamı hızlı bir şekilde sonuçlandırılabilmektedir. Firmamız Danışmanlık hizmeti vermektedir.


Vatandaşlarımızın ikamet ettikleri ile göre Ankara’dan veya İstanbul’dan işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Bu yeni yeni değişmeye başladı.


Turistik amaçlı vize için aylık izin çıkabilir.

Fakat bu süre daha uzun olsa dahi ülkede tek seferde aydan uzun süre turistik vize ile kalmanıza izin verilmemektedir. Eskiden ülkeye giriş için vize başvuru arasında aylık bir. Formun son sayfasında, başvuru sahibinin güncel bir fotoğrafının taranması ile işlem tamamlanır.


Gerekli olan evrakların eksiksiz bir şekilde hazırlanması, vize başvurusunun sonucunu olumlu etkiler. Bu nedenle başvuru sürecinde vize merkezleri ile koordineli olarak işlemlerinizi sürdürebilirsiniz. Türkiye çapında Hiindistan vize başvuruları online sistem üzerinden alınmaktadır. Online sistem üzerinden randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir.


Vizeyurdu’nun deneyimli ekibi hindistan vize başvuru işlemlerine titizlik ile devam edecektir.

Konsolosluğu bu tarz uygulamalarına. Karşınıza çıkan sitede vize formunu doldururken dikkatli olmanızda fayda var çünkü başvuru formülü İngilizce dilinde hazırlanmıştır.


E- vize uygulamasına tabi tutulan ülke. Başvuruda istenen belgeler. Online başvuru sistemi üzerinden randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir.


Online olarak yapılan vize başvurusunun İngilizce yapılması gerekmektedir. Formu doldurma işlemi bittikten sonra bu formun çıktısı alınır ve diğer belgelerle birlikte başvurunuzu yapabilirsiniz. Sunulan evrakların üç aydan eski olmaması gerekmektedir. Ankara Anlaşması İle İngiltere Vizesi Almak.


Bu belge için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Belge herhangi bir yere hitaben yazılmıyor. O yüzden başka yerlere de başvuru yapacaksanız birden fazla almakta fayda var.


Aman bu belgeyi almadan gitmeyin. Boşu boşuna iki iş yapmış olmayın. Vize randevuları schengen ülkeleri için ücretsizdir.


Ancak herhangi bir sebeple erken seyahat etmesi gereken misafirlerimiz opsiyonel olarak öncelikli vize randevusu ve başvuru hizmetlerinden faydalanabilirler.

Kategorilerinden Aşağıdaki belirtilen. Toplam aşamalı olarak başvuru yapıyorsunuz. Kişilerin biyometri veri sistemi için verilmesi gereken parmak izi için çalışanlarımız sizin en için uygun olan tarihi seçiyorlar.


Aynı zamanda bu uygulama sırasında yapılması gereken her detay. Hindistan Vizesi Başv. Gerekli yere aşağıda belirtilen kriterlerdeki biyometrik fotoğrafı yüklemeyi unutmamalısınız.


Dünyanın en büyük yedinci coğrafi alanı ve en büyük ikinci nüfusuna sa. Genelde 5-iş günü sonrasına randevu alınabilmekte ve 1-iş günü içerisinde başvurunuz sonuçlanmaktadır. Randevuya bizzat başvuran kişi giderek dosyasını teslim.


Yeni (Çipli) pasaport ile vize başvurusu yapacak olan yolcular var ise eski pasaportlarını eğer yoksa Pasaport şubeden alacakları protokol yazısı ibraz etmek zorundadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder