24 Kasım 2017 Cuma

Ağva otelleri

Bu listede yer alan ve Yarım Pansiyon, Oda Kahvaltı, Sadece Oda konseptleri ile hizmet veren tesisler arasından size en uygun olanı bulabilirsiniz. COVID-Seyahat Uyarısı Değiştirmeniz veya iptal etmeniz gereken yaklaşan bir rezervasyonunuz varsa, sonraki. Kredi Kartı Gerekmiyor.


Konforu ve mimarisi ile öne çıkan, doğası ve dinginliği ile büyüleyen bölge, doğa ile iç içe tatil yapmak isteyenler tarafından ilk sıralarda tercih ediliyor. Otellerin fiyatları bulundukları konuma ve sundukları.


Online rezervasyon yaptırın, uygun fiyatlı tatil fırsatını kaçırmayın.

Hafta sonu ve yaz tatilleri için tercih edilen butik otel tane sigara içilmeyen özenle tasarlamış odaya sahip. Standart oda, jakuzili oda ve köşk odası seçenekleri bulunan otelin her odasında manzaralı balkondan uydu TV’ye, klima ve ışık. Kışın şömineli kafesi, şarap sunumları ve çiftlere özel saunası ile hizmet veriyor. Otelin adet standart otel odası ile tanesi şömineli olmak üzere toplam adet tek katlı ahşap bungalov odası mevcut.


Toplam konaklama alanı ile misafirlerini ağırlayan tesisin tüm odalarında TV ve Uydu yayını ile saç kurutma makinesi mevcut. Ayrıca kablosuz internet hizmeti de veriliyor. Ağva Otelleri Bungalov.


Tüm hakları saklıdır.

Dünya mutfağından en lezzetli yiyecekleri sıcak konukseverliğimiz ile birleştiriyor ve dilerseniz şömine eşliğinde damak tadınıza uygun şaraplarımızla keyifli saatler geçirmenizi sağlıyoruz. Nehir kenarında, kalabalıktan uzak size unutamayacağınız bir atmosferi şehir dışındaki sessizliği ve doğanın eşsiz manzarasını sunarak sizi evinizde gibi hissettirmek en büyük arzumuz.


Temalara Göre Oteller. Book your Hotel in Agva online. No reservation costs. Ailenizle ve sevdiklerinizle güzel vakitler geçirebileceğiniz otelimizde yeriniz hazır.


Odalarımızda jakuzi ve klima gibi imkanların bulunduğu otelimizde, şehir seslerinden ve stresten uzak tatil keyfi yaşatılmaktadır. Uygun fiyatlı pansiyonlardan lüks tesislere kadar geniş bir konaklama ağı mevcut. Online Rezervasyon Kural ve Şartlarının uygulanmasında Türk Hukuku geçerlidir. Seçenek bu kadar çok olunca, konaklanacak tesise karar vermek de zorlaşıyor.


Tesisin denize uzaklığı 7metrenin üzerindedir. Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta. Konaklama sektöründeki deneyimlerimizi harmanladığımız güler yüzümüz ile sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyarız.


Açıkçası öyle çocukarla gelip gündüz denizde yüzmelik bir tatil için doğru tercih değil. Sevgilinizle ya da eşinizle gelip kısa romantik bir tatil geçirip biraz olsun kafa.


AĞVA WOODEN HOUSE WEB SAYFASINA HOŞ GELDİNİZ. Kıyıda otellerin arasında dokuyu bozmayan evler de var.

Ahşap iskelelerin gerisinde, çiçekli bahçeleri ve beş çaylarını su kıyısında içen evsahipleriyle yeşil güzelliği tamamlıyorlar. Hititler, Frigler, Romalılar ve Osmanlılar gibi birçok. Agva Otelleri iletişim bilgileri, booking, adres bilgileri, web site ve mail adresi, resimleri, haritası, yol tarifi, nasıl gidilir, erken rezervasyon fiyatları bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir.


River angel ağva butik otel kategorisinde olup, süit odası vardır. Konsept Odalarımız Sizleri Bekliyor! Panoramik odalarımıza göz atmak isterseniz sizi galeri sayfamıza bekliyoruz.


Otelimizin bünyesinde ıhlamur ve çam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder