26 Ekim 2017 Perşembe

Alman konsolosluğu haberleri

Böyle ihanet görülmedi! Nuri Şahin, Antalya yolunda. TL Altın 42TL Dolar TL. KVK Politikası Kullanım Şartları Gizlilik İlkeleri Çerez Politikası K. Mynet haber farkı ile bu sayfada.

Konserde daktiloyu müzik enstrümanı gibi kullanan çocuk da diğer müzisyenlere eşlik etti. Haberleri için tıklayınız. Dünyadan en güncel haberler.


Makale Vize işlemleri, vize geçerlilik s. Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. Müslüman mezarlığı - Ayaspaşa Mezarlığı’nın bir bölümü! Olay yeri emniyet çemberine alınırken, bomba imha uzmanının yaptığı.


Georg Birgelen ile bir görüşme gerçekleştiren Megastar Tarkan, görüşme sonrasında başkonsolosluk çalışanları ve hayranları ile bir araya.

Galeri Video Yazarlar CANLI YAYIN EGE GÜNCEL YEREL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ DÜNYA. MAGAZİN POLİTİKA SAĞLIK. Yapılan incelemede şüpheli bir duruma rastlanmadı. Bahçelievler Mahallesi, 100.


Yıl Bulvarı Çağrı Apt. Detaylar için ziyaret ediniz. Başvuru üzerine binaya uzman ekip gönderildi. Bu randevu sisteminden pasaport ve kimlik.


Konsolosluğa çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ve konsolosluk güvenlik görevlileri, vatandaşları uzaklaştırarak konsolosluk çevresine şerit. Ahmet AKIN TÜRKİYE MERSİN’E A�. This video is unavailable.


Bomba imha uzmanları, paketi inceledi. Kovid-kaynaklı seyahat yasağı Antalya, İzmir. Alman turiste Türkiye vizesi! Pakette bomba olabileceği düşüncesiyle çevrede önlem alındı.


Güncelleme Tarihi: 14.

Son dakika haberi: Tecavüz. Güvenlik görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kurye ile başkonsolosluğa gönderilen paket üzerine, görevliler durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye bomba uzmanı.


Bunun yanı sıra yapılan. Kaıserl Deutsche Kansular Acentur Edremid” yazıları bulunan, orta kısmında da konsolosluk armasının olduğu metal mühür, ilçedeki tarihi bir binada bulunduktan sonra, bir vatandaş tarafından müzeye. Karara göre katlı olması planlanan otelin fazla katları yıkılacakmış. Ekipler olay yerinde.


Eski Berlin İngilizce yayın yapan gazete, çeşitli konularda makaleler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder