4 Eylül 2017 Pazartesi

Ülke bayrakları ve isimleri İngilizce

Haberlerde ülke adları ve başkentleri sık geçen konulardan biridir. Aşağıda bunların alfabetik sıraya göre İngilizce ve Türkçe karşılıklarına yer verilmiştir. Türkçe anlamlarını sesli okunuşu, resimler, oyunlar, bulmacalar, testler ve alıştırmalarla burada kolayca öğrenebilirsiniz. The flag of Canada olarak çevrilen bayrağın, Kırmızı fonun ortasında beyaz bir kare ve bu karenin içinde de uçlu kırmızı bir akçaağaç yaprağı bulunur.


Ülke bayrakları ve isimleri İngilizce

Devletler, devlet bayrakları listesi ve sermaye, nüfus ve alan da dahil olmak üzere temel bilgiler. Sıfat kolonu o ülkeye ait bir şeyi tarif etmek için kullanılan kelimeyi içerir, mesela"French cheese".


Sayfada bulunan resimleri faklı kaydet yaparak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ancak İtalya sınırları içerisinde bulunan Vatikan şehrininde dahil edilmesiyle dünya üzerindeki toplam ülke sayısı 195’e ulaşmaktadır. Dünyada 1ülke vardır.


Bu ülkelerden bazılarının hem ingilizce hem yerel, hemde bölgesel olarak ayırdık. Bir çok değişik ülke ve millet isimlerini İngilizce nasıl ifade edeceğinizi öğrenin.


Aşağıda yer alan İngilizce ülke isimleri bunlar arasında en yaygın olanlardır. Argentina: Arjantin. Afghanistan: Afganistan. Austria: Avusturya.


Bunları Biliyor musunuz ? Country – Nationality ( Ülke – Uyruk). Bursa Web Tasarım ve Mobil Uygulama. Belli bir ülkeye bağlı, idari açıdan söz konusu ülkelerin yönetiminde olan özerk bölgeler için ayrıca bağımlı ülke bayrakları sayfasına bakınız.


Aşağıda ülke isimleri ile millet ve uyrukların İngilizce listesini ve Türkçe karşılıklarını bulabilirsiniz. Bu sayfa ile dünyadaki ülkeleri ve bu ülkelerin bayraklarının nasıl olduğunu ve nasıl göründüğünü öğreneceksiniz. Fransızca Arma Müslüman Haritalar Türkler Tarih Rozetler Kültür Dibujo.


Arapça’da Ülke İsimleri -Tablo Şeklinde Çoğumuz Arapçada ülke isimlerini karıştırırız. Sizler için ülke isimlerini sıraladık. Sadece başlıkları ara. Bayrakları ve İsimleri.


Tüm dünyadaki bayrakların ingilizce yazılışına göz atarken bilgilerimizi tazeleyeceğiz. Hak ve Özgürlük olarak belirlenmiştir.


Alman bayrağı millî bayrak ve resmî bayrak olarak ikiye ayrılmaktadır. Soruyu çözmeye çalışırken sağ ve sol üstten o ülkenin başkentini, para birimini ve nüfusunu öğrenebilirsin. Alıştırma bölümünde bayrakları seviyesine göre listeleyebilirsin.


Bazı ülkelerin başkentlerinin Türkçe isimlerini biliyoruz fakat seyahat esnasında gideceğimiz yeri bulabilmek için şehirlerin ingilizce isimlerini de bilmemiz gerekiyor. Bu daha çok göç veya turizmle ilgili belgelerde yazılı olarak karşılaşılan, kulağa resmi gelen bir kelimedir.


Milletlerin İngilizce İsimleri 28. Bu kapsamda ingilizce öğrenme yolunda önemli gördüğümüz Gramer Konuları, Kelime Bilgisi, Okuma Alıştırmaları ve Cümle Bilgisi gibi bir çok konuda sitemizde içerik yayınlıyoruz.


Ülke bayrakları ve isimleri İngilizce

Yapılışıİlk olarak çırpma kabımızda yumurta ve şekeri daki. Biftekli Bostan Sarma PATLICANLARI KABUKLARINI SOYMADAN UZUNLAMASINAYARIM PARMAK E. Buna karşın İngilizcede istisnalar hariç ilgili ülkede yaşayan kişi ile konuştukları dile verilen ad genellikle aynıdır.


Ülke bayrakları ve isimleri İngilizce

LKELER VE MİLLETLER. Bu konu içerisinde ülke isimlerinin İngilizce ’deki karşılıklarını ve bu ülkelerde yaşayan milletlere ait isimleri öğreneceğiz.


Onlar da ölümleri ve öldürmeleri kutsuyor. Zaten o sebeple bu ülkede Türk devlet zihniyeti hep dimdik ayakta kalıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder