12 Eylül 2017 Salı

Schengen vize başvuru formu türkçe

WYŁCZNIE DO UŻYTKU SŁUŻBOWEGO. Kızlık soyadı (önceki soyadı) (x) Data złożenia wniosku: 3. Adı (Adları) (x) Numer wniosku: 4. Doğum tarihi (gün-ay-yıl) 5. Irak ve Suriye vatandaşı için doldurulması zorunlu ek formdur.

VİZE FORMUNUN TERCÜMESİDİR. Türkiye’nin neresinde olursanız olun artık vize başvurusu yapmak bu kadar kolay. Formu doldurun gerisini bize bırakın.


Familienname bei der Geburt (frühere(r) Familien. Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Türkçe (Türkiye) English Français Türkçe (Türkiye) Ana Sayfa.


Gerçeğe uygun olmayan bilgi ve belgeler vize başvuru evraklarınız arasında bulunmamalıdır.

Elektronik vize başvuru formumu doldurun. Alternatif vize başvuru formunun çıktısını alıp, elle doldurabilirsiniz. Eksik evrak başvurunuzun red edilmesine neden olabilir.


Seyahat amacınıza göre hazırlanması. Türkçe ve İngilizce dillerinde temin edilebilmektedir. Başvuru formuna ilave edilecek evrakları hazırlayın. Birden fazla giriş vizesi.


Bilgisayar ortamında form. Schengen Vizesi başvuru formu Ücretsiz form 1. Bu form ücretsizdir.


Cumhuriyeti vize başvuru formu toplam sayfadan oluşur bu formu eksiksiz, doğru ve uyumlu bir şekilde tükenmez kalem ile doldurmak gerekir. Formun İngilizce doldurulması zorunludur.


Form üzerinde yapılan hataları düzeltmek amacıyla silici, şerit silici, tipex ve benzeri araçların kullanılması durumunda form geçersiz sayılacaktır. Türkçe vize başvuru formu hakkında bilgilere ulaşabileceksiniz.


SCHENGEN VİZESİ BAŞVURU FORMU. Norveç, İsveç ve Finlandiya’ya gidecekseniz, vize işlemleri için Norveç. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3.

Vize başvuru formu resmi bir evrak olup vize başvuru formunda doğru ve gerçeğe uygun bilgiler verilmeli, yalan, evraklarda bulunmayan bilgiler verilmemelidir. First name(s) (Given name(s)): 4. Almanya vize başvuru formu vize başvuru sırasında doldurulması gereken en önemli evraklardandır. Almanya’ya bir seyahat planlıyor iseniz öncelikle vize başvurusunda bulunmanız gerekir.


Vize başvuru formu doldurulması, vize dosyasının hazırlanması, gerekli tercüme işlemlerinin yapılması, seyahat sağlık sigortası temini, uçak bileti ve otel rezervasyonu, Shengen vizesi, Rusya Voucher belgesi. Endişelenmeyin, vizeidata daima yanınızda! Vize formları Kısa dönem ve Uzun dönem olarak ye ayrılmakta olup Aile birleşimi, çalışma izni, erasmus ve Öğrenci vizeleri gibi başvurularda ay üstü seyahatler için D formu doldurulmalıdır.


Ayrıca bazı schengen ülkelerinde online form dönemide başlamıştır. Danimarka vize başvuru formunda vermiş olduğunuz bilgilerin, başvuru evraklarında bulunan bilgilerinizi desteklemesi ise Danimarka Konsolosluğu’nun dikkat ettiği bir konudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder