1 Eylül 2017 Cuma

K1 belgesi iptal olanlara müjde 2018

K belgesi iptal olanlara müjdeli haber geldi. K Belgesi İptal Olanlara Müjde. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan. KYetki belgesi, ticari amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak, gerçek ve tüzel vergi mükelleflerine verilen belge türüdür.


Bu sizin Kyetki belgesi sahibi olmanızı gerektirir. KYetki belgeniz olsa bile, yapılan taşımanın niteliğine uymaması sebebiyle cezalandırılırsınız. Gerçek anlamda vergi mükellefiyim yani şahıs firmasıyız, yetki belgesine başvurdum çıkmak üzere, bu arada ileri bir tarihte şirket kuracağız.


Karayolu taşıma yönetmeliğinde yapılan değişiklikle bazı nedenlerle “K” türü yetki belgesi iptal edilmiş olanlara belgelerini yeniden alabilmeleri için yeni bir fırsat doğdu. Hunat Tv lisanslı yayın hayatına geçti.


Başkan Büyüksimitci’den Ramazan Bayramı mesajı. Vatandaşa sayısız kolaylık sağlayan e-devlete yeni bir özellik daha ekleniyor. Son Güncellenme: 13. Ereğli Ticaret Odası.


K yetki belgelerinin. Kveya Kyetki belgesi sahibi gerçek kişiler ile B C Dveya Kyetki belgesi sahibi gerçek veya tüzel kişiler haricindeki yetki belgesi sahipleri, firmalarında meydana gelen unvan, adres ve üncü maddenin birinci fıkrasının (c) bendinde belirtilen kişilere ilişkin değişiklikleri veya acentelik sözleşmelerindeki değişiklikleri ile üncü maddede belirlenmiş.


Vergi ve Prim Borcu Olanlara Müjde ! Yapı Kayıt Belgesi alanlar için tapu işlemleri. Bu ve bunun gibi hatalardan kaçınmak ve bir defaya mahsus verilmiş bu imkandan sorunsuz bir şekilde faydalanmak için uzmanlardan destek alınması tavsiye ediliyor.


Faslı kadın yolcuyu geçtiğimiz Şubat ayında darp eden taksicinin görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından görüntüleri inceleyen Toplu Ulaşım Hizmet Kalitesi Değerlendirme Sistemi (TUDES), sürücünün "Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi "ni süresiz iptal etti. Kentsel Dönüşüm Tapu Harcı İade İşlemleri Kentsel dönüşümle ev sahibi olanlara müjdeli haber geldi.


Kentsel dönüşüm kapsamında üretilen taşınmazlardan satın alan kişilerin tapu devir işlemleri için ödemiş oldukları tapu harcı tutarları iade edilmeye başlandı. Yayımlanan karar kapsamında vatandaşlar ellerinde ki biletlerini değiştirebilecek yada iade edip parasını iade alabilecekler. Kamuya Borcu Olanlara Müjde ! TARİHLİ YENİ DÜZENLEMEYE GÖRE K BELGESİ YENİLEME İŞLEMLERİ: DİKKAT!


Türkiye de ciddi anlamda öğretmen açığı bulunduğundan Milli Eğitim Bakanlığı Bu açığı sağlıklı bir düzen olmasa da ders karşılığı ücret ödediği ücretli öğretmenlik sistemi ile kapatmaktadır. Dikkat edilmediği takdirde yetki belgelerinin iptali söz konusu olmaktadır.


Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Bayram UYSAL, Bağkurlu olup, Prim borcu, doğum ve askerlik borçlanması,genel sağlık sigortası borcu v. Buna göre, “ K-yetki belgesi bin 3liradan bin liraya, bin 1lira olan Kyetki belgesi bin ve bin 1lira olan Kyetki belgesi ise bin lira seviyelerine indirildi” dedi. Tecil edilen borçlar aya kadar esnetilebilmek de idi.


Akkaya’dan kamyonculara müjde. Yetki Belgesi Olmayan İnternetten İkinci El Araç Satamayacak. Sayılı Karayolu Taşıma Kanununda yapılan ve 08. K-Kbelgesi ücretlerinde indirim yapıldı.


Adli Sicil Belgesi 4. Başvuru formu (Odamızdan temin edilebilir) 3. Nüfus cüzdanı fotokopisi. Bakan borcu olanlara müjdeyi verdi. Ziraat Bankası birleştiren ihtiyaç kredisinde şartları kolaylaştırdı.


Devlete borcu olanlara müjde. Vatandaşların başka bankadaki mevcut kredi kartları için o bankalardan belge getirmeleri talep edilmeyecektir. Ama gelir belgesiz kredi veren bankalar da yok değildir.


Kart borçlularına müjde ! Geliri olmayana kredi internet bankacılığı ile artık çok yaygın hale geldi. Ardından yukarıda ki ekranda da kırmızı ile çerçeve içerisine aldığımız ” Aylık Prim ve Hizmet Belgesi Giriş ( İptal ) ” bölümünü tıklıyoruz.


E-Bildirge EK İPTAL Yukarıda ki ekran görüntüsünden de anlaşılacağı gibi, “ İptali verilecek sigortalıları seçmek için tıklayınız ” yazan yere tıklayıp giriş yapıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder