5 Eylül 2017 Salı

En çok gezilecek ülkeler

Bu ülkeyi ucuza keşfetmek isteyenler, lüks bir otelde dolara. Gelir seviyelerimizin artması ve seyahatin önündeki vize engeli kalktıkça daha çok seyahat etme fırsatı bulacağız. Tripadvisor gezginlerinin 10.


Gelişmiş ülkeler arasında alışveriş merkezleri, otobanlar, yüzlerce restoranlar, bilbordlar, ucuz oteller ve ruhsuz mahalleleriyle en çirkin şehirlere sahip olan Amerika, söz konusu doğa olunca gerçekten çok çok güzel bir ülke. Lord Byron tarafından “Adriyatik’in İncisi” olarak nitelendirilen Hırvatistan’ın en çok bilinen şehirleri başkent Zagreb ve dünyada en iyi korunmuş Orta Çağ kenti olan Dubrovnik.

Dünyanın En Güzel Ülkeleri 1) Hırvatistan. Balkanlar ve Orta Avrupa arasında mükemmel bir konuma sahip olan bu güzel. Aslında inanın bana, yaşanabilecek ucuz ülkeler listemiz de, gezilecek en ucuz tatil yerleri listemiz de uzar gider özünde.


Biz İskandinavya ülkelerinde ay gezmek istiyoruz ama çok az paramız var. Bu yüzden en çok Nisan aylarında ziyaretçilerinin olduğunu söylemeliyiz. Nisan ayı içerisinde küçük bir seyahat planınız varsa San Marino ya da diğer önerdiğimiz merkezlerden yana ele alabilirsiniz. Benim İlkbaharda gezilecek ülkeler ve İlkbaharda gezilecek yerler önerim bitti.


Gezilecek ülkeler Hangileri?

Yavaş yavaş gündüzlerin uzayıp, güneşin sımsıcak yüzünü göstermesi ile beraber, nedense bende bir yollara düşme duygusu oluşuyor. Belki sizde de öyledir. Ama bildiğim tek bir şey varsa, dünyada görecek, tadacak, keşfedecek çok ama çok güzel yerler var.


Siz yeter ki hayal. Dünyada Tecavüzün En Çok Yaşandığı Ülke Wonder list isimli bir web sitesinin yıl önce yaptığı bir habere göre göre işte en çok tecavüz suçu bulunan ilk ülkenin listesi. AB İsveç, Fransa, Kanada, İngiltere ve Almanya gibi gelişmiş ülkelerin sıralaması sizi şaşırtacaktır. Kışın gezilecek en güzel ülkeler arasındaki Taylan deniziyle, plajlarıyla, doğasıyla ve gece hayatıyla ülkemizden ve dünyadan çok fazla gezgini misafir ediyor.


Bangkok, Phuket Adası ve Pattaya şehirleri en çok turist çeken yerlerden. Herhangi bir Avrupa turuna göre de daha ucuz olması burayı daha cazip kılıyor.


Zaten sırt çantalı gezginlerin uğrak. Dünyayı karış karış gezen gezginlere bu hafta seyahatlerinde unutamadıkları ve tavsiye ettikleri ülkeleri sorduk.


Tarihi, kültürü, eğlence anlayışı, gastronomisi, mimarisi ve. Fransa Şarap, Fransız mutfağının vazgeçilmezlerinden biri olup aynı zamanda da üretimi en fazla yapılan yerdir. Fransa’da Bordeaux şarapları dünya çapında ün yapmıştır ve bunun yanı sıra 10’a yakın şarap üretim bölgesi bulunmaktadır. Türkiye en çok ziyaret edilen ülkeler listesine girdi ve 3milyon kişi tarafından ziyaret edildi.


Antilop Kanyonu, ABD’nin güneybatısındaki en çok ziyaret edilen ve en çok resmi çekilen kanyonudur.

Sea Cliffs, Etretat – Fransa. Işıklı Mağaralar – Okinawa, Japan. Taç Mahal, Agra, India – Hindistan. Hakları Kurallarına En Çok Uyan Ülkeler 21.


Emre Doğandor - 10OKUNMA Gelin tarihsel süreçte bu kavramı irdeleyip günümüz dünyasına bir göz atalım! Müslüman Ülkeler ve Dünyadaki Müslüman Sayısı Yeryüzünde yaşayan 1. Milyar Müslüman olduğu tahmin ediliyor. Dünyada Müslümanların yoğun olarak yaşadığı ülkelere baktığımızda maalesef okuryazar oranın ve gelişmişlik düzeyinin düşük olduğunu görüyoruz.


Amerikan haber, derecelendirme ve analiz kuruluşu U. Bosna Hersek gezilecek yerler arasında başı çektiğini belirtmek gerek. Ancak kendi içerisinde de çeşitli görülmesi gereken yerler mevcut durumda.


Saraybosna’nın en kalabalık çarşısı olarak ifade edilen Başçarşı karşınıza çıkacaktır. Osmanlı figürlerine sahip olan pek çok eserin satışına dahi yer verildiğini göreceksiniz.


Meksika Nerede Nasıl Gidilir Meksika nerede Nasıl gidilir Meksika Dünya ‘da en çok para döngüsünün yaşandığı ülkelerden bir tanesidir. Tarım ve ticaretten ziyade, kartelleriyle ve yasadışı suçlarıyla bilinmektedir. Devletin gelirinden daha fazla gelir elde ettiği bilinen karteller, yüzbinlerce kişiye ulaşmayı başarmıştır. En başa İngiltere yazıyoruz zira eylül ayı, İngiltere’yi ziyaret etmek için en uygun aylardan bir tanesi.


Bir kere İngiltere’nin, özellikle de Londra’nın, meşhur yağmurlarına denk gelme olasılığınız az. Hem de ağustosu daha yeni geride bıraktığımız için de, hem kalabalık değil, hem de fiyatlar nispeten iyi. Hem Avrupa hemde dünyada en çok turist çeken ülkeker sıralamasında 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder