20 Eylül 2017 Çarşamba

Edevlet iletişim bilgilerim

Giriş yaptıktan sonra “Profilim ve Ayarlarım” altında yer alan. E-Fatura, E-Arşiv, E-İrsaliye, E-Defter ve. Bununla birlikte, mobil. Ayrıca yorumlar kısmından yaşamış olduğunuz sorunları, istekleri, önerileri bizlerle paylaşabilirsiniz.


Kimlik numarası ile adres bilgilerinin sorgulanmasında, sorgulanan kimlik numarasına karşılık gelen kişinin açık kaydı bulunarak, sorgulama yapan kullanıcının almaya yetkili olduğu bilgiler sistem tarafından gönderilir.

Aşağıdaki form ile bizimle iletişime geçebilirsiniz! Her türlü şikayet ve önerilerinizin yanı sıra, karşılaştığınız sorunlarla ilgili durumlarda 1numaralı hattı arayabilir ve çözüm talebinde bulunabilirsiniz. E – devlet kapısı kullanımı esnasında karşılaşabileceğiniz sorunlar genel olarak şunlardır.


Siteye erişim sorunları – Bağlantı. Kimlik Kartı veya Banka - İnternet bankacılığı kullanıcı hesabınız bulunan bankayı seçmeniz ve İnternet bankacılığı kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapmanız yeterlidir.


Eğer tapu sahibinin T. Osmanlı tapusu ise sistem üzerinden tapu.

E devlet girişi ve profil ayarlarının nasıl yapacağınızı öğrenmek için haberin devamını okuyabilirsiniz. Bilgilerim Geleceği Kavrayın, Dönüşümü Yönetin, Sınırlarınızı Yıkın, Haddinizi Aşın! Eğitim, Bilişim ve Danışmanlık Hizmetleri A. Yine PTT şubesine başvurmanız gerekiyor. Ek olarak yorumlar kısmından yaşamış olduğunuz sorunları, istekleri, önerileri bizlerle paylaşabilirsiniz.


Dava Bilgilerim Gözükmüyor! E-devlet (turkiye.gov.tr) hakkında şikayet yazmak için tıklayın! En son ne dinledim. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Twitter Güncelleştirmeleri. Vay arkadas ne din tacirlerinin eline kaldik peygamber hadisi de sansu. Devlet müşteri hizmetleri iletişim numarası. PTT şifreniz ile giriş yapmalısınız.


Kapı’nın amacı kamu hizmetlerini, vatandaşlara, işletmelere, kamu kurumlarına bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli bir şekilde sunmaktır. Sadece kendi bilgilerim çıkıyor.

Anne ve babamınkinde de aynı sorun var. Aile nüfus kayıt örneğine tıkladığımda sürekli ilçe nüfusa gidin uyarısı çıkıyor. Kendinize Uygun Saati Seçerek Randevu Oluşturabilirsiniz.


Dolayısıyla bir E-devlet hizmeti olarak internet üzerinden kolaylıkla, hızlı ve sıra beklemeden oluşturma imkanı sunulan yerleşim yeri (ikametgah) ve diğer adres belgesinin farklı yöntemlerle geçerliliği ve doğruluğu sorgulanabilmektedir. E-devlet sisteminden ikametgah belgesi doğrulamak için TIKLAYINIZ!


Doğa tutkunluğun gerçekten çok güzel. Hoşçakal 🙂 Beğen Beğen. Başka yerlerde görüşmek umidiyle.


Bu sayede, devlet hizmetlerinin vatandaşa en kolay ve en etkin yoldan, kaliteli, hızlı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırılması hedeflenmektedir. Bürokratik ve klasik devlet kavramının yerini almaya başlayan e-devlet anlayışı ile, her kurumun ve her bireyin bilgi ve. Bilgilerim … Resim Galerisi… Arama: İletişim Bilgilerim … Ad Soyad: (gerekli) Email (gerekli) Düşünceleriniz. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et.


Ama Kendisini aradığınızda şöyle bir durumla karşılaşabilirsiniz. Emirhan hocaya ulaşmanın en alternatif yolu telefonu ile aramaktır.


Telefonu hep meşgul çalabilir çünkü sizin gibi medyum emirhanı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder