1 Ağustos 2017 Salı

Çin fuar takvimi

Aramak istediğiniz fuarla ilgili b. The 30th International Exhibit: Adsale Exhibition. Her yıl bu fuarda ziyaretçi sayısı 2ülkeden 167. Tüyap, Tüm Fuarcılık Yapım A. Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz. Tayvan’da kapıda vize işlemi vardır.


Hong Kong’ta yapılacak fuarlarda vize gerekmemektedir. HABER Türk standartları Çin ’de… HABER Ticari Is Gezilerinizde % Devlet Destegi. BICES: China Construction Machinery A: - Eylül. HABER Şirketinizin, Avrupa Birliği ülkelerinde yapmış olduğu kurumsal harcamalarının KDV’sini geri alma imkanına sahipsiniz.


En erken yaşında olan bir anne adayıyla, en geç yaşında olan bir anne adayı takvimden yararlanıp cinsiyet tahmininde bulunabilir. Takvimi İle Kimler Cinsiyet Tahmini Yapabilir? Takvimle yapılan işlemlere göz atıldığında erkek bebek doğurma olasılığının en yüksek olduğu yaşın olduğu görülür. Covid Etkisinde Fuar Sektörü.


The North Face “Free Solo” VR deneyimi Sweat Fest’te. Türkiye’nin Makinecileri Rusya’da Putin’le buluşuyor. INTERNATIONAL FASTENER EXPO. MAKTEK AVRASYA FUARI.


Çin fuar takvimi

N İTHAL VE İHRAÇ ÜRÜNLERİ FUARI, NİSAN 2. Dünyanın en önemli fuarlarındandır. Her bir dönem için ayrı Fuar alanı kullanılmaktadır. Eski Fuar alanında(Liuhua Complex), Hediyelik Eşyalar, Oyuncak, Dekorasyon. BAŞLAMABİTİŞFUARIN ADI YERDÜZENLEYİCİWEB19.


Altın Tur güvencesi ile çin ve avrupa başta olmak üzere Tekstil - Giyim - Moda fuarlarını güven ve konfor için ziyaret edebilirsiniz. Ecf- East China Fair Shanghai.


Çin fuar takvimi

Fuar ve iş etkinlikleri takvimi, Türkiye fuarları, dünya fuarları, fuar sektörüne yönelik tüm yararlı bilgiler. CILF: Shenzhen Logistics and Supply : - Ekim.


Geçen yıl kat ve holde yapılan fuar bu yıl kata ve hole yayılmıştı. Uluslararası Perakende Fuarı. Yine en yoğun katılım kumaş vb. KATILDIĞIMIZ FUARLAR. Kuzey Irak, yeniden ya. Vizesi İçin Şehir Ayrımı Kalkmıştır. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim! Optik Sektörünün Fuar Heyecanı İstanbul’da son sene içerisinde gerçekleştirilen çoğu fuarda mevcut ekonomik sıkıntıların etkilerini hissettik.


Çin fuar takvimi

Yer yer katılımcı kaybeden fuarlar, yer yer ise ziyaretçi kaybı yaşadı. Kanton fuarı (kanton fair) içinde düzenlenen,her yıl binlerce iş adamın katıldığı ürünlerin tanıtıldığı bir fuardır.


Detailı bilgi alablirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder