18 Ağustos 2017 Cuma

Avustralya göçmenlik başvurusu

NSW Subclass 4için kısa süreliğine başvuru kabul etmektedir. Hangi belgeler gerekir, başvuru nereye yapılıyor, aşamalar neler öğrenin. Bununla beraber bazı vizeler geçici süreç içermeden doğrudan sürekli oturum hakkı veren vizelerdir.


Göçmenlik Başvurusu ile. Her göçmen bloggerın yaptığı gibi bu tecrübeyi illa bi paylaşmak lazım.

Eğer bu vize nedir ne değildir derseniz, o da bu yazıda. Vize başvurusu yapılmadan önce meslek denklik değerlendirmesinin tamamlanması gereklidir. IELTS sınavı ile belirlenir.


Bu konuda kesinlikle bir göçmenlik avukatından yardım alınması şarttır. Burada bahsedilen göçmenlik hususu aile birleşimi meselesi değildir. Son yıl içinde belirli bir kurumdan derece veya daha yüksek bir nitelik kazanmış olmanız ve yaşın altında olmanız gerekir.


Böyle durumlarda başvuru sahibi karara itiraz edebilir.

Göç ve Sınır Muhafaza Departmanı memurları red kararlarını gözden geçirirler. Puanlama sistemiyle bir değerlendirmeye alınan bu başvurular arasından puan ve üstü almanız gerekiyor. Yeni Zelanda vatandaşlığına başvurmanıza da olanak sağlıyor. Avustralya Yeni Mezun Vizesi.


Eğitim durumunuz ve mesleğinizde ilk başta ele alınacak önemli konulardır. GÖÇMENLİK FORMU için tıklayınız. Geçici oturum izinleri genellikle yıl olarak verildiği için iş bulmadan başvuruyorsanız aylık tutarın katı kadar paranızın olduğunu kanıtlamanız bekleniyor. Yani mesleğinizin devlet tarafından onaylanmış bir değerlendirme kurumu tarafından tanınması lazım.


Her biri farklı meslek gruplarını değerlendiren söz konusu yetkili kurumlar, mesleklere göre farklı kriterler. Kanunlar ve uygulamaları hakkında bilgi ve deneyimi olmayan kişiler durumlarının uygunluğunu anlamadan vize başvurusu yapmakta ve yapılan bir hata vize reddine ve doğal olarak da zaman ve maddi kayba yol açabilmektedir. Academic Link başvuru sahiplerine.


Tatil veya tatil, öğrenci. Firmamız Kanada’ya göçmenlik projenizi hayata geçirebilmeniz için göçmenlik başvuru süreçlerinin tüm aşamalarında ve Kanada’ya her anlamda adapte olmanız için gerekli adımları atarken bilinçli ve etkin rehberliğiyle yanınızda yeralacaktır.


Ortalama günde, vizeniz çıkmış oluyor. Tabi göçmenlik, iş, ticari vizeleri daha uzun sürede çıkıyormuş.

Aşağıdaki bazı formları, online. Kanada göçmenlik başvurusu şekilde yapılıyor. Bir meslek ile alakalı göçmen başvurusu, yatırımcı göçmenlik ve mültecilik.


Gelin tek tek bakalım… Mesleki göçmen başvurusu. Kanada’ya yapacağınız başvuruda sahip olduğunuz her özellik ayrı ayrı puanlanıyor. Tüm meslekler için başvuru ücretleri değişmekle birlikte, mühendislik için normal başvurular şu anda 8AUD civarlarında. Mesleki denklik ile birlikte doktoranızı da onaylatmak veya.


Bunlar ve bunlar gibi birçok sorunun cevabını 1. Sevgi Hanım gibi biri ile tanıştık ve bize her şeyi o kadar güzel bir biçimde. Avrupa’da bile iş bulamamışken, okyanus ötesinde uzaktan iş arayışı kulağa çok mantıklı gelmediği için sponsorluk seçeneği kendiliğinden elendi.


Birinci yılımızın sonlarına doğru yaptığımız stratejik bir hatadan dolayı, vize işlerimiz geciktiğinde ve bu yüzden canımız sıkılıp, yorulduğumuzda bloğum ve sosyal medya kanalları aracılığıyla bizi destekleyen ve inancımızı kuvvetlendiren herkese.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder