30 Ağustos 2017 Çarşamba

Almanya vize soruları

Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatiniz ile ilgili soruları cevaplandırmanız istenir. Ayrıca fotoğrafınız ile gerekli olduğu takdire parmak izi kayıtlarınız alınır.


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Durumu daha net olan, evrakları tam eksiksiz olan, mülakatta sorulara net cevaplar veren kişilerin vize başvurularının sonuçlanması genelde daha kısa sürüyor.


A ) Dünya Bankası B ) IMF C ) İLO D ) Birleşmiş Milletler E ) Avrupa Birliği.

EAGVS müşteri temsilciniz ikamet adresinize göre uygun veri merkezinden randevunuzu oluşturur. Randevu gününe kadar başvuru formunuz doldurulur, İngilizce vize talep dilekçeniz yazılır.


Sizler için özenle cevap verecek olan deneyimli ekiplerimiz sayesinde oldukça rahat edebileceksiniz. Das muss man doch feiern!


Deshalb lade ich euch ganz herzlich zu meiner Party am nächsten Samstag, den 24. Ich hoffe, das Wetter ist schön, denn ich möchte eine Grillparty am See machen. Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır.


Vize Mülakatında Sorulan Sorular.

Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Doğru olmayan vize kategorisine başvuru yapıldığı taktirde vize ücreti iade edilmez ve vize olumsuz sonuçlanır.


Konsoloslukların talep ettiği güncel evrak listesine. Bu nedenle, doğru vize başvuruları başvuru süresinin de azalmasını sağlayacaktır. Ben eylülde çocugumla birlikte basvuruda bulundum.


Eşimin maaşını yetersiz görerek bana ve cocuguma red verdiler. Eşim Türk vatandaşı ve süresiz oturumu var. Work and Travel Vizesi Soruları ve Cevapları. Beklediğiniz kısma geldik.


Yıllardır her vize görüşmesinde sıkça sorulan soruları ve muhtemel cevapları aşağıda listeledik. Her sorunun cevabı kişiye göre farklılık gösterir.


Finaller, Akışkanlar mekaniği, Fonksiyonel analiz hakkında daha fazla fikir görün. Kültürel etkinliği düzenleyen kurumdan, sizin için düzenlenmiş davetiye gönderilmelidir. Bu vize türü ile ülkeye giriş yapıldıktan sonra oturum izni alınması gerekmektedir. Kendinizi tanıtır mısınız?


Can you please tell me about yourself?

Adınız soyadınız, okulunuz, bölümünüz, yaşınız, yaşadığınız yer ve aile bilgilerinizi veriniz. Diğer evraklarla uyuşuyor olmasına dikkat edin.


Doldurduktan sonra ıslak imza atıp diğer evraklarla birlikte teslim edebilirsiniz. Eğer bu vize sahibi yaş altında ise.


Konu hakkında anlamadığınız ve sormak istediğiniz soruları bizimle iletişime geçerek veya yorum kısmından sorunuzu sorarak cevaplayabilir,sizlere yardımcı olabiliriz. Umarım başarılı oluruz. Schengen Vizesi başvuru formunu elektronik ortamda doldurup daha sonra basılı kopyasını da alabilirsiniz. Bunun dışında merak ettiğiniz sorular veya eklemeler olursa yorum kısmında bize iletin.


Türkiye de sadece Ankara, İstanbul ve İzmir de bulunmaktadır. Eğer şahsen gelmeniz gerekiyor iseniz randevunuza zamanında geliniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder