25 Ağustos 2017 Cuma

Almanya aile ziyareti vizesi için gerekli evraklar

Almanya aile ziyareti vizesi için gerekli evraklar. Bir hayli evrak istendiği için hepsini maddeler halinde yazacağız. Daha önce kullandıysa eğer eski pasaportlar da.


Ankara, İzmir, Edirne ve Bursa’da ikamet edenler ikamet bölgelerindeki ofislerimizden destek alabilirler. Başvuru sırasında orijinal evraklar tarafınıza geri verileceğinden evrakların fotokopileri ile birlikte başvuruda hazır.


Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır.

Değerli ziyaretçilerimiz, vize başvuruları için beyan edeceğiniz evraklarınızın güncel tarihli olduğunda emin olunuz! Davetiye gönderirken dikkat edilmesi gereken en önemli konu davetiye süresinin ayı geçmeyecek şekilde. Konsolosluk resmi sitesi değildir.


Ancak yine de tüm vize başvurularında yanınızda mutlaka bulundurmanız gereken belli başlı evraklar vardır. Eğer günden kısa süreli turistik, aile ziyareti ve ticari ziyaret gibi bir amacınız varsa Schengen vizesi alabilirsiniz.


Başvuru evrakları kişilerin mesleki durumlarına göre mesleki evraklarda değişkenlik göstermekte ve bunun yanı sıra her. Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri 1gün içerisinde günü aşmamak kaydıyla vize prosedürlerinden muaftır.


AİLE VE ARKADAŞ ZİYARETİ VİZE İŞLEMLERİ. Kaç günlük alınabilir: En fazla ay almak mümkündür.

Fakat bu ilk başvuruda en fazla ay olarak verilir. Ayrıca vize bölümlerine başvurmadan önce iDATA üzerinden randevu. Hizmet (gri), hususi (yeşil) ve diplomatik (siyah) pasaport sahibi T. GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR? Banka hesap dökümlerinin ve SGK tescil ve hizmet dökümlerinin vize başvurusu yaptığınız günden en fazla gün öncesinde alınmış olmasına özen gösteriniz.


Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir sorum olacak, yanıtlarsanız sevinirim. Bu sefer de ev hanımı annem ve ev hanımı eşime sponsor olarak aile ziyareti için gitme planımız var. Tüm masrafları kendim karşılayacağım ve maddi yeterliliğim var.


Durumu daha da olumlu hale getirmek için Alman vatandaşı eniştemin. Bunun için öncelikle istenen evrak pasaporttur. Yetkili kişi ile başvuruldu. Aile fertlerine sponsor olacak kişilerin banka hesap özetinde sponsor olacağı her kişi için ek olarak 4. TL bakiye daha bulundurması gerekecektir.


Her bir başvuru sahibi için bulunması ge. Umarım başarılı oluruz. Bunun dışında merak ettiğiniz sorular veya eklemeler olursa yorum kısmında bize iletin. Size hangi evrakların nereden ve nasıl alınacağı izah edeceklerdir.


Bize gönderdiğiniz evrakları (mail ile) yine şirket çalışanlarımız kontrol edecek.

Eksiklik var ise tamamlayacaklardır. Seyahat amacınıza uygun olan vize başvurusunu yaparken de almanız gereken vize türüne uygun olan evrakların hazırlanması gerekmektedir.


Evraklarınız aşağıdaki gibi düzenlenmiştir. Vize Danışmanlık Ltd. Fransa Aile, Akraba ve Arkadaş Ziyareti İçin Gerekli Evraklar. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder