22 Ağustos 2017 Salı

Abd vize başvurusu

Aynı zamanda, vize başvurusu sahipleri olarak sizlerden şu hususlara dikkat göstermenizi bekliyoruz: Seyahatinizi ve vize başvurunuzu mümkün olduğunca erkenden planlayın. Başvurunuzu tam ve doğru bir şekilde yapın. Seyahat amacınız ve planlarınız ile ilgili açık sözlü olun. Bu nedenle, yukarıda belirtilenlere ilaveten, vize görüşmesi yapan konsoloslar başvuru sahiplerinden seyahat amaçlarını ve ülkelerindeki durumlarını gösteren destekleyici başka.


ABD ’ye vize başvurusu yapacak olan kişilerin mutlaka belli belgelere sahip olması gerekmektedir.

Pasaportu olmayan kişilerin vize başvurusunda bulunması imkansızdır. Pasaportun yanı sıra fotoğraf da belirtilen kurallara uygun bir şekilde olmalıdır.


Bunun için biyometrik fotoğraf çekimi yapmak. Randevu almadan önce lütfen randevunuza hazırlanmak, formları doldurmak ve gerekli belgeleri hazırlamak için ilgili pasaport, konsolosluk doğum belgesi.


Bildiri, aşağıdaki kategorilerde yer alan göçmen olmayanların girişini a. Turizm, geçici süreli çalışma, eğitim ve değişim programları gibi amaçlar için ABD ’ye geçici süreli ziyaret. Göçmen Olmayan Vizeler.


ABD ’de daimi olarak yaşamak isteyen yabancı ülke vatandaşl.

ABD vize başvurusu için gerekli evrak ve belgeler değişkenlik göstermektedir. Fakat ortak şekilde bazı belgeleri mutlaka hazır edilmesi gerekmektedir. ABD büyükelçiliğine veya konsolosluğuna başvurduğunuzda, bir konsolosluk görevlisi yasalara, vize almaya uygun olup olmadığınıza ve varsa hangi vize kategorisinin uygun olduğuna karar verecektir.


Sıra numarası yandıktan sonra vize almaya gelmiş olan kişiler görevli memur ile kısa bir. Bu vize başvurucusunun, ABD ’li bir sponsora sahip olması gerekmektedir. Abd vizesi kaç günde çıkar ? Bir grup için randevu alması gereken bir Şirket, Organizasyon veya Seyahat Acentesi olan bir kurumum.


Zira bu durum işçi ya da işveren açısından ticari konularda, turistik seyahatlerde, aile ziyareti ve eğitim konusunda değişik belgeler istenir. ABD VİZE BAŞVURUSU SONRASI İDARİ SORUŞTURMA ALMAK NEDİR ? ABD vizesi nasıl alınır, vize başvurusu nasıl yapılır? Zamane Gezgini 20views.


Bu mektup, vize için başvuracağınız ülkede yaşayan bir yakınınız veya arkadaşınızın sizi bu ülkeye davet ettiğini ve ağırlamak istediğini belirtmek amacıyla konsolosluğa yazdığı mektuptur. Mektubun İngilizce veya davet edilen ülkenin dilinde yazılması uygun olur. Vize Randevusu Nasıl Alınır ? Continue reading VFS Global Hakkında.


Site Kullanım &amp.

ABD ’nin iş ortamı, yeni bir işe başlamak için harika fikirleri olan insanları teşvik edici bir sisteme sahiptir. ABD VİZESİ BAŞVURUSU ÖNCESİ HANGİ ÜLKELERE GİTMEK VİZE ALIMINDA SORUN OLUR ? Green Card ile daha hızlı ve daha kolaydır.


Amerika iş amaçlı vize alımı için randevu talebinde bulunulması gerekmektedir. Bu noktada sizlerin bireysel başvurularının konsolosluk tarafından onay almamasının tek sebebi, istenen evrakların tamamlanmamasından kaynaklı olabilir! Amerika vize başvurusunun ilk basamağı olan usvisa-info.


Almanya vizesi almak için yapılması gereken bir takım vize işlemleri bulunmaktadır. Bu vize işlemlerinin yapılmasında vize başvurusu yapan kişi titizlik ile Almanya’ya gitmek için gerekli olan belgeleri ve pasaportu hazır bulundurarak işlemlerin gerçekleştirilmesi için günü geçmeyen vize işlemleri için Konsolosluk birimlerine başvurarak vize başvuru.


Bazı başvurularda isteyerek olmasa da büyük hatalar yapılabilmekte ve bu durum konsolosluk görevlileri tarafından sahtecilik olarak adledilebilmektedir. Bu süre sonunda ücretin geçerliliği sona ereceği için bu ödemeyi vize. Ds-1başvuru formunu tamamladıktan sonra, başvuru ücretinin ödenmesi gerekmektedir. AMERİKA VİZESİ Turistik amaçla Amerika’ya seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Amerika turistik vize başvurusu yapmak zorundadır.


Turistik vize başvurularında ABD Konsolosluğu tarafından talep edilen belgeler, çalışma durumunuza göre değişecektir. Eğer bir şirkette çalışıyorsanız, ibraz etmeniz.


Onay sayfasının vize randevusu sırasında başvuru sahibinin yanında olması gerekmektedir. Amerika konsolosluğunun istediği düzende başvurmak için bizimle iletişime geçin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder