24 Temmuz 2017 Pazartesi

Almanya önemli şehirleri

Almanya ’nın Başkenti, Şehirleri ve Bölgeleri. Bu federal devletler, Baden-Württemberg, Bav. Burada Amsterdam’daki ‘Red Light’ benzeri ‘Reeperbahn’ denilen bir bölge bulunuyor.


Reeperbahn çevresi de tahmin edilebileceği üzere gece hayatı bakımından oldukça canlı. Gezinti kısmına atla Arama.

Aachen » Aalen » Abensberg » Ahlen. Japonya’nın Başkenti, Şehirleri ve Bölgeleri. Valilikler ise şehir, kasaba ve.


Peri masallarını andıran şatoları, önemli tarihi yerleri, butik müzeler, romantik yürüyüş rotaları ve hiç bitmek bilmeyen eğlence hayatı da aslında kimliğini oluşturan farklı noktalar. Eğer araba tutkunuysanız her iki fabrikanın da müzesini gezmek isteyebilirsiniz.


Karlshöhe bölgesindeki üzüm bağlarını gezip, şarap tadarak, şehri tepeden izleme fırsatını yakalayabilirsiniz. Stuttgart’ın köklü tarihinin kanıtı.

Araştırma sonucuna göre, ekonomik açıdan en başarılı şehirler otomobil sanayiine ev. Rotterdam- Netherlands: Rotterdam, Avrupa Birliği’nin kurucu üyeleri arasında yer alan Hollanda’nın en önemli şehirleri arasında yer almaktadır. Bu şehri bu kadar önemli kılan şehrin sahip olduğu devasa limandır. Polonya sınırına km uzaklıktaki kentte milyon kişi yaşamaktadır.


Berlin şehir merkezinin ortasından geçen Spree Irmağının buzul vadisi üzerinde, Atlas Okyanusunun etkisinin azaldığı ve kara ikliminin başladığı yerde kuruludur. Dünyanın en özgün şehirlerinden Venedik, Yüzen Şehir ismiyle anılıyor. Avrupa’nın en güzel şehri olarak liste başında yer alır. Tarihi evler, yapılar ve kanallarla çevrili olan Venedik, gündelik yaşamında bile dünyanın bir başka yerinde görülemeyecek rutine sahip.


Büyük Kanal’ı gezdikten sonra, San. Eğitim süresince çeşitli staj olanakları sizi doğrudan okul sonrası kariyerinize hazırlar.


Suyunun muhteşem temizliği, yaşam kaynağı olmasında önemli bir etkendir. Doğayla iç içe cenneti yaşamak isteyenler için bulunmaz bir yer. Neuschwanstein Kalesi. Her bölge kendine göre bir kültüre ve güzelliğe sahip.


Orta Çağ’dan kalma. Gidilmesi gereken en önemli yer Karlsruhe Palace.

Her eyalette eskiden bir krallığa aitmiş. Tabi kide her kralında bir sarayı olur. Bu saraylar günümüzde müzeye çevrilerek kullanılıyor. Müzelere gitmeden önce kesinlikle müze saatlerine.


Europa Park Rust: Eğlence parkı online oylamada en çok oyu aldı. Yaklaşık 7binlik nüfusu ile ülkenin en büyük 5. Sanayi yoğun olduğu için Türkiyeli nüfus da gayet yoğun. Hem şehir merkezinde hem de Essen, Bochum, Duisburg’da Türkiyeli nüfusun oluşturduğu mahalleler yer alıyor.


Bilhassa Duisburg Avrupa’daki Türkiyeliler için gelinlik satış merkezi. Dortmun Avrupa Birliği’nin en değerli şehri arasında yer almasıyla da dikkati çekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder