26 Haziran 2017 Pazartesi

Romanya turist vizesi

Vize işlemleri kişisel özelliklere göre değişiklik gösterebileceğinden seyahat amacınızı, planınızı ve ziyaret sürenizi belirledikten sonra evraklarınız ve diğer başvuru prosedürü için. Eksi pasaportlar varsa, bunların da eklenmesi gerekmektedir.


Romanya Vizesi ile giriş yapılamazken, geçerli. Moldova, Ukrayna, Bulgaristan, Sırbistan ve Macaristan ile komşu. Adet arka fonu beyaz biometrik fotoğraf. Otel rezervasyonu ( Konfirmeli ) 4.

Vize süresini kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 5. Gidiş – dönüş uçak rezervasyonu 6. Randevuya gelineceği. Bu konuda ayrıntılı bilgileri. Başvurunuza başlayın. Turist Vizesi Gereklidir.


Daha fazla bilgi edinmek için size en yakın elçilikle irtibata geçmeniz gerekmektedir. Hususi (yeşil), hizmet (gri) ve diplomatik (Siyah) pasaportu olanlar ay içinde ülkeye giriş yaptığı günden itibaren gün süreyle vizeden muaftır.

Güncel biyometrik fotoğrafınız. Pasaportun ilk sayfasının fotokopisi olmalıdır.


Bu vize türü 1gün içinde gün ülkede konaklama ihtiyacını karşılayabilmeyi barındıran kısa süreli bir vize işlemidir. Prezentare generală. Sizin durumunuzu ve seyahat amacınızı göz önünde.


Sadece diplomatik (siyah), hususi (yeşil) ve hizmet (gri) pasaport sahipleri ay içinde günü aşmayacak şekilde vize almaksızın seyahat edebilirler. Ne yazık ki vize almak için vaktimiz sınırlıydı. O yüzden vize başvurusunu İstanbul’da hizmet veren. Günlük olarak belirlenen miktara göre hesaplama.


Aceasta include atât categorii de vize de imigrare, cât şi de vize temporare. ROMANYA VİZESİ BİLGİLERİ. Macar, Bulgar, Sırp kültürünün birleştiği ve kültürel birleşmenin yoğun olduğu bu farklı ülkede kültürel geçişlerde önemli bir etkileşimdir. Tabi bu ülkelerin vatandaşları sadece turist statüsü altında seyahat edebilmekte ve giriş çıkış kaydı Avrupa Birliği vatandaşlarının aksine tutulmaktadır.


Bu hususa dikkat edilmesi gerekmektir. Ayrıca pasaport üzerinde herhangi bir deformasyon olmamasının da büyük önemi vardır.


Ancak oturum izniniz olduğu durumlarda yurtdışında iken başka bir vize için başvuru yapabilirsiniz. Vize başvurusunda bulunmak için ikamet ettiğiniz şehre dönmelisiniz.


Ancak turistik vize tiplerinde böyle bir işleme izin.

Noterden Davetiye Aslı ( Davetiyede gidiş - dönüş tarihleri ve dönüşünün de taahhüt edildiği belirtilecek ) 4. Davet edenin Romen kimlik fotokopisi 5. Tek girişli vize alsanız dahi bu ülkeler arasında dolaşabilirsiniz. Schengen bölgesine giriş çıkış yapma hakkınız olur.


Hem bordo pasaport sahipleri hem de hizmet, hususi ve diplomatik sahibi olan T. Pentru evitarea încercărilor de eludare a legislaţiei în materie de angajare în muncă, ambasada nu acorda vize de turism pentru perioade mai lungi de zile. Procesarea unei cereri de viză durează între şi zile, iar accesul la secţia consulară se face conform programului.


Ambasada nu oferă consultanţă în materie de viză.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder