27 Haziran 2017 Salı

Evraksız çin vizesi

Gerekli Evrak Listesi İçin Tıklayınız. Maalesef evraksız Çin vizesi başvurusu mevcut değildir. Halk Cumhuriyetine turistik amacla maalesef gidemezsiniz.


Belediye onaylı davetiye (fotokopi) temin edilmesi durumunda ticari Çin vizesi için istenilen evraklar. Pasaport: En az aylık geçerlilik süresi ve iki boş sayfası olan pasaport aslı.


Fotoğraf: adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, ve gözlüksüz biyometrik fotoğraf.

X 48mm, kıyafet açık renk olmamalıdır. Ucuz Çin Uçak Bileti ve Çin Fuarları Turları İçin Yıllık Tecrübemize Güvenebilirsiniz.


Fildişi Sahili Cumhuriyeti tarafından Türk vatandaşları için evraksız vize imkanı sunuluyor. Nasıl yani hiç mi birşey talep etmiyorsunuz sorusu sorulabilir.


Biliyorsunuz ki herhangi bir ülkeye vize başvurusu yaparken sizden bir takım evraklar isteniyor. Vietnam seyahati düşünenlerin Vietnam vizesi alması gerekiyor. F vizesi kategorisinde yer alan bu vizenin yerine, ülkeye turistik.


Qvizesi ise Çin ’de ikamet etmek isteyen Çin vatandaşlarının yabancı aile üyelerine verilen vizedir.

Svizesi alırken yalnızca öğrenci olanlar Xvizesi almaktadır. Reddedilen vize başvuruları için tekrarlanacak olan başvurularda aylık sürenin bitmesi beklenmelidir. Vietnam’a vardığınızda pasaport kontrolü öncesi sizi vize ofisi karşılıyor. Buradaki yetkililere temin ettiğiniz Vietnam cbelgesini, adet biyometrik fotoğrafınızı, vize başvuru formu ve son olarak da usd vize işleme ücretinizi teslim ediyorsunuz.


Vizesi Vietnam Vizesi. Başkenti Pekin olan ülkeye giriş yapabilmek için Bordo pasaport sahipleri, vize başvuru yapmak durumundadırlar. Cezayir vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir. Cezayir’e ticari ve seyahat amaçlı vize işlemlerinizi evraksız, %1garantili ve iş gününde hazırlıyoruz.


Cezayir’e evraksız toplu vize isterseniz de en kısa sürede ve güvenle sonuçlandırıyoruz. Eğer vize başvuru sahibi daha uzun süre için vize istiyorsa, aşağıda bulunan kısma ne kadar süre ile Çin vizesi istediğini el yazısı ile yazmalıdır.


Büyükelçiliği Ankara ile ilgili çalışma saatleri, tatil günleri, görev bölgesi, başvuru formu, vize ücretleri, randevu alımı ve iletişim bilgileri. Seyahat Sağlık Sigortası Opsiyoneldir.


Bu vize, yakın ziyareti vizesini kapsamaktadır. Vatandaşlar arasında evraksız Vietnam vizesi koşulları merak edilmektedir.


Diplomatik, Hususi ve Hizmet pasaportlarına sahip kişiler vizeden muaftırlar. Fakat Umuma Mahsus (bordo) pasaport sahiplerinin Çin ’e seyahatlerinde vize almaları gerekmektedir.


Uzman personel kadrosuyla hızlı ve garantili çin vize hizmetleri, ticari çin vizesi, turistik grup çin vizesi, çin öğrenci vizesi, çin çalışma vizesi, çin akraba ziyaret vizesi, çin fuarları, çin turları, otel rezervasyonları, uçak bileti, apostil Çince – Türkçe tercüme hizmeti.

Her yıl turistlik geziler ve fuarlar sayesinde bir çok turisti misafir ediyor. Suffa Tour size En Hızlı Uygun Güvenilir Çin vizesi başvuru hizmetini sunar. Konsolosluğu ve Çin vize işlemleri sayfasına hoş geldiniz. Dubai, Danışmanlık, Iletişim hakkında daha fazla fikir görün.


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için değil birçok ülkenin vatandaşları için zorunludur. Dubai vizesi Türk Havayolları Emirastes Evraksız!


Hemen extra hızlı express dubai vizesi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder