28 Haziran 2017 Çarşamba

Almanya transit vize

Bazı evrakların orijinal olması zorunluluğu vardır. Okuduğun gibi yanlış bildiklerini düzelmiş olduk birlikte. ABD vizesi bir çok ülkede kapı açıyor. ABD uçuşları da ucuz evet çünkü çok fazla uçuş var sebebi kesinlikle bu.


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz.

Eğer İstanbul çıkışlı Schengen dışı bir ülkeye seyahat ediyorsanız belli muafiyetleri sağlamıyorsanız bu vizeyi almanız gerekmektedir. Buna rağmen ortalama değerlendirme süreleri iş günüdür.


Seyahat esnasında 3. Vize değerlendirme. Belirlenen rotalar da başvuru dosyasında yer almalı ve buna. Verdiğiniz parmak izi 5. Amerika ve Kanada’da.

Güncel bilgileri almak. Her zaman için uçak biletini almadan önce aktarmalı uçuşlarda vize kontrolü yapın. Bunu da basit bir şekilde ilgili havayolu şirketine mail atar. Tüm ülkeler farklı transit vize uygulamalarına sahiptir.


Bu nedenle, aktarmalı uçuşlar esnasında mutlaka detaylı bir. Schengen vizesi C tipi kısa dönem vize olarak adlandırılmaktadır. Bu içerik parola ile korunmaktadır.


Diğer transit vize çeşidi i ise Shangen ülkeleri dahil olmak üzere, üçüncü bir ülkeye giriş. Uçak seyahatlerinde aktarmalı olarak yapılacak olan yolculuklarda ilgili ülkenin kuralına uygun. Bunun sebebi ise coğrafi konumudur.


Bu koşullara sahip olanlar transit vizeden muaftır. Ancak önemli bir nokta paylaşalım. Siz değerli okuyucularımıza küçük bir tüyo daha iletelim.


AB vatandaşı olup da serbest dolaşım hakkına sahip bir. Aynı uygulama Yunanistan için de geçerlidir.


Randevunuzu aldıktan sonra gerekli evrakları hazırlayıp evraklarla birlikte randevu saatinizde şahsen başvuru yapmanız gerekmektedir.

Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir. Ayrıca fotoğrafınız ile –gerekli olduğu takdire – parmak izi kayıtlarınız alınır.


Transit vize işlemlerinizi seyahatinizden gün önce yapmanızda fayda vardır. Turistik amaçlı ziyaretler, fuar veya iş gezileri, ticari görüşme ve toplantılar, arkadaş, aile veya yakın ziyaretleri, kültür veya spor amaçlı organizasyonlar ve etkinlikler, kısa süreli staj gibi amaçlarla yapılan seyahatlerde başvurulması gerekli olan vize türüdür. Bu aşamada pasaport kontrolünden geçmeleri de gerekmemektedir.


A tipi vize sahibi olan kişiler havalimanında uluslararası transit bölümünü terk edemezler. Her ülkenin tamamen kendi farklı uygulaması vardır. Sabit bir rakam yok.


Aklınıza takılanları yorum olarak yazabilirsiniz. Havaalanı transit vizesi uygulayan ülkeler sürekli olarak güncellenmektedir. Almanya aktarmalı uçuşlarda vize gerekli mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder