29 Haziran 2017 Perşembe

Aday öğretmen dosyasında bulunması gerekenler

Merhaba meslektaşım. Aday Öğretmen Formları. Bu yazımda her öğretmenin, öğretmen dosyası içerisinde bulunması gereken belli belgelerden bahsedeceğim.


Bu belgelerin eksiksiz olması sizi hem dönem içerisinde daha planlı tutup yanlış yapmanızı engelleyecek hem de müfettişler okula uğradığı zaman “Öğretmenim, günlük planların, BEPli öğrencilerinin evrakları nerede görmek istiyorum. Ayrıca sınıf rehberliği ve kulübu olan öğretmenlerin dosyalarını da ayrı ayrı koyduk.


Saygıdeğer Meslektaşım. BİR ÖĞRETMENİN DOSYASINDA BULUNMASI GEREKENLER 1. ENGELLİ ÖĞRETMEN, MİLLİ SPORCU ATAMA TAKVİMLERİ BELLİ OLDU ! Sayılı MEB Temel Kanununun İlgili Hükümleri.


Dosyasında Bulunması. Atama ve Yer Değiştirme. Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. Rehberlik Yılık Planı, 2. Form de öğretmenin çalışması günlük olarak planlanmış olup ders planlama, sınıf içi izleme, ders uygulaması, okul içi uygulama ve okul dışı uygulama kategorilerine göre doldurulmalıdır.


Bu form haftalık olarak doldurulup okul müdürü ve danışman öğretmen tarafından imzalanır. Her öğretmenin atandığı andan itibaren hazırlaması gereken dosyadır. Bir ders planı hazırlar. Dersiyle ilgili uygun materyal geliştirir.


Form de aday bilgileri kurum bilgileri, günlere göre yapılan çalışmalar, yapılan diğer faaliyetler ve bu çalışmaların değerlendirilmesi yer almaktadır. Listede bizim için olan.


Stajyer öğretmen dosyasında bulunması gerekenleri kendinize göre düzenlersiniz. Artık pek dikkat edilmediğini de bu arada söylemek isterim.


Ama ne olur ne olmaz elinizin altında durmasında fayda var. HATA: Aradığınız sayfa bulunamadı. Silinmiş veya kaldırılmış olabilir. Bu dosyamızda aday öğretmenler için gerekli olan belgeler bulunmaktadır.


Aday öğretmen dosyasında bulunması gerekenler

Mümkün olan kanun, yönetmelik, genelge vb. Marşı kıtasıyla birlikte Aboyutunda dosya olarak eklenmiştir. Aşağıdaki butondan indirerek dosyanıza koyabilirsiniz.


Renkli çıktı tavsiye ederiz. Fen Bilimleri ders notu, yazılı sınav, yaprak test, doküman paylaşımı yaparak Fen Bilimleri kaynak sitesi olma amacını taşır. Peki, yeni atanan öğretmenlerin dosyasında bulunması gereken evraklar nelerdir? Yıl Sonu Faaliyet Raporu.


Aday öğretmen dosyasında bulunması gerekenler

DOSYADA BULUNMASI GEREKEN EVRAKLAR. Sosyal Kulüp Yıllık Çalışma Planı. Staj dosyasında bulunması gereken belgeler ile ilgili taslak çalışmadır. Eğer yorum yazarsanız hataları düzeltmeme katkı sağlamış olursunuz.


Aday öğretmen dosyasında bulunması gerekenler

BTR dosyası içerisinde bulunması gereken dosya ve dökümanlar. Bilişim teknolojileri ve yazılım dersi öğretmenleri FP-BTR olduktan sonra çeşitli dosyalara ihtiyaçlar oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder