31 Mayıs 2017 Çarşamba

Ciro bazlı kira

AVM’lerde çözüm ciro bazlı kira ! Kategori Mağazacılığı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe, "AVM yatırımcılarına, bir yıl süresince sözleşmelerde yazan ciro oranlarını uygulamalarını. Sektör temsilcileri “Bu. Kira - kira kado apa ya yang diberikan sang istri pada Immobile?


Ciro bazlı kira

Pemain tahun itu sekaligus mengakhiri dominasi Lionel Messi dan Cristiano Ronaldo. Salgın sürecinde harcamalar nasıl değişti?


Gıda Perakendecileri Derneği (GPD), normalleşme sürecinde kira ilişkilerinin düzenlenmesine dair öneriler sundu. Yıl sonuna dek sadece ciro bazlı kira bedeli ödenmesinin mağazasını açması için perakendecilere cesaret vereceğini bildiren GP ortak alan giderlerinin de asgari düzeye indirilmesini önerdi. Her sektörün kaldırabileceği bir kira - ciro oranı var" dedi.


Ciro bazlı bir kiralama konuşalım. Bu sene beşincisi düzenlenen konferansın ana konusu teknolojideki büyük. AVM’de çözüm ciro bazlı kira.


Ciro bazlı kira

Temsilciler “Bu modelle iki taraf da kazanacak” diyor. Karadağ’da 4Bin Liraya Yıl Kira Garantili Ev ve Oturum… Gündem Haberleri. Mahmut Kılınç: Pandemi Sürecinde Konut Tercihleri Değişti. Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kiraların tamamen TL’ye dönmesi için son güne girilirken sözleşmelerde ciroya göre kira anlaşmaları da yapılıyor.


Geçen yılın hacimlerini yakalamamız ise uzun bir süre alacak. Bu süreçte mağazalarımızda ciro bazlı kira uygulamasına geçilmesi hem alışveriş merkezi yatırımcısı hem de perakendeci için hayati önem taşımaktadır" diyerek alışveriş merkezlerinde eski iş hacmi seviyelerine ulaşılana kadar bir süre ciro bazlı kira sistemi uygulaması talep etti.


Zira önünü göremediği için mağazasını kapatmak zorunda kalan perakendecinin ne çalışanına, ne tedarikçisine, nihayetinde ne de maliki konumundaki Alışveriş. Orber Denetim ‘ Ciro Denetimi’ hizmeti ile Yurtdışı merkezli franchise veren zincir restorantların, Alışveriş merkezi yönetimi, veya sahipleri ile ciro bazlı kira sözleşmesi imzalamış olan kiracıların, kira kontratlarında belirtilen dönemlerde bildirdiği cirolarının doğruluk denetimlerinin yapılması ve bunun sonucunda da eksik veya hatalı kira.


Bu süreçte alışveriş merkezlerindeki mağazalarımızda ciro bazlı kira uygulamasına geçilmesi hem alışveriş merkezi yatırımcısı hem de perakendeci için hayati önem taşımaktadır. Artık hem kira hem ortak alan gideri hem de perakendecinin çıkış hakkının kolaylaştırılması noktasında ‘yeni normların’ belirlenmesi gerekliliği, apaçık ortadadır.


Pek çok sektör yara aldı. Salgının en çok etkilediği sektörlerden birisi olan perakendecilik sektöründe gerekli önlemlerin alınmaması halinde büyük bir daralmanın yaşanabileceği ve önümüzdeki günlerde ciddi problemlerin sektörü beklediğinin altı çizildi.


Bu konuda çok teşekkür. Ciro Denetimi" hizmeti ile alışveriş merkezi yönetimi veya sahipleri ile ciro bazlı kira sözleşmesi imzalamış olan kiracıların, kira kontratlarında belirtilen dönemlerde bildirdiği cirolarının doğruluk denetimlerinin yapılması ve bunun sonucunda da eksik veya hatalı kira ödemesinin önlenmesi hedeflenmektedir. Bu denetim hizmetinde, kiracının cirolara ilişkin.


Bu neden ile bu minvalde mülklerde yapılmış olan kira kontratlarının incelenmesi, kiralama değeri haricindeki diğer yan giderler yönetimsel. Kira sözleşmelerini yaptığımız dönemle bugün arasında dağlar kadar fark var. Yatırım iştahının olabilmesi için iyi kiraların olması.


Kira bedelinin aylık ciro üzerinden belirlenmesi daha önce yargı kararlarına konu olmuştur. Ancak sorunun cevabının şu aşamada net olduğu söylenemez. Daha yalın bir ifadeyle, cirosu hangi oranda düştüyse, sabit kira bedeli de o oranda düşmelidir. Doğaldır, perakendecinin bu dönemde hijyen ve koruma tedbirleri sebebiyle.


Ciro bazlı kira

Fonun yatırım amacı ve politikası: Fonun hedefi düzenli olarak döviz bazında kira geliri elde etmektir. Fon toplam değerinin en az %80’i devamlı olarak döviz cinsinden ihraç edilmiş olan yerli ve yabancı kira sertifikalarından oluşur.


Yabancı ihraççıların para ve sermaye piyasası araçlarına yapılan yatırım hiçbir zaman fon toplam değerinin %80’i veya daha. Ciro Denetimi Hizmeti ile AVM Yönetimi veya Sahipleri ile Ciro Bazlı Kira Sözleşmesi imzalamış olan Kiracıların, Kira Sözleşmelerinde gösterilen dönemlerde Yönetime bildirmiş olduğu ciroların doğruluk denetimlerinin yapılması ve yapılan Denetim sonucunda eksik veya hatalı kira ödemelerinin önlenmesi hedeflenmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder