26 Nisan 2017 Çarşamba

Fazla mesai puantaj cetveli örneği excel

PUANTAJ CETVELİ İNDİR. Excel ’de basit puantaj cetveli yapımı Burada çalışanlarımızın ayda kaç gün çalıştıklarını hesaplayabileceğimiz basit bir puantaj tablosu hazırlayacağız. Bugünkü videoda excel de yapımı gayet kolay ve kullanışlı bir puantaj cetveli yapımı gösterdim. Umarım işinize yaracak bir video olmuştur.


Görüşlerinizi ve s. O nedenle her işçi için ayrı. Fonksiyona mesai başlama tarihi, mesai başlama saati, mesai bitiş tarihi, mesai bitiş saatinin verilmesi gerekmektedir.


Aynı zamanda SGK ya eksik gün bildirim yapılacağı zaman, örnekteki puantaj cetveli ile ve gerekli dilekçe ile bildirilmektedir. Bunun yanısıra Perio mobil pdks uygulamaları ile çalışanların da kendi puantaj verilerini takip etmesine ve vardiya planı, fazla mesai, izin, görev talebi gibi süreçleri yönetmelerine olanak sağlayarak onları da otomasyonun içine kolayca dahil eder.


Arama etiketleri: puantaj örneği, örnek puantaj, aylık puantaj örneği excel, excel puantaj, işçi takip puantaj örneği, örnek puantaj çizelgesi, puantaj cetvel çizelgesi, xls puantaj örneği, gün gün puantaj örneği, şantiye puantaj örnek, örnek inşaat puantajı, excel puantaj indir, puantaj cetveli örneği, puantaj çizelgesi, puantaj cetveli excel, ek ders puantaj. Arama etiketleri: Günlük puantaj formu, günlük puantaj örneği, günlük puantaj tablosu, günlük excel programı, puantaj örneği, örnek puantaj, aylık puantaj örneği excel, excel puantaj, işçi takip puantaj örneği, örnek puantaj çizelgesi, puantaj cetvel çizelgesi, xls puantaj örneği, gün gün puantaj örneği, şantiye puantaj örnek, örnek inşaat puantajı, excel.


Bu takip çizelgesiyle fazla mesai yapan işçilerin takibini yapıp ay sonunda puantaj ve bordro kayıtlarına fazla mesai tutarını girebilirsiniz. Haftalık çalışma saatlerinizi girmek için bu erişilebilir şablonu kullanın.


Bu haftalık zaman çizelgesiyle, normal çalışma saatlerinizi ve fazla mesai sürelerinizi günlük olarak takip edin. FAZLA ÇALIŞMA GÜNLERİ PERSONELİN Rakamla Belirtilecektir. Yapılmayan günler sıfır olarak işaretlenecektir.


C li personel için fazla çalışma ücretine esas saat sayısı 1. No: sicil Hesa Numarası ADI SOYADI Saat Ücreti Toplam Saat Gelir Toplamı DamgaV. Hesaplamada yarım saatten az olan süre yarım saat şeklinde, yarım saatten fazla olanlar bir saat olacak şeklinde hesaplanır. Fazla Mesai Onay Formu Örneği 28.


Kolaylaştırmak için çözümler aramaktayım. Kanaatimce, nasıl bir şablon kullanırsanız kullanın işe giriş çıkış saatleri ve işçi imzası mutlaka yer almalıdır. Microsoft Excel yardımı ile masrafsız ve kolay bir şekilde tutabilirsiniz.


Bunun için Sizler için Personel Maaş Çizelgesini Hazır bir şekilde site üzerinden kullanarak indirebilirsiniz. Başka birim için fazla mesai yapılıyorsa, personelin asıl birimine de bir kopyası gönderilmelidir.


Bu cetvel kağıt kalem ile herhangi bir kağıt ya da defter üzerinde tutulabileceği gibi, Excel vb. Açılan "Toplu Güncelleme" ekranındaki Örnek Excel dosyası şablonu örnek alınarak verilerin içeri toplu bir şekilde atılmasını sağlayacak Excel dosyası hazırlanır. Bordro Yönetim Sistemi ile, sınırsız sayıda işyeri, bölüm, görev, fazla mesai, ek ödeme, ek kesinti tanımlayabilirsiniz.


Kayıt olduğunuzda, sistem tarafından otomatik olarak ön tanımlı kayıtlar oluşturulacaktır. Bu durumda işçiye her bir saat fazla mesaisi için bir buçuk saat serbest zaman verilir. Stajyerlerin Stajyerlerin fazla mesai veya gece vardiyalarında çalışması ek staj günü olarak sayılmaz. Biz insankaynaklariyiz.


Taşerondan kadroya geçen işçiler için fazla mesai ücretlerini nasıl düzenliuoruz. Yoksa bordro da göstermemiz yeterlimi.


Fazla mesai puantaj cetveli örneği excel

Bir de kanunda katı fazla mesai ödenir diyır ama belediyeye gelen yazı da ulusal bayramlarda ve genel tatillerde fazla çalışma için yevimye ödenir diyır. Zorunlu nedenlerle veya olağanüstü durumlarda yapılan fazla çalışma ve fazla sürelerle çalışma için bu onay aranmaz.


Ayrıca kanunda zorunluluk durumları ile ilgili düzenlemeleri içeren 42. Puantaj olayı nedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder